Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin..

Erkekler "karda yurur iz birakmayiz. asla itiraf etmeyiz" felsefesi gelistirmisler.
Ne guven, ne etik dayanir bu felsefeye sayin hanimlar.

Siz durust bir insansiniz, onemli olan da odur. Siz kendinize bir yol cizin, guclenince uzaklasin bu adamdan.

Aslında eşimi coklk seviyorum ama onunla bir hayat geçirebileceğimi de inanmıyorum kafam karısık yani ..garanticiyimdir zaten asla öfkeyle kalkmam ..boşanma aklıma sık sık geliyor çünkü güven olmayınca sevgi de arada eriyor sürekli bir tetikte durma hali oluyor sürekli iç huzursuzluk aman tek basıma devam edeyim bundan sonrası diye aklımdan geçiyor ama sonra ya pişman olursam diye de düşünüyorum bu konudan boşanamam sma takipte olucam artık ve sabır taştı taşacak bu evlilikte

Yahu şu adamları bu kadar sıkmayın gördüğünüz gibi yapıcağı varsa bi şekilde yalanla dolanla yapıyor zaten ayrıca azerbaycan veya rusya ne farkeder ki bence ayno şey

Rusya Tayland cok gıcık olduğumu biliyo o yüzden Oray'ı söylüyor ..İtalya Fransa gitse inanın bşsey demem ama bu ülkeler kafamda bitik

Erkeklerin bu basına buyruk halleri kul Hakkı bence. Kadınlara haksızlık ediyorlar. Nefret ediyorum

Yürü aslansın koçsun diyemeyeceğim sana, çünkü eşinin yalanı çok kötü olsa da bunda senin de etkin var. Ha adam bir şey yapmış yada yapmamış bilemem ama senin Rusya baskın belki de yalana itti? Belki şuan bu sıkıntıları tamamen kendi baskından dolayı yaşıyorsun? Pek çok kişi yurt dışına gidiyor yapacak adam her türlü,her yerde yapar kafanı yorma. Bende Rusyaya gıcığım ama adam gitti geldi 5 gün. Ne yapayım? Kendimi mi parçalayım onu mu? Aldım matruşkalarımı,2 geyik yaptım hımmm çektiğin resimlerde dişi sinek var mı bakalım diye kapandı konu. Kıskançlık tatlı olduğu zaman güzeldir,işin içine despotluk girerse evlilik değil kölelik olur. Ben bunu kabullenemem içim içimi yer diyorsan hemen boşan, yok yapmamıştır güveniyorum diyorsan da adamla doğru düzgün konuş ve meseleyi çöz,kapat. Çok seviyorum güvenmiyorum, aşığım ama sevgi eriyor, kıskancım ama ters bişeyini görmedim,kendimi garantiye alayım,onunda durumuna bakayım baktım olmuyor boşanırım sözleriyle sadece kendine zarar veriyorsun. Meseleyi konuş kabul ettir ve neden sakladığını tatmin olana kadar öğren, daha sonra da ne yapacağına karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…