- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi damdagezerhorz
-
Siz yenisiniz buralarda galiba.
Baktim profilinize, 2 ocak 2016, evet yenisiniz.
Sizi 1 sene sonra goruyum
Siz durust bir insansiniz, onemli olan da odur. Siz kendinize bir yol cizin, guclenince uzaklasin bu adamdan.Güvenmek aynen cok zor bi duygu zaten kimler kimlere güvenip neler basına gelmiş duyuyoruz görüyoruz çoğu zman ..su an Nasıl bir yol izşeyecegımı bilmiyorum sadece durum bu ispat imkansız ..yapsaydı hissederdim kesin diyorum öyle bir yapım var inanılmaz hislerim kuvvetli ama kuşku ile yaşayacak bir tarafım da bu böyle gidecek sanırım evliliğim devam ettiği sürece ..
Siz durust bir insansiniz, onemli olan da odur. Siz kendinize bir yol cizin, guclenince uzaklasin bu adamdan.
Bir sene sonra ne olacak?Siz yenisiniz buralarda galiba.
Baktim profilinize, 2 ocak 2016, evet yenisiniz.
Sizi 1 sene sonra goruyum
Burda eski olmak boyle davranmayi gerektirmiyor sanirim.beni mi bekliyodunuz yoksa
Yok sizi taninam etmem. Ama o 1 sene sonra oyle yogurmus olucakki kknin bir derdim var bolumu sizi. O zmn etik metik degl daha farkli dusunuceksinz.
Bence (1) asla panik olmayin (2) Birkac cikis yolu belirleyin (3) Maddi ve manevi destekleri belirleyin (4) Hukuksal olarak nerede oldugunuzu arastirin (5) guclenince kirrmizi dugmeye basinGaliba içimi okudunuz o konu aynen o şekilde aklıma geliyor benımde ..
Bence (1) asla panik olmayin (2) Birkac cikis yolu belirleyin (3) Maddi ve manevi destekleri belirleyin (4) Hukuksal olarak nerede oldugunuzu arastirin (5) guclenince kirrmizi dugmeye basin
Kske ilk konu açtığım tarihe degilde,uyelik tarihime baksaydiniz.neyse sevgiler
Anladim. Gordum.
Cok soguk bi insansiniz onuda anladim.
Buzz...
Bye.
Yahu şu adamları bu kadar sıkmayın gördüğünüz gibi yapıcağı varsa bi şekilde yalanla dolanla yapıyor zatenayrıca azerbaycan veya rusya ne farkeder ki bence ayno şey
Erkeklerin bu basına buyruk halleri kul Hakkı bence. Kadınlara haksızlık ediyorlar. Nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?