Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin..

damdagezerhorz

DEEP BLUE
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
71
7
36
Herkese iyi geceler 10 senelik bir evliliğim var bir de kızım ..eşim inanılmaz sinirli ve inatcı bir yapısı var ..benımde cokk kıskanç bir yapım hic bir yere bensiz gitmesini istemem sürekli sorun çıkartıyorum vs iş için yurtdışına gitmesi gerekebiliyor senede bir iki ama gitmese de olur durumda ..ilkinde müsade etmiştim evliliğin ilk yılları ama cok da sorun çıkardım ..ama bu arada artık gittiği yerleri hep yalan söylemeye başladı sorun çıkartabileceğim mesela ist gidiyor da araba fuarına bana Ankara'ya gidiyorum diyor (( nedeni sonradan ortaya çıktığında sen ist seviyosun huysuzlanmaya diye Dedi))vs genel olarak evde huzurlu mutluyuz ama ı bi yere gidicek oldu mu inanılmaz hzuursuzlanıyoeum nedeni belli tabş ki güven problemi ..neyse eski pasaportta azerbaycana gidiyorum dediği tarihlerde Rusya ya gitmsş ve inanılmaz üzüldüm bugun feci bir kavga yaptık orda ne yaşandı diye ..birde onun hıyudur yalanını da kabul etmez orda myle bisi yazmıyo tarihi yanlış görüyorsun daha önce gittiklerin vs Dedi durdu ..hayatını kabusa cevırdidimden bahsetti ..6 ayda bir cok büyük kavgalar yapıyoruz 2 senedir boşanmadan bahşediyor artık ..yaşadığım yer küçük bi yer Nasıl ayakta dururum bilemiyorum ve bu evliliğe olan inancımı kaybediyorum ama onu da cok seviyorum ama sanki zorla gidiyo gibi de geliyo artık bana inanılmaz kafam karışık aldatacak yapıda bir insan degıl yolda görse kafasını çevirir kadınlara vs ama benım bu hallerim onu cok mutsuz edip yapmayacağı varsa da yapacak bir gün ya da aldatıldım mı acaba Nasıl düşünücegımı sapıttım attık ..kendimi cok iyi ifade edemedim ama anlasılmısımdır umarım :(( herkese sevgiler ..ruh halim çökük artık bu kavgalardan 3 saattir ağlıyorum sizlerle paylaşmak istedim bu durumu okuyan herkese şimdiden tekkr ederim

Herkese iyi geceler 10 senelik bir evliliğim var bir de kızım ..eşim inanılmaz sinirli ve inatcı bir yapısı var ..benımde cokk kıskanç bir yapım hic bir yere bensiz gitmesini istemem sürekli sorun çıkartıyorum vs iş için yurtdışına gitmesi gerekebiliyor senede bir iki ama gitmese de olur durumda ..ilkinde müsade etmiştim evliliğin ilk yılları ama cok da sorun çıkardım ..ama bu arada artık gittiği yerleri hep yalan söylemeye başladı sorun çıkartabileceğim mesela ist gidiyor da araba fuarına bana Ankara'ya gidiyorum diyor (( nedeni sonradan ortaya çıktığında sen ist seviyosun huysuzlanmaya diye Dedi))vs genel olarak evde huzurlu mutluyuz ama ı bi yere gidicek oldu mu inanılmaz hzuursuzlanıyoeum nedeni belli tabş ki güven problemi ..neyse eski pasaportta azerbaycana gidiyorum dediği tarihlerde Rusya ya gitmsş ve inanılmaz üzüldüm bugun feci bir kavga yaptık orda ne yaşandı diye ..birde onun hıyudur yalanını da kabul etmez orda myle bisi yazmıyo tarihi yanlış görüyorsun daha önce gittiklerin vs Dedi durdu ..hayatını kabusa cevırdidimden bahsetti ..6 ayda bir cok büyük kavgalar yapıyoruz 2 senedir boşanmadan bahşediyor artık ..yaşadığım yer küçük bi yer Nasıl ayakta dururum bilemiyorum ve bu evliliğe olan inancımı kaybediyorum ama onu da cok seviyorum ama sanki zorla gidiyo gibi de geliyo artık bana inanılmaz kafam karışık aldatacak yapıda bir insan degıl yolda görse kafasını çevirir kadınlara vs ama benım bu hallerim onu cok mutsuz edip yapmayacağı varsa da yapacak bir gün ya da aldatıldım mı acaba Nasıl düşünücegımı sapıttım attık ..kendimi cok iyi ifade edemedim ama anlasılmısımdır umarım :KK43:( herkese sevgiler ..ruh halim çökük artık bu kavgalardan 3 saattir ağlıyorum sizlerle paylaşmak istedim bu durumu okuyan herkese şimdiden tekkr ederim
Azerbeycana gidiyorum deyip rusyaya niye gitmis onu acıkladı mı ne tuhaf adamlar var yahu.

Kabul etmedi ki açıklasın ..o tarih o degıl eski tarih sen karıştırıyosun senln bu Hallerşnden bıktım faln oralara getirdi lafı

Adamın illa zorla aklına sokacaksın.Olmadığı halde böyle 3 saattir ağlarsan,gerçekte yapsada öğrensen düşünemiyorum bile.

Kusura bakmayın ama adamı bu hale siz getirmişsiniz. Yalana teşvik etmişsiniz..Kuş değil ki bu kafese koyun da yaşasın.. İnsan,bir birey... Sizden ayrı gittiği yerler elbette olacaktır.

Bence uzman yardımı alın,sizinki takıntı boyutunda.

Ben tedavı gördüm psikoloğum onun aileye zarar vermemek için artık yalana başvurduğundan faln bahsetti neden ben düzeltmiyorum kendşmi cok üzgünüm

Herkese iyi geceler 10 senelik bir evliliğim var bir de kızım ..eşim inanılmaz sinirli ve inatcı bir yapısı var ..benımde cokk kıskanç bir yapım hic bir yere bensiz gitmesini istemem sürekli sorun çıkartıyorum vs iş için yurtdışına gitmesi gerekebiliyor senede bir iki ama gitmese de olur durumda ..ilkinde müsade etmiştim evliliğin ilk yılları ama cok da sorun çıkardım ..ama bu arada artık gittiği yerleri hep yalan söylemeye başladı sorun çıkartabileceğim mesela ist gidiyor da araba fuarına bana Ankara'ya gidiyorum diyor (( nedeni sonradan ortaya çıktığında sen ist seviyosun huysuzlanmaya diye Dedi))vs genel olarak evde huzurlu mutluyuz ama ı bi yere gidicek oldu mu inanılmaz hzuursuzlanıyoeum nedeni belli tabş ki güven problemi ..neyse eski pasaportta azerbaycana gidiyorum dediği tarihlerde Rusya ya gitmsş ve inanılmaz üzüldüm bugun feci bir kavga yaptık orda ne yaşandı diye ..birde onun hıyudur yalanını da kabul etmez orda myle bisi yazmıyo tarihi yanlış görüyorsun daha önce gittiklerin vs Dedi durdu ..hayatını kabusa cevırdidimden bahsetti ..6 ayda bir cok büyük kavgalar yapıyoruz 2 senedir boşanmadan bahşediyor artık ..yaşadığım yer küçük bi yer Nasıl ayakta dururum bilemiyorum ve bu evliliğe olan inancımı kaybediyorum ama onu da cok seviyorum ama sanki zorla gidiyo gibi de geliyo artık bana inanılmaz kafam karışık aldatacak yapıda bir insan degıl yolda görse kafasını çevirir kadınlara vs ama benım bu hallerim onu cok mutsuz edip yapmayacağı varsa da yapacak bir gün ya da aldatıldım mı acaba Nasıl düşünücegımı sapıttım attık ..kendimi cok iyi ifade edemedim ama anlasılmısımdır umarım :KK43:( herkese sevgiler ..ruh halim çökük artık bu kavgalardan 3 saattir ağlıyorum sizlerle paylaşmak istedim bu durumu okuyan herkese şimdiden tekkr ederim

ne bekliyorsunuz ki esinizden? adamin mesleki seyahatine karsi oldukca size durust olmasini bekleyemezsiniz. ya ben mi anormalim anlamiyorum bazen, esim benim konferans icin butun latin amerika - okyanus adalari gezdi durdu; ustune bir de dalga gectim kokonatli ablalar karsilar seni diye. lutfen hayati bir nebze tiye alin.

Kabul etmedi ki açıklasın ..o tarih o degıl eski tarih sen karıştırıyosun senln bu Hallerşnden bıktım faln oralara getirdi lafı
Bıraksın bu ayakları ya karsısında cahil var sanki
Konu sahibi ben evli değilim anlayamam belki ama esiniz bende güvensizlik olusturdu
10 yıllık evlilkte bir sey yapsa duyardınız, görürdünüz herhalde sizi ayakta uyutmus olabilir mi
Cok zor valla insanın icini yiyen süphe.

O kadar didiklerim ki herseyini bu güne kadar rastlamadım ..bakısından herseyinden anlıyorum ben onu hissederdim diye düşünüyorum ama yine de içimde bi kuşku var tabi malasef ..o gezinin yalan olduğunu bşle söylerken anlamıştım sonra uçağa biniyorum dediğinde hava alanın uçuş saatlerine baktım öyle bir uçuş yoktu bu olayı hissetmem o zmaandı ancak ispat etmem şımdı oldu bu gezi bundan bundan 4 sene evvel oluyo ondan sonra bi yere gitmedi zaten

Bu kadar üzme kendini ve eşinle yüz göz olma 10 yıllık bir evlilikten bahsediyorsun seni aldatmış olsa illa ki duyardın
Kıskançlık dozunda olduğu sürece güzel
Çok üstüne gidersen aman nasıl olsa bana inanmıyor der ve gerçekten yapar
Zorla aklına sokuyorsun bence

Seviyorsunuz ve kiskaniyorsunuz iyi hosta,bu yönünüzden dolayi iliskinizi tehlikeye atiyorsunuz,hem kendinizi hem esinizi mutsuz ediyorsaniz buna biran önce son vermeniz lazim...

Evet uzun zamandır frenliyordum kendşmi ilk Zaman'lar baktın ettin diye bile kıskanırdım ..ama bu şekilde bi yalan çıkınca ortaya dayanamadım ..

Keşke son verebilsem keskee ama bir türlü değişemedşm ancak bşraz azalttım ..ve bana Dedi az önce sürekli yapmadığım bisey için yıllardan beri suçluyorsun giderim inadımdan giderim sana hic bisey de yapamazsın vs iyice bagrıs çagrıs oldu cok kötü oldu

Hem yolda kadin gorse basini cevirir diyosunuz hemde guvenmiyorum diyosunuz.bence omce güvenip guvenmediginize emin olun

Back
X