- 15 Haziran 2012
- 71
- 7
- 36
- Konu Sahibi damdagezerhorz
Herkese iyi geceler 10 senelik bir evliliğim var bir de kızım ..eşim inanılmaz sinirli ve inatcı bir yapısı var ..benımde cokk kıskanç bir yapım hic bir yere bensiz gitmesini istemem sürekli sorun çıkartıyorum vs iş için yurtdışına gitmesi gerekebiliyor senede bir iki ama gitmese de olur durumda ..ilkinde müsade etmiştim evliliğin ilk yılları ama cok da sorun çıkardım ..ama bu arada artık gittiği yerleri hep yalan söylemeye başladı sorun çıkartabileceğim mesela ist gidiyor da araba fuarına bana Ankara'ya gidiyorum diyor (( nedeni sonradan ortaya çıktığında sen ist seviyosun huysuzlanmaya diye Dedi))vs genel olarak evde huzurlu mutluyuz ama ı bi yere gidicek oldu mu inanılmaz hzuursuzlanıyoeum nedeni belli tabş ki güven problemi ..neyse eski pasaportta azerbaycana gidiyorum dediği tarihlerde Rusya ya gitmsş ve inanılmaz üzüldüm bugun feci bir kavga yaptık orda ne yaşandı diye ..birde onun hıyudur yalanını da kabul etmez orda myle bisi yazmıyo tarihi yanlış görüyorsun daha önce gittiklerin vs Dedi durdu ..hayatını kabusa cevırdidimden bahsetti ..6 ayda bir cok büyük kavgalar yapıyoruz 2 senedir boşanmadan bahşediyor artık ..yaşadığım yer küçük bi yer Nasıl ayakta dururum bilemiyorum ve bu evliliğe olan inancımı kaybediyorum ama onu da cok seviyorum ama sanki zorla gidiyo gibi de geliyo artık bana inanılmaz kafam karışık aldatacak yapıda bir insan degıl yolda görse kafasını çevirir kadınlara vs ama benım bu hallerim onu cok mutsuz edip yapmayacağı varsa da yapacak bir gün ya da aldatıldım mı acaba Nasıl düşünücegımı sapıttım attık ..kendimi cok iyi ifade edemedim ama anlasılmısımdır umarım
( herkese sevgiler ..ruh halim çökük artık bu kavgalardan 3 saattir ağlıyorum sizlerle paylaşmak istedim bu durumu okuyan herkese şimdiden tekkr ederim