Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin..

Yorum yapabilmeniz için Size onu tanıttım ..sonra da benım kıskançlıkların yüzünden yalana başvurması vs onları anlattım ..içime düşen şüpheden bahsettim ..yerimde sizler de olsanız benım gibi düşünürsünüz ne kadar güvenilse de Rusya ya gidip söylememsş ve herkesin kafasında bi ön yargı var o ülke ile ilgili malasef kendşmi kuruyorum ya bişey olduysa diye ..bunca yıl geçti üstünden diyorum vs vs kafam karısık ispat yok kuşku var ve böylegidecek eşim de kuşkularıma cevap vermek rahatlatmak yerine hic kendine toz kondurmayan biriisi böyle bi hayat işte

Kabul etmedi ki açıklasın ..o tarih o degıl eski tarih sen karıştırıyosun senln bu Hallerşnden bıktım faln oralara getirdi lafı

Anlatsin bakalim o zmn hangi tarihmis o.
10 senedir evliyiz diyosunz.
Bi kimlik kac sene tutuluyor? Sonra yenilemek gerek.
Bilgim yok pek. Her 5 seneyemiydi?
E o zman yine su 10 yilin icinde sizden habersiz Rusyaya gitmis.
Cevap versin bakalim.

Yalan açıklanacak tarafı yok zaten göz göre göre yalan söylüyo elimde pasaport bak diyorum hala bana kabul etmediğini bağırmalar falan bastırmaya çalışıyor ..birde igrenc bi huyu var konusmak yerine günlerce küser konuşmasam aylarca sürdürür bu kez evde huzur kalmıyo konuscaz diyorum en sonunda yine bir kavga sonda barıs o konu hallolmadan basırışmıs oluyo küslükten amann be dedirtiyo bana tuhaf bir evlilik Mutlu muyum mutsuz mu bilmiyorum iyiken basımı döndürür sevgisiyle ama bu halleri de var terazı de aynı geliyo boşanmak Nasıl olur bu ara aklıma sık gelyo ama karmakarısıkım

Gelen yorumlara ağzım açık baktım. Adamın yalan söylemesini destekler nitelikte olanlara. Elbette sizin tavrınız baştan yanlış. Ama sizin bu huyunuzu ya değiştirmeli ya da kabullenmeliydi. Çözüm yalan söylemek değil.

Eğer gerçekten Azerbeycana gidiyorum deyip Rusya'ya gitmişse, boşanma fikrini ortaya atan o değil, siz olmalısınız.

Yalan açıklanacak tarafı yok zaten göz göre göre yalan söylüyo elimde pasaport bak diyorum hala bana kabul etmediğini bağırmalar falan bastırmaya çalışıyor ..birde igrenc bi huyu var konusmak yerine günlerce küser konuşmasam aylarca sürdürür bu kez evde huzur kalmıyo konuscaz diyorum en sonunda yine bir kavga sonda barıs o konu hallolmadan basırışmıs oluyo küslükten amann be dedirtiyo bana tuhaf bir evlilik Mutlu muyum mutsuz mu bilmiyorum iyiken basımı döndürür sevgisiyle ama bu halleri de var terazı de aynı geliyo boşanmak Nasıl olur bu ara aklıma sık gelyo ama karmakarısıkım

Basta kocanizin yalan soylemesinin tum sebebi sizin kiskancliklariniz demek istedim. Ama benim kocam boyle olsa bende attigi her adimda supe duyarim kendimi yerim nerde napiyor kimle diye.
Telefon gecmisine bakabilirmisinz?
Belki mesajlasmalar bulursunz, yada internetten numara dokumunu cikarin.
Kimle ne kadar konsmus gorursunz.

Gelen yorumlara ağzım açık baktım. Adamın yalan söylemesini destekler nitelikte olanlara. Elbette sizin tavrınız baştan yanlış. Ama sizin bu huyunuzu ya değiştirmeli ya da kabullenmeliydi. Çözüm yalan söylemek değil.

Eğer gerçekten Azerbeycana gidiyorum deyip Rusya'ya gitmişse, boşanma fikrini ortaya atan o değil, siz olmalısınız.

Basta kocanizin yalan soylemesinin tum sebebi sizin kiskancliklariniz demek istedim. Ama benim kocam boyle olsa bende attigi her adimda supe duyarim kendimi yerim nerde napiyor kimle diye.

Şu an bir boşanma vs bahsetmiyor o genel anlamda söylediği sık sık bu tarz konuşlardan sıkıldığını söylediğinde hoş geçi söylüyor ama sadece söyler ..sma ben söylemem tehdit etmeden bitirsem kafamda yapacaksam yaparım o ayrı o konu ..onun söylemesi artık he he evet der geçer oldum yanı ..gelelim konumuza bundan dolayı napılır Nasıl yol izleyecegımi saşırdım..kabul etmeyen bir eş var Karsımda ne dersen de öyle bşsey yok diyip kestirip Atan bir eş

su anda bir sıkıntım yok herşeyi biliyorum zaten teli elimde ..o Zaman için bu şüphelerim illaki anlardım diyorum ama yine de beni rahatlatmadıgı için böyle kaldım şaşırmış napcagıı bilemeyen biri olarak

Yani şu sn haklıyken haksız duruma düşürüyor beni ..sen beni böyle şerefsiz olduğum ithamlarda bulunuyorsun vs vs bastırıyor

Kusura bakmayın ama adamı bu hale siz getirmişsiniz. Yalana teşvik etmişsiniz..Kuş değil ki bu kafese koyun da yaşasın.. İnsan,bir birey... Sizden ayrı gittiği yerler elbette olacaktır.

Bence uzman yardımı alın,sizinki takıntı boyutunda.

Yanlis dusunuyorsunuz. Rusya'ya gidip Azerbeycana gittim demesi bile cok buyuk bir hakaret.
Rusyaya ne icin gittigini tahmin etmeye gerek yok.
Konu sahibi hissediyorsa dogrudur.
Kirmizi karti gostermezsek boyle saf/dunyanin isleyinden bihaber/zuhreavi hastalik ve HIVde son durak oluruz.

ne bekliyorsunuz ki esinizden? adamin mesleki seyahatine karsi oldukca size durust olmasini bekleyemezsiniz. ya ben mi anormalim anlamiyorum bazen, esim benim konferans icin butun latin amerika - okyanus adalari gezdi durdu; ustune bir de dalga gectim kokonatli ablalar karsilar seni diye. lutfen hayati bir nebze tiye alin.
Yani uc maymunu oynayin mi tavsiyeniz?

9673, member: 647353"]Basta kocanizin yalan soylemesinin tum sebebi sizin kiskancliklariniz demek istedim. Ama benim kocam boyle olsa bende attigi her adimda supe duyarim kendimi yerim nerde napiyor kimle diye.
Kimle ne kadar konsmus gorursunz.[/QUOTE]

Naptiniz Allah askina.her ne kadar evlide olunsa karsinizdaki kisinin telefonunu karistirmak ne kadar etik ? Guvenmiyorsaniz bitsin gitsin.biraz ozguven lutfen

Al birini vur ötekine olmuşsunuz tam. Biri hastalıklı kıskanç diğerinin ne yaptığı belli değil ama baskı altında yalana başvuran. Tabii masum mu bilemem. Ama yok öyle bir şey diye kıvırıyorsa kesin yalan söylüyor zaten kanıtta var. Erkekler bazen mallaşıyor bence kanıt dahi olsa kabullenince çok kötü olacak diye kıvırıyorlar,halbuki kanıt var adam daha çok deliriyor insan kabul etmeyince. Sonuç olarak kendiniz etmişsiniz birazda. Bu baskıdan mı yalana başvurdu, yoksa baskıdan yalan söyledime sığınıp başka icraatlar çevirdi mi bilmek imkansız. Onuda aranızda çözmeniz epey sancılı olacak.

Ben tedavı gördüm psikoloğum onun aileye zarar vermemek için artık yalana başvurduğundan faln bahsetti neden ben düzltmiyorum kendşmi cok üzgünüm
Kimse sizi suclayamaz. Siz guven duymuyorsaniz duymuyorsunuz cunku guvenmek zaten zor. Isteseydi yaninizda gotururdu. Onlarin gunahini ustunuze almayin.

9673, member: 647353"]Naptiniz Allah askina.her ne kadar evlide olunsa karsinizdaki kisinin telefonunu karistirmak ne kadar etik ? Guvenmiyorsaniz bitsin gitsin.biraz ozguven lutfen

Siz yenisiniz buralarda galiba :KK55:.

Baktim profilinize, 2 ocak 2016, evet yenisiniz.
Sizi 1 sene sonra goruyum:KK52:

Güvenmek aynen cok zor bi duygu zaten kimler kimlere güvenip neler basına gelmiş duyuyoruz görüyoruz çoğu zman ..su an Nasıl bir yol izşeyecegımı bilmiyorum sadece durum bu ispat imkansız ..yapsaydı hissederdim kesin diyorum öyle bir yapım var inanılmaz hislerim kuvvetli ama kuşku ile yaşayacak bir tarafım da bu böyle gidecek sanırım evliliğim devam ettiği sürece ..

Back
X