- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Bazi sorunlarin temeli kirmizi ile belirttigim kisim psikoatristisn de dikkatini cekecektir yakin zamanda vefat eden psikoloji uzmani bir doktor bunu özellikle belirtiyor ebevrynler cocuga karsi birlikte hareket etmeli yoksa cocuk biri izin veriyor biri izin vermiyor durumunda daha kolay yanlisi dogru olarak kabul edebiliyormus bunlar cok hassas noktalar umarim her sry yoluna girer
Evlat değil ceza.
Tedavi olmayı kabul ediyor mu? Onu şöyle iyice sarsacak bişey yaşaması lazım
Üzgünüm sorunlarin temeli burdan kaynakli bakalim psikiatr neler yapacak acikcasi bu konuda kitaplardan da yardim almalisinizEvet maalesef ki bunun farkkındayım ben ama annemle babam da dengesiz davrandı...
Küfür eden bile var.Ergenlikte af edersiniz annesine “gerizekalı” vs diyen var mıdırBunlar bana çok garip geliyor aklımı yitireceğim
Annemle babamda farklı zihnyettelerdi ve bizim hepimizi şımartark büyüttüler ama bu sadece agresif olmak için yeterli değil bence. Danışmana falan gitmezler mi acaba? Yada küçükken annesinin onu nasl yetştirdiği yada babanının bi etkisinn olup olmadğı. Allah yardmıcnz olsunLütfen arkadaşlar yardım istiyorum çok üzülüyorum
Konu erkek kardeşim. Doğduğundan beri hep aksi bir çocuktu, parka götürürsün içeri girerken ağlar, evde yemek yememek için ağlar ve bir sürü şey. Hep annem üzülürdü, büyüdükçe olgunlaşır dedik ama yok olmadı. Okula başladı hep problem hep problem. Asla sorumluluk sahibi olmadı ödevini hep zorla yapar. Dışarı çıksa evdekiler beni merak eder diye düşünmez ortadan kaybolur. Annem üzülünce asla üzülmez çok gaddar gerçekten. Annem inanılmaz yıprandı psikolojisi bozuldu.
Kardeşim şu an 13 yaşında ve aşırı aşırı derecede agresif. Anneme sürekli hakaret ve küfür ediyor. Psikatristten randevu aldık götüreceğiz ama aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu? Varsa yoksa kılık kıyafet şekilcilik, ama edep ve duygudan yoksun. Hani televizyonlarda annesine eziyet eden çocuklar vardır ya öyle biri olup çıkacak resmen. Çok üzülüyorum. Ne yapabiliriz bilmiyorum. Dersleri falan geçtim anne babasına karşı saygılı sevgi dolu olsun tek isteğim bu. Yalan söylemeyi bırakması ayrıca.
Not: 14 sene önce abim öldü. Onun ölümünden sonra doğduğu için biraz şımartılma da söz konusu. Ayrıca annem ve babam arasında fikir ayrılıkları oldu hep maalesef birlikte hareket etmediler. Gereken yerde gereken tutumu sergilemediler kıyamadılar. Ben bir abla olarak hiçbir şey yapamıyorum şu anda zaten farklı bir şehirde yaşıyorum.
Dostum neler anlatıyorum ona bilsen yok yok anlamıyor. Sanki duymuyor. Az önce anneme neler dedi telefonda konuşurken bilsen. Sebep de gömlek bakmaya çıkmak istememesi. Her yer kıyafet ve pahalı şeyler. Gerek olmadığı için almak istemiyor haklı olarak. Ama bizimkiyle konuşmak mümkün değil ki hep bağırıyor anneme.
Bakın, 15 yaşında kızım var. Bazen öyle vicdansız olabiliyor ki anlatamam.Kötekten de anlayacağını sanmıyorum artık hasta olduğunu düşünüyorum gerçekten. Bu kadar vicdansız olamaz. Annem ağlasa mesela umrunda olmaz döner yicem falan der.
Arkadaşımın oğlu annesine "1.50 ilk boyunla bana kafa tutmaya kalkma sen kimsin" dedi. Daha 15 yaşında. Üstteki mesajımda da yazdım. Sakin olun. O sizin kardeşiniz. Asıp keser irtibatı koparır iletişim kurmaz efelik taslarsanız hem o çocuk hem de ailece siz kaybedersiniz.Ergenlikte af edersiniz annesine “gerizekalı” vs diyen var mıdırBunlar bana çok garip geliyor aklımı yitireceğim
Her zaman söylerim, çocuk yetiştirmek ince bir cizgi, eğer çok fazla şımartıp taviz verirsen saygısız bencil hırçın sinirli bir çocuk yetişir. Sürekli ezip duygularını hiçe sayıp siddet uygularsan da yanı şekilde hırçın bencil bir çocuk olur. Malesef benimde kardeşim aynı. Şuan 24 yaşında ve aynı anlattığınız gibi. Çünkü çocukluğunda çok ezildi dayak yedi. Bende yaşadım aynı şeyleri ama erkek çocukları biraz farklı oluyor galiba.Lütfen arkadaşlar yardım istiyorum çok üzülüyorum
Konu erkek kardeşim. Doğduğundan beri hep aksi bir çocuktu, parka götürürsün içeri girerken ağlar, evde yemek yememek için ağlar ve bir sürü şey. Hep annem üzülürdü, büyüdükçe olgunlaşır dedik ama yok olmadı. Okula başladı hep problem hep problem. Asla sorumluluk sahibi olmadı ödevini hep zorla yapar. Dışarı çıksa evdekiler beni merak eder diye düşünmez ortadan kaybolur. Annem üzülünce asla üzülmez çok gaddar gerçekten. Annem inanılmaz yıprandı psikolojisi bozuldu.
Kardeşim şu an 13 yaşında ve aşırı aşırı derecede agresif. Anneme sürekli hakaret ve küfür ediyor. Psikatristten randevu aldık götüreceğiz ama aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu? Varsa yoksa kılık kıyafet şekilcilik, ama edep ve duygudan yoksun. Hani televizyonlarda annesine eziyet eden çocuklar vardır ya öyle biri olup çıkacak resmen. Çok üzülüyorum. Ne yapabiliriz bilmiyorum. Dersleri falan geçtim anne babasına karşı saygılı sevgi dolu olsun tek isteğim bu. Yalan söylemeyi bırakması ayrıca.
Not: 14 sene önce abim öldü. Onun ölümünden sonra doğduğu için biraz şımartılma da söz konusu. Ayrıca annem ve babam arasında fikir ayrılıkları oldu hep maalesef birlikte hareket etmediler. Gereken yerde gereken tutumu sergilemediler kıyamadılar. Ben bir abla olarak hiçbir şey yapamıyorum şu anda zaten farklı bir şehirde yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?