Lütfen zayıflamayı ciddi düşünenler!!

magnolia25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
12
0
36
İstanbul
Arkadaslar ben tek basına kilo veremeyen üşengeclerdenim :) ama motive eden bi arkadas olsa, beraber kilo verebilecegim bi ortak arıyorum. Mesela birlikte yürüyüş,spor yaparız birbirimizi motive ederiz cok güzel olur :) ben beylikdüzünde oturuyorum umarım benim gibi gercekten kilo vermek isteyen birileri cıkar ://

Arkadaslar ben tek basına kilo veremeyen üşengeclerdenim :) ama motive eden bi arkadas olsa, beraber kilo verebilecegim bi ortak arıyorum. Mesela birlikte yürüyüş,spor yaparız birbirimizi motive ederiz cok güzel olur :) ben beylikdüzünde oturuyorum umarım benim gibi gercekten kilo vermek isteyen birileri cıkar ://

canım forumda zayıflama takımları var belki haberin yoktur diye söylüyorum , motivasyon için biz bunu kullanıyoruz. her zaman nerdeee kanki bulalım yanıbaşımızda. biz de buradan buluyoruz zayıflama yolculuğumuzdaki arkadaşları, aşağıdaki link bizim takımımızın sayfası , herhangi bi takıma üye değilsen bekleriz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Ben varim 29 ekimde badladim yuruyuse hergun 1 saat yuruyorum gecen hafta dyt gittim simdi ezani bekliyirdum namazi kilip cikicam hava soguk ama yarmurlu gunlerde evde ip atlamayi dusunuyorum birbirimize destek olalim

Sabah namazina kalkinca bir bardak ilik su ardindan 2 veya 3 kuru kayisi asla öğün atlamak yok gun icinde 3 veya 4 fican yesilcay iciyorum

Canım boyum 1.70 ve 64 kiloyum.hedefim tam 10 kilo verebilmek. Bu hafta neredeyse hergün plates yaptım.her gün farklı çalıştım.Bir gün bacak bir gün karın diğer gün omuz-sırt ve kol.kimi zaman internette gezinip daha önce denemediğim harekeketler varsa onları denedim. Amacım her gün aksatmadan spor yapmak. Yarından itibaren her gün yürüyüşe çıkacağım.Yürüyüşten dönünce de plates :) şu anda evdeyim ve her günüm boş geçiyor.Spor yaptıkça da kendimi daha dinç daha iyi hissetmeye başladım ayrıca.Resmen vazgeçilmezim olmaya başladı.Kendime kesinlikle şu güne kadar şu kiloya düşeceğim diye şart koymuyorum fakat en kısa zamanda kilolarımdan kurtulacağım inşallah. Ayrıca hr sabah mutlaka güzel vücutlu kızların resimlerine bakıp kendimi motive ediyorum.2014 yazında benim de mükemmel bir vücudum olacak diyorum. Sadece sabır. İlk günler hatta haftalar insanı çok zorluyor. Aynı zamanda diet de yapmamız gerekiyor ve bu sırada mutlaka ister istemez kaçamaklar yapabiliyoruz.Bu süreçte mümkün olduğunca tatlıdan uzak durmalıyız ve ekmekten.Ben sabah kahvaltımda ekmek yiyiorum onun dışnda yemiyorum artık neredeyse. arkadaşım akşam yemeklerini keserek zayıflamış.ben de böyle yapmayı düşünüyorum açıkçası.akşam yemekleri ne olursa olsun ne kadar hafif olursa olsun yakması çok zor oluyor. Şöyle düşünelim bence her gün muhakkak birşeyler yiyeceğiz. Kahvaltımızı yapıp öğle yemeğimizi yiyip ara öğünlrimizi yiyeceğiz fakat bundan böyle porsiyonlarımız ufalacak.Ciddi anlamda azar azar yiyip sık sık yiyerek metabolizmayı sürekli çalışır tutmamız gerekiyor.Yarından itibaren sabahları ılık suyuma sirke limon sıkıp içmeye başlayacağım.ayrıca gün içinde yeşl çayımı da eksik etmyeceğim. Diyet yapmanın sonunda ölüm yok.Harika bir vücuda sahip olduktan sonra kendimizi sonuna kadar ödüllendirelim fakat önümüzdeki bu süreçte sabırlı ve iradeli olalım. Her şey çok güzel olacak kızlar.

canım forumda zayıflama takımları var belki haberin yoktur diye söylüyorum , motivasyon için biz bunu kullanıyoruz. her zaman nerdeee kanki bulalım yanıbaşımızda. biz de buradan buluyoruz zayıflama yolculuğumuzdaki arkadaşları, aşağıdaki link bizim takımımızın sayfası , herhangi bi takıma üye değilsen bekleriz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

Tamam canım cok sagol yönlendirmen için bakıcam :)

Selamlar.ben iki hafta önce bir hevesle spora başladım.yarıö saat yürüyüş ardından 10dk koşu.gayet iyi gidiyordu ve gerçekten insan değişimi farkediyor.ama şimdi havaların soğumasıyla benim işten eve gelip, spora gitme isteğim uçtu gitti:(kendimi motive edemiyorum birtürlü.sürekli battaniyeye sarılıp film izleme, kahve,mısır modundayım :(:18:

Back
X