- 7 Ocak 2021
- 839
- 783
- 53
- 26
- Konu Sahibi Kelebek0004
-
Var e nabzı da, Sağlıkocağı evimize çok yakın hastanelere de malum virüs sebebiyle çok mecbur kalmadıkça gitmek istemiyorum, doktor e nabızdan bakarsan göremezsin geç giriliyor dedi yarın buraya uğra sen dedi öyle yani bakalım yarın öğrenicem kısmetseHayırlı olsun canım inşallah e nabizun yok mu
Yok ya ben sabah kan veriyodum akşam öğreniyodum e nabizdan sen doktora bakmaVar e nabzı da, Sağlıkocağı evimize çok yakın hastanelere de malum virüs sebebiyle çok mecbur kalmadıkça gitmek istemiyorum, doktor e nabızdan bakarsan göremezsin geç giriliyor dedi yarın buraya uğra sen dedi öyle yani bakalım yarın öğrenicem kısmetse
Daha önceki gebeliğimde de sabırsızlanıp bakmıştım e nabızdan ama çıkmamıştıYok ya ben sabah kan veriyodum akşam öğreniyodum e nabizdan sen doktora bakma
Hayırlısı olsun öyle düşünme doktor ne dedi yani günüm geçti diyinceDaha önceki gebeliğimde de sabırsızlanıp bakmıştım e nabızdan ama çıkmamıştıTabi bakarım canım zor bişey mi elimizin altında akşam bakarım,en kötü yarın belli olucak artık, gebelik ümidim pek kalmadı ama dünkü 2 testte negatif olunca
Eşim dışarı çıktı, kaset testi iki tane aldırmıştım akşamYok ya ben sabah kan veriyodum akşam öğreniyodum e nabizdan sen doktora bakma
Gebeliğe bakcaz dediHayırlısı olsun öyle düşünme doktor ne dedi yani günüm geçti diyince
Evet hamilesiniz tebriklerr benimde testimde boyle cikmisti biri belliydi biride silik gibiydi ama allahin izniyle oglum dogdu 3 ay 22 gunluk oldu bileTesekkur ederim ama çok tereddutteyim hatta en son yaptığım testi bide hamile şüphesi olmayan birine yaptırdım hiç bisey çıkmamıştı yine de emin olamıyorum pazartesi kan vericem çıkmayan testin resmini atiyorum
Ayy cidden mii yaa benim hep sende umudum var bak benim yengem de senin gibi 6 günü geçmişti yapmış çok silik çıkmış yaa resmini koysanaEşim dışarı çıktı, kaset testi iki tane aldırmıştım akşamama birini yapıp erken gebelik testi aldırdım, onura yaptım hepsi negatif dün çay kahve baya bişeyler içtim gün içinde, o da bu kadar takma kayayı yicen kan vardin işte sabret diyo o gitti şimdi o kalan tek testi yaptım, amma velakin ışığın altında zar zor görülen hayalet çizgi var gibi ilk 5 dk da falan baktım bu ne şimdi testler benle alay mı ediyor yarını yapıcam ben galiba
Maşallah Allah bağışlasın bende evet hamileyim ama düşük riskim varEvet hamilesiniz tebriklerr benimde testimde boyle cikmisti biri belliydi biride silik gibiydi ama allahin izniyle oglum dogdu 3 ay 22 gunluk oldu bile
Canim resmini yollasana çok merak ettimEşim dışarı çıktı, kaset testi iki tane aldırmıştım akşamama birini yapıp erken gebelik testi aldırdım, onura yaptım hepsi negatif dün çay kahve baya bişeyler içtim gün içinde, o da bu kadar takma kayayı yicen kan vardin işte sabret diyo o gitti şimdi o kalan tek testi yaptım, amma velakin ışığın altında zar zor görülen hayalet çizgi var gibi ilk 5 dk da falan baktım bu ne şimdi testler benle alay mı ediyor yarını yapıcam ben galiba
Ayy cidden mii yaa benim hep sende umudum var bak benim yengem de senin gibi 6 günü geçmişti yapmış çok silik çıkmış yaa resmini koysana
Ya fotoğrafta hiç belli değil ki zaten bile zor gördüm tamamen psikolojik sanırımAyy cidden mii yaa benim hep sende umudum var bak benim yengem de senin gibi 6 günü geçmişti yapmış çok silik çıkmış yaa resmini koysana
Benimde 3 gün gecikti 6 gün çıkar mı dersinAyy cidden mii yaa benim hep sende umudum var bak benim yengem de senin gibi 6 günü geçmişti yapmış çok silik çıkmış yaa resmini koysana
Sabır... bekliyorum artık bakalım yarın ola hayrolaAyy sanki var gibi acaba cok yeni olmasın sen sabah ilk idrarla yapsaydın daha iyi olurdu biliyomusun
Yani sonuçta dün buna benzer dahi hiç silik bile çizgi yoktu bilemiyorum takıştım iyiceAyy sanki var gibi acaba cok yeni olmasın sen sabah ilk idrarla yapsaydın daha iyi olurdu biliyomusun
Canim bence sabırlı ol hayırlısıyla hersey yoluna girecek çizgi biraz daha belirginlestimi bide sen kendini hamile hissediyorsun olsun bak dediğim gibi bwlki gec döllenmedir hakkında hayırlısı olsun ben inanıyorum mutlu olacakYani sonuçta dün buna benzer dahi hiç silik bile çizgi yoktu bilemiyorum takıştım iyice
Hadi bakalım inşallah çok teşekkür ederim bu arada burdan birbirimize destek olup moral vermek çok güzelCanim bence sabırlı ol hayırlısıyla hersey yoluna girecek çizgi biraz daha belirginlestimi bide sen kendini hamile hissediyorsun olsun bak dediğim gibi bwlki gec döllenmedir hakkında hayırlısı olsun ben inanıyorum mutlu olacak
Öyle canim hakkında herseyin hayırlısı insAllah test kurudu mu belirginlesti miHadi bakalım inşallah çok teşekkür ederim bu arada burdan birbirimize destek olup moral vermek çok güzel
Bakmadım canımÖyle canim hakkında herseyin hayırlısı insAllah test kurudu mu belirginlesti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?