Lütfenn testime bakarmisiniz

Hayırlı olsun canım inşallah e nabizun yok mu
Var e nabzı da, Sağlıkocağı evimize çok yakın hastanelere de malum virüs sebebiyle çok mecbur kalmadıkça gitmek istemiyorum, doktor e nabızdan bakarsan göremezsin geç giriliyor dedi yarın buraya uğra sen dedi öyle yani bakalım yarın öğrenicem kısmetse

Yok ya ben sabah kan veriyodum akşam öğreniyodum e nabizdan sen doktora bakma

Daha önceki gebeliğimde de sabırsızlanıp bakmıştım e nabızdan ama çıkmamıştı Tabi bakarım canım zor bişey mi elimizin altında akşam bakarım,en kötü yarın belli olucak artık, gebelik ümidim pek kalmadı ama dünkü 2 testte negatif olunca

Hayırlısı olsun öyle düşünme doktor ne dedi yani günüm geçti diyince

Eşim dışarı çıktı, kaset testi iki tane aldırmıştım akşam ama birini yapıp erken gebelik testi aldırdım, onura yaptım hepsi negatif dün çay kahve baya bişeyler içtim gün içinde, o da bu kadar takma kayayı yicen kan vardin işte sabret diyo o gitti şimdi o kalan tek testi yaptım, amma velakin ışığın altında zar zor görülen hayalet çizgi var gibi ilk 5 dk da falan baktım bu ne şimdi testler benle alay mı ediyor yarını yapıcam ben galiba

Evet hamilesiniz tebriklerr benimde testimde boyle cikmisti biri belliydi biride silik gibiydi ama allahin izniyle oglum dogdu 3 ay 22 gunluk oldu bile

Ayy cidden mii yaa benim hep sende umudum var bak benim yengem de senin gibi 6 günü geçmişti yapmış çok silik çıkmış yaa resmini koysana

Canim resmini yollasana çok merak ettim

Ayy sanki var gibi acaba cok yeni olmasın sen sabah ilk idrarla yapsaydın daha iyi olurdu biliyomusun

Eklentiler

• 20210112_165316.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 48
Ayy cidden mii yaa benim hep sende umudum var bak benim yengem de senin gibi 6 günü geçmişti yapmış çok silik çıkmış yaa resmini koysana
Benimde 3 gün gecikti 6 gün çıkar mı dersin Hey Allah ım biz kadınlar neden böyleyiz kanı verdin dayan sabret zaten ortaya çıkcak varsa yoksa dimi ama yok her dk lavoya git adet geldi mi yok mu, test yap günde kaç kez ne kadar saçma aslında ama bir o kadar da elde değil

Yani sonuçta dün buna benzer dahi hiç silik bile çizgi yoktu bilemiyorum takıştım iyice
Canim bence sabırlı ol hayırlısıyla hersey yoluna girecek çizgi biraz daha belirginlestimi bide sen kendini hamile hissediyorsun olsun bak dediğim gibi bwlki gec döllenmedir hakkında hayırlısı olsun ben inanıyorum mutlu olacak

Hadi bakalım inşallah çok teşekkür ederim bu arada burdan birbirimize destek olup moral vermek çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…