- 7 Ocak 2021
- 839
- 783
- 53
- 26
- Konu Sahibi Kelebek0004
-
Bugün bi video izledim kadın 2 tane test yapmış ikiside negatif ama hamile hissediyorum diyo,kan veriyo kanda çıkmışGit canim insAllah kanda bekledigin sonuc çıkar kac günün geçmişti
Hayır, ilk adet gördüğüm günden bu yana hep düzenlidir ilk gebeliğimde 2 gün geçmişti zaten şüphelendim test yaptım pozitif, kürtaj olduktan sonra iki kez adet gördüm ikiside 27 günde bir oldu yani hiç düzensizliğim olmadı stresli zamanlarımda dahi, ve adet olmadan önce akıntım gelmezdi beyaz akıntım hala gelmeye devam ediyor kokusuz süt gibi hafif kremsiYok canım kimyasal gebelik bile olsaydı testte çıkardı ama öyle düşünme belki gec döllenme olmuştur hiç gecikme olurmuydu
Git canim insAllah kanda bekledigin sonuc çıkar kac günün geçmişti
Belki bu cok gec dollenmistir her okuduğunu kendine olacak sanma kan ver yarın bak insAllah çıkar üzülme umudunu kırma hayırlısı olsun hakkında insAllahHayır, ilk adet gördüğüm günden bu yana hep düzenlidir ilk gebeliğimde 2 gün geçmişti zaten şüphelendim test yaptım pozitif, kürtaj olduktan sonra iki kez adet gördüm ikiside 27 günde bir oldu yani hiç düzensizliğim olmadı stresli zamanlarımda dahi, ve adet olmadan önce akıntım gelmezdi beyaz akıntım hala gelmeye devam ediyor kokusuz süt gibi hafif kremsi
Teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlısı inşallahBelki bu cok gec dollenmistir her okuduğunu kendine olacak sanma kan ver yarın bak insAllah çıkar üzülme umudunu kırma hayırlısı olsun hakkında insAllah
Amin çok teşekkür ederim canım yarın kan vericem bakalım adet olmazsamBelki bu cok gec dollenmistir her okuduğunu kendine olacak sanma kan ver yarın bak insAllah çıkar üzülme umudunu kırma hayırlısı olsun hakkında insAllah
Umarım güzel sonuçlar duyarız canim benim dua et vardır bunda hayirAmin çok teşekkür ederim canım yarın kan vericem bakalım adet olmazsam
İnşallah canımUmarım güzel sonuçlar duyarız canim benim dua et vardır bunda hayir
Bekliyorum hayırlı haberlerleİnşallah canım
Haberdar edeceğim çarşamba günü sonuç çıkarBekliyorum hayırlı haberlerle
Canim kuruma cizgiside mi çıkmadı ben ümitliydim senin adına???Haberdar edeceğim çarşamba günü sonuç çıkar
ÇıkmadıCanim kuruma cizgiside mi çıkmadı ben ümitliydim senin adına???
Baktın mı tekrarÇıkmadı
BaktımCanim kuruma cizgiside mi çıkmadı ben ümitliydim senin adına???
İnsAllah yarın kanda çıkar canimBaktımbende kendimden çok ümitliydim adete dairse henüz tık yok akıntı da var hala anlayamadım gitti
İnşallah canım inşallahİnsAllah yarın kanda çıkar canim
Canim kan verdin mi ??İnşallah canım inşallah
Verdim canım yarın sonucu alınan Allah ım izniyleCanim kan verdin mi ??
Hayırlı olsun canım inşallah e nabizun yok muVerdim canım yarın sonucu alınan Allah ım izniyleinşallah başka bi problem yoktur dış gebelik vs korkuyorum hala adet yok ama testlerde kuruma çizgisi dahi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?