- 1 Ocak 2021
- 270
- 84
- 48
- 26
- Konu Sahibi Kelebek0004
-
Yaa neden bu kadar gece kaldiniz ki bari idrarinizi tutun en az 4 saatDk
dakikalar geçmiyo gidemedik daha eve
Aynı mahalledeYaa neden bu kadar gece kaldiniz ki bari idrarinizi tutun en az 4 saat9 dan sonra yasak var bide
Anladim canim hadi bekliyorum hayırlı haberleriniAynı mahalledegidiyoz
NegatifAynı mahalledegidiyoz
Nasil negatif kac dk oldu bekle biraz ilk idrar olmadığı içindir belki resmini koyarmisinNegatifama kendimi hamile hissediyorum nasıl olur hiç gecikmem bugün 3.gün ve ilk hamileliğimdeki gibi akıntım bile
Bildiğin negatif kaset testti erken gebelik testi almaya gönderiyorum eşimiNasil negatif kac dk oldu bekle biraz ilk idrar olmadığı içindir belki resmini koyarmisin
Hiçmi çıkmadı az bir çizgi bileBildiğin negatif kaset testti erken gebelik testi almaya gönderiyorum eşimi
Onda da çıkmazsa adet olmazsam kan vermem çünkü arkadaşımın 9 gün gecikmede beta 28 çıkmış,insan kendini bilmez mi yaBildiğin negatif kaset testti erken gebelik testi almaya gönderiyorum eşimi
Hemen ümitsizliğe kapılmaOnda da çıkmazsa adet olmazsam kan vermem çünkü arkadaşımın 9 gün gecikmede beta 28 çıkmış,insan kendini bilmez mi ya
Resmini çekip koyarmisin
Resmini çekip koyarmisin
Ben bu teste güvenmiyorum yaaGönderdim fotoğrafı hiç yok, nöbetçi eczane mahalledekiymiş elim almaya gitti erken testi
Ben bu teste güvenmiyorum yaa
Şaka gibi bunda da yokBen bu teste güvenmiyorum yaa
Bide rica etsem onun resmini yollarmisinizŞaka gibi bunda da yokyok yani ama adet olmazsam çarşamba kan vericem
Yolluyım canım , yarın sabah adet olmamış olursam kan vermeye gidicem sağlıkocağınaBide rica etsem onun resmini yollarmisiniz
Git canim insAllah kanda bekledigin sonuc çıkar kac günün geçmiştiYolluyım canım , yarın sabah adet olmamış olursam kan vermeye gidicem sağlıkocağına
8 inde olmam gerekiyordu olmadım,dün geçti,bugün geçti, yarın olmazsam kan veririm sabah, acaba kimyasal gebelik olunca adet gecikiyor muGit canim insAllah kanda bekledigin sonuc çıkar kac günün geçmişti
Yok canım kimyasal gebelik bile olsaydı testte çıkardı ama öyle düşünme belki gec döllenme olmuştur hiç gecikme olurmuydu8 inde olmam gerekiyordu olmadım,dün geçti,bugün geçti, yarın olmazsam kan veririm sabah, acaba kimyasal gebelik olunca adet gecikiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?