- 1 Ocak 2021
- 270
- 84
- 48
- 26
- Konu Sahibi Kelebek0004
-
Tabiki çıkar ben adetim 6 gün kala erken gebelik 8 gün kala normal de öğrendim 4 gün kala da normalden öğrendim su an 3 günüm var ve pazartesi kan tahlili yapıcam umarım hayırlısı olur ikimiz içindeAdetim düzensiz gecen aya bakarsam bugun adet olmam lazım ama bnm yumurtlamam gec oldu bu ay adetin 21 günü oldu o günden 14 gün sayıyorum oda ocagı 5 ne denk geliyo test yapsam cıkar mıki gebe olsam. Bile
Haklısınız teşekkürler ben doktoruma aradım az önce oda çok kötü değilsen pazartesiyi bekle dedi sonuca göre seni cagiricam keseyi görürsek başlıcaz dedi önce hemen kaldığın gibi demişti şimdide keseyi görünce diyor anlayamadım biseyetrafındakiler değil sen kaybediyorsun bebeklerini
kimseyi dinleme kan ver hayırlı olsun
Bu arada hayırlı olsun rabbim saglıklı Bi şekilde kulağına almayı nasip etsinKızlar ben 2 ay yumurta büyütme tedavisi gördüm ilk ay çatlaması için iğne kullandım ama sonraki ay gerek kalmamış doktorum kendiliğinden catlamis dedi ama o ayda bisey olmadı sonraki 3 ay aşılamaya geçecektik adetin 3 günü kolemene başladım bittiğinde tekrar adet oldum yani 3. Ayda tekrar adet olduğum için doktorum hiç bisey yapamayız bu ayi es geçecez dedi ve sonra ben kendimden şüphelendim bat a 12 gün hala gebelik testi yaptım 5 6 saat sonra ikinci çizgi çıktı ben ona inanmadım 4 gün sonra tekrarladım yani bata 8 gün kala ve 20 dakikada cift çizgi oldu sonra çelişkide kaldım çünkü daha önce çok yaptım kuruma çizgisi çıktı sonra dayanamadım adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım 3 dakikada çift çizgi oldu e tabi 4 tane gebelik geçirip olumsuzluklar yaşadığım için içim rahat etmedi bu sefer de adetime 4 gün kala normal gebelik testi yaptım ve bu sefer anında çıktı size sırasıyla resmini koyacam böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmi
Tesekkur ederim darısı sana ve tüm evlat isteyenlere inşallah aminBu arada hayırlı olsun rabbim saglıklı Bi şekilde kulağına almayı nasip etsin
Tşk ederim amin inş hamilelerin duası kabul olurmuş bizleri dualarında esirgemeTabiki çıkar ben adetim 6 gün kala erken gebelik 8 gün kala normal de öğrendim 4 gün kala da normalden öğrendim su an 3 günüm var ve pazartesi kan tahlili yapıcam umarım hayırlısı olur ikimiz içinde
Ederim inşallah eminim burda dua bekleyen çoktur Rabbım tüm dualari kabul etsinTşk ederim amin inş hamilelerin duası kabul olurmuş bizleri dualarında esirgeme
Amin inş Allah razı olsunEderim inşallah eminim burda dua bekleyen çoktur Rabbım tüm dualari kabul etsin
kadın dogum hastanesi varsa oraya gitHaklısınız teşekkürler ben doktoruma aradım az önce oda çok kötü değilsen pazartesiyi bekle dedi sonuca göre seni cagiricam keseyi görürsek başlıcaz dedi önce hemen kaldığın gibi demişti şimdide keseyi görünce diyor anlayamadım bisey
Burda yakınımda hastane yok uzağımda devlet hastanesi kalp atışını bekliyo onun içinkadın dogum hastanesi varsa oraya git
sıkıntını söyle sana yardımcı olsunlar
Yaparsan haberdar et mutlakaAmin inş Allah razı olsun
Tmm cnm ederimTest
Yaparsan haberdar et mutlaka
Ben gördüm ya çok silik görünüyor ne kadar zamanda çıktı bide erken gebelik testi mi sabah ilk idrarla mi yaptınızMerhaba arkadaşlar benim de bugün beklenen bat tarihim. Normal gebelik testi yaptım ama ne görüyorum ne görmüyorum siz ne diyorsunuz
Yok normal gebelik testi canım. İlk idrar da değildi rastgele yaptım. Yaptıktan sonra birkaç dakika içinde çıktı gibi gibi. Pazartesi tekrar mı yapsam acabaBen gördüm ya çok silik görünüyor ne kadar zamanda çıktı bide erken gebelik testi mi sabah ilk idrarla mi yaptınız
Evet bencede pazartesi ilk idrarla yap varsa kesin çıkarYok normal gebelik testi canım. İlk idrar da değildi rastgele yaptım. Yaptıktan sonra birkaç dakika içinde çıktı gibi gibi. Pazartesi tekrar mı yapsam acaba
Teşekkür ederim cevabın için canım sağolEvet bencede pazartesi ilk idrarla yap varsa kesin çıkar
Rica ederim umarım doğru sonuçtur yeni mi yaptın bekledikçe koyulamadimiTeşekkür ederim cevabın için canım sağol
Yeni yaptım canım 1 saat falan oldu. Yok aşırı bi koyulaşma olmadı aynı gibiRica ederim umarım doğru sonuçtur yeni mi yaptın bekledikçe koyulamadimi
Bekledikçe koyulasacaktir belirdiginde tekrar resmini atarmsnzYeni yaptım canım 1 saat falan oldu. Yok aşırı bi koyulaşma olmadı aynı gibi
Rica ederim umarım doğru sonuçtur yeni mi yaptın bekledikçe koyulamadimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?