Lütfenn testime bakarmisiniz

Adetim düzensiz gecen aya bakarsam bugun adet olmam lazım ama bnm yumurtlamam gec oldu bu ay adetin 21 günü oldu o günden 14 gün sayıyorum oda ocagı 5 ne denk geliyo test yapsam cıkar mıki gebe olsam. Bile
Tabiki çıkar ben adetim 6 gün kala erken gebelik 8 gün kala normal de öğrendim 4 gün kala da normalden öğrendim su an 3 günüm var ve pazartesi kan tahlili yapıcam umarım hayırlısı olur ikimiz içinde

etrafındakiler değil sen kaybediyorsun bebeklerini
kimseyi dinleme kan ver hayırlı olsun
Haklısınız teşekkürler ben doktoruma aradım az önce oda çok kötü değilsen pazartesiyi bekle dedi sonuca göre seni cagiricam keseyi görürsek başlıcaz dedi önce hemen kaldığın gibi demişti şimdide keseyi görünce diyor anlayamadım bisey

Bu arada hayırlı olsun rabbim saglıklı Bi şekilde kulağına almayı nasip etsin

kadın dogum hastanesi varsa oraya git
sıkıntını söyle sana yardımcı olsunlar

Merhaba arkadaşlar benim de bugün beklenen bat tarihim. Normal gebelik testi yaptım ama ne görüyorum ne görmüyorum siz ne diyorsunuz

Eklentiler

• 5D9DA0AD-8FB5-4583-B328-509C8C391825.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 142
  • 43CE21E0-3BB6-4B80-80A4-6B10FAAC2EB8.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 148
Ben gördüm ya çok silik görünüyor ne kadar zamanda çıktı bide erken gebelik testi mi sabah ilk idrarla mi yaptınız
Yok normal gebelik testi canım. İlk idrar da değildi rastgele yaptım. Yaptıktan sonra birkaç dakika içinde çıktı gibi gibi. Pazartesi tekrar mı yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…