- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi Kelebek0004
-
Nasıl yaptın canım bunuBak bi böyle görünüyor
İndirdim resmi koyulastirdim ben hep böyle yapardım daNasıl yaptın canım bunu
Öyle yapınca baya baya göründüİndirdim resmi koyulastirdim ben hep böyle yapardım da
İnşallah canım pazartesi yapınca mutlaka haber ver bende pazartesi kan tahlili yapocam birbirimize dua edelim Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasınÖyle yapınca baya baya göründüteşekkür ederim canım bakalım inşallah doğrudur
Sen de idrar testi yaptın mı canım? Adetin mi gecikti ne durumdasın? Ben de belki kan veririmİnşallah canım pazartesi yapınca mutlaka haber ver bende pazartesi kan tahlili yapocam birbirimize dua edelim Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Sen zaten konuyu açmışsın canım pardon ben başka biri sandım bi anİnşallah canım pazartesi yapınca mutlaka haber ver bende pazartesi kan tahlili yapocam birbirimize dua edelim Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benim çok karışık 12 önce 8 gün önce 6 gün önce 4 gün önce si var bugünde 3 günüm var resmini koydum bak canimSen de idrar testi yaptın mı canım? Adetin mi gecikti ne durumdasın? Ben de belki kan veririm
Baya erken çıkmış canım senin de maşallahBenim çok karışık 12 önce 8 gün önce 6 gün önce 4 gün önce si var bugünde 3 günüm var resmini koydum bak canim
Tesekkur ederim canim umarım sende pazartesi kesin ve güzel bir sonuç alırsınBaya erken çıkmış canım senin de maşallahvar ama bariz belli
Off inşallah canım aminn eğer olmazsa Şubat ayında tüp bebek transferi düşünüyorum bakalım hayırlısıTesekkur ederim canim umarım sende pazartesi kesin ve güzel bir sonuç alırsın
InsAllah gerek kalmaz canim Rabbım yüzünü güldürsünOff inşallah canım aminn eğer olmazsa Şubat ayında tüp bebek transferi düşünüyorum bakalım hayırlısı
Amin canım işallah ne güzel olurduu ☺InsAllah gerek kalmaz canim Rabbım yüzünü güldürsün
İnşallah hersey çok güzel olur evladında hayırlısını nasip ederAmin canım işallah ne güzel olurduu ☺
Aynen öyle canım amin, bu arada her hangi bir belirtin var mı?İnşallah hersey çok güzel olur evladında hayırlısını nasip eder
Göğüs hassasiyeti kasiklarda batma ara ara mide bulantısı, peki sende ?Aynen öyle canım amin, bu arada her hangi bir belirtin var mı?
Yok valla pek bişey. Sadece çok üşüyorum ara ara ayaklarım özellikle buz gibi.Göğüs hassasiyeti kasiklarda batma ara ara mide bulantısı, peki sende ?
Ama adet olmadan önceki günde hep böyle şiddetli bir bel ağrım olurdu söküleceğini hissederdim adetin ama o da yok tuhafGöğüs hassasiyeti kasiklarda batma ara ara mide bulantısı, peki sende ?
Öyle şeyler normal bende sanki her an olacakmışım gibi bi his varAma adet olmadan önceki günde hep böyle şiddetli bir bel ağrım olurdu söküleceğini hissederdim adetin ama o da yok tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?