Lütfenn testime bakarmisiniz

Herkese merhaba, Bat tarihim 7 ocak fakat 1 ocaktan beri adet ağrısı çekiyorum 1 dk ağrıyor ve geçiyor, sonra yine ağrıyor yine geçiyor. Daha 4 gün olmasına rağmen dayanamadım ve test yaptım. İkinci çizgiyi gördüm yarın kan vermeye gideceğim fakat daha bat a 4 gün varken kan da çıkar mı acaba? Bilgisi olan var mıdır?

Çıkar canim önce kanda Çıkar sonra idrara düşer çok ufak da olsa Çıkar testinin resmini yollar mısın bu arada benim bugün bat a 2 gün var bende yarin gidip kan vericem

Çok çok net değil ama var. Düzgün çekemedim görürsünüz umarım. Daha 4 gün olduğundan netleşmedi diye düşünüyorum. 7 aydır bekliyorduk çok heyecanlandım ama fazla ümitlenmek istemedim de sen idrar testi yaptın mı?
Çıkar canim önce kanda Çıkar sonra idrara düşer çok ufak da olsa Çıkar testinin resmini yollar mısın bu arada benim bugün bat a 2 gün var bende yarin gidip kan vericem

Gözün aydın canim var gördüm inşallah kanda da çıkar benimde 2 gün var bende dayanamayıp tekrar test yaptım adetime 12 gün kala öğrendim bugüne kadar nasıl dayandım bilmiyorum benimde sırayla koymuşum 12 / 8 / 6 / 4 / 2 gün kala

Eklentiler

• 20210103_122500.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 96
Gerçekten çok iyi dayanmışsın. Ben de 4 gün daha sabredeyim dedim ama yapamayacağım sanırım yarın gidicem inşallah olumlu sonuç alırız ikimiz de haberlerini bekliyorum

Benimde adete iki gün var sabah test yaptım şu şekilde çıktı

nasil net degil, anne , teyzeler ben burdayim diyo iste ,daha ne desin?

Tamam canim tesekkur ederim kan vericem bugün bakalım
Sen cumartesi gününden beri bekliyon mu kız bekledim desen valla iyi sabretmissin bize de haber ver pozitif görüp mutlu olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…