- 1 Ocak 2021
- 270
- 84
- 48
- 26
- Konu Sahibi Kelebek0004
-
Bende öyle hava mi soğuk diyodum ama eşim yokk diyoduYok valla pek bişey. Sadece çok üşüyorum ara ara ayaklarım özellikle buz gibi.
Çıkar canim önce kanda Çıkar sonra idrara düşer çok ufak da olsa Çıkar testinin resmini yollar mısınHerkese merhaba, Bat tarihim 7 ocak fakat 1 ocaktan beri adet ağrısı çekiyorum 1 dk ağrıyor ve geçiyor, sonra yine ağrıyor yine geçiyor. Daha 4 gün olmasına rağmen dayanamadım ve test yaptım. İkinci çizgiyi gördümyarın kan vermeye gideceğim fakat daha bat a 4 gün varken kan da çıkar mı acaba? Bilgisi olan var mıdır?
Çıkar canim önce kanda Çıkar sonra idrara düşer çok ufak da olsa Çıkar testinin resmini yollar mısınbu arada benim bugün bat a 2 gün var bende yarin gidip kan vericem
Gözün aydın canim var gördüm inşallah kanda da çıkar benimde 2 gün var bende dayanamayıp tekrar test yaptım adetime 12 gün kala öğrendim bugüne kadar nasıl dayandım bilmiyorumÇok çok net değil ama var. Düzgün çekemedim görürsünüz umarım. Daha 4 gün olduğundan netleşmedi diye düşünüyorum. 7 aydır bekliyorduk çok heyecanlandım ama fazla ümitlenmek istemedim desen idrar testi yaptın mı?Eki Görüntüle 2752858
Benim adetim geldi bu sabah maalesef canimBende öyle hava mi soğuk diyodum ama eşim yokk diyodu
Hadi ya çok üzüldüm hayırlısı olsun ya sakin üzülüp umutsuzluğa kapılma olur mu ben 4 yıldır bekliyorum bide 4 tane kaybettim dua et belki hayirli olmayacaktıBenim adetim geldi bu sabah maalesef canimama o neyin nesiydi hala anlamadim
Gerçekten çok iyi dayanmışsın. Ben de 4 gün daha sabredeyim dedim ama yapamayacağım sanırım yarın gidicemGözün aydın canim var gördüm inşallah kanda da çıkar benimde 2 gün var bende dayanamayıp tekrar test yaptım adetime 12 gün kala öğrendim bugüne kadar nasıl dayandım bilmiyorumbenimde sırayla koymuşum 12 / 8 / 6 / 4 / 2 gün kala
İnşallah canım haber veririm sende ver mutlakaGerçekten çok iyi dayanmışsın. Ben de 4 gün daha sabredeyim dedim ama yapamayacağım sanırım yarın gidiceminşallah olumlu sonuç alırız ikimiz de haberlerini bekliyorum
Benimde adete iki gün var sabah test yaptım şu şekilde çıktıGözün aydın canim var gördüm inşallah kanda da çıkar benimde 2 gün var bende dayanamayıp tekrar test yaptım adetime 12 gün kala öğrendim bugüne kadar nasıl dayandım bilmiyorumbenimde sırayla koymuşum 12 / 8 / 6 / 4 / 2 gün kala
Aay çıkmış canim hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahBenimde adete iki gün var sabah test yaptım şu şekilde çıktı Eki Görüntüle 2752888
Çok teşekkür ederim içimde korku var daha önce bir düşük yapmıştım yarın kan testi yapacamAay çıkmış canim hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bende yarın yapicam umarım hayırlısı olur hepimiz içinÇok teşekkür ederim içimde korku var daha önce bir düşük yapmıştım yarın kan testi yapacam
2.resimde gorunuyorMerhaba arkadaşlar benim de bugün beklenen bat tarihim. Normal gebelik testi yaptım ama ne görüyorum ne görmüyorum siz ne diyorsunuz
Giderek koyulasmis bunlarda bnce var.Benim çok karışık 12 önce 8 gün önce 6 gün önce 4 gün önce si var bugünde 3 günüm var resmini koydum bak canim
Çok çok net değil ama var. Düzgün çekemedim görürsünüz umarım. Daha 4 gün olduğundan netleşmedi diye düşünüyorum. 7 aydır bekliyorduk çok heyecanlandım ama fazla ümitlenmek istemedim desen idrar testi yaptın mı?Eki Görüntüle 2752858
Yazmistim ama sonra dan adet oldum yazdiginizi gordum, ozur dilerim.2.resimde gorunuyor
Tamam canim tesekkur ederim kan vericem bugün bakalımGiderek koyulasmis bunlarda bnce var.
Sen cumartesi gününden beri bekliyon mu kızTamam canim tesekkur ederim kan vericem bugün bakalım
Hayirli haberler al insaallahTamam canim tesekkur ederim kan vericem bugün bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?