Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Lütfenn yardım acil beyaz cam ocak kullanıcıları

kujum

lilyum
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
1.932
107
363
kızlar en geç 2 hafta içinde yeni evime geçecegım. ankastre sete göre mutfagımı kesmişler şimdi araştırmalarıma göre inox hep su lekesi ve çizik oluyor emayede hiç bir sıkıntı yok ama görünüşü şık değil siyah cam çiiziği ve parmak izlerini daha çok belli ediyor

peki beyaz cam nasıldır? gazlı alacagım ocagımı beyaz cam ocak kullanan arkadaşlarım olumlu olumsuz birşey dersenız ona göre hareket edecegım. lütfffeeen yardım çok kararsızım yanlış bır seçim yapmayayım

Canım bende senin gibi inox ve siyahta sorunlar var diye beyaz seçtim. Ben memnunun 1 aydır kullanıyorun nemli bezle sil geç o kadar.silverline beyaz serisi

Biz Arçelik ankastre kullanıyoruz beyaz
ancak ocak cam değil normal
çok da memnunuz

kızlar çok sağolun yorumlar için peki başka beyaz cam ankastre ile deneyım aktaracak arkadaşar yorumlarınızı merakla beklıyorum halen almadım

arkadaşım merhaba.ben 2,5 yıllık evliyim. ve siyah cam ocak kullanıyorum. arçelik ten almıştım. gayet de memnunum. kardeşim inox aldı mesela ama o memnun değil. bazı lekeler çıkmıyormuş. ama ben çok memnunum. cam sille arada iki fıs fıs yap microfiberli bezle sil süper parlıyor.

emayye alacagım kızlar herhalde camı çok begenıyorum ama korkuyorum geneli memnun değil bırde ocak başları bırbıne çok yakın 3 tencere yemek pişireyim desen yanyana konmaz

Back
X