slm herkese... erkek arkadaşıma tam olarak guvenmıyorum ve onun açığını bulmak istiyorum buldugumda da ayrılııcam.. daha önce bi arkadaşımla msn de denedim ama ben olduğumu anlayınca hemen kıvırdı lütfen bana yardım edin onu nasıl deneyip sonuç alablilirm ?? benden şüphelenmemesi lazım nasıl bir oyun oynamalayım ona çok önemlı lütfennnnnnnnnnnn
arkadaşım güvenmediğin adamı hiç ama hiç deneme yoluna gitmeyeceksin.güven yoksa zaten bitmiştir o ilişki.direk ayrılacaksın.bu aralar evlilerde dahil pek bir moda oldu deneme işi.bu bana çok komik ve basit bir davranış gibi geliyor.
ya bi kere msnden denemıiştm baktım konuşmaya başladı hani ben isterdımkı direk sılsın konuşmasın cam bıle açtı ozaman ayrıldım sonra çok yalvardı tekrar barıştık. yanı sımdıde tam emın olmak ıstıyorum benı tam olarak sevdıgınden. sımdı msneye dırek ekleyemem hemen benden suphelenır baska bişey yapmalayım iyi bişey olmalı
facebook hesabı varsa ondan dene bir arkadasının facebookundan msj faln at bakalım ya birde madem yapcagından eminsin hiç denemeden bitirsene bosuna kendini üzüyorsun bu şekilde bence
ya bi kere msnden denemıiştm baktım konuşmaya başladı hani ben isterdımkı direk sılsın konuşmasın cam bıle açtı ozaman ayrıldım sonra çok yalvardı tekrar barıştık. yanı sımdıde tam emın olmak ıstıyorum benı tam olarak sevdıgınden. sımdı msneye dırek ekleyemem hemen benden suphelenır baska bişey yapmalayım iyi bişey olmalı
Arkadaşım sen bu paranoyayla zaten adam bişey yapmasa da sürekli yapıyormuş gibi düşünüp hayatı kendine zehir edersin. Bence ya kendini topla, sevdiklerine güvenmeyi öğren ya da yok yapamıyorsan şimdiden ayrıl gitsin, kendine de sevgiline de eziyet etme.