mb kızlar ben göğüs küçültme yaptırıcam nisan da düğünüm var hemen olmalıyım şekil ve izler konusunda tedirginim hangi dr ları tavsiye edersiniz ameliyat sonrası izleriniz ne durumda lütfen benimle deneyimlerinizi paylaşırmısınız...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu sene Ocak ayı veya Mayıs ayı gibi düşünüyorum canım.istanbulda yaşıyorum ama ilgine tşk ederim canm sen ne zaman oluosun iz konusunu düşündünmü
mb kızlar ben göğüs küçültme yaptırıcam nisan da düğünüm var hemen olmalıyım şekil ve izler konusunda tedirginim hangi dr ları tavsiye edersiniz ameliyat sonrası izleriniz ne durumda lütfen benimle deneyimlerinizi paylaşırmısınız...
benimde dd cup senin iyiymiş umarım iyi sonuç alırsın .aslında izler bnm içinde çok sorun değil ama nişanlım nasıl karşılar bilemiorum bide dr un eli cok önemli ne kadar az iz bıraksa o kadar iyi . bu ameliyatı olmuş birilerinin deneyimlerinide öğrensek keşke ne iyi olur dimi
Merhaba kızlar, ben yaklaşık 4hafta önce küçülttüm. Adanada dr erol kesiktaş ( ki arkadaşımda aynı dr. ameliyat olmuştu) yaptırdım.
İstanbuldada sblam prof dr oguz cetinkale ye oldu yaklaşık bir yıl önce. Bu işin bence iyi dr / kötü dr yok!! İz kalıyor, nekadar kalıcagını dr degil bünyen belirliyor! İltihaplanma yine dr un elinde olan bişey değil. Önemli olan senin isteklerini druna iyi anlatabilmende! Bence püf noktası ve sonuctan memnun kalmandaki etken o.