- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Ayy dur yahuu yanlislik oldu tamamladim iste:-DHa gayret, evet?...
Ayy dur yahuu yanlislik oldu tamamladim iste:-D
kesinlikle ,ama bu içsel bir şey..gösterişten nefret ederim..altınlarımı bile doğru düzgün takmadım,göze batmasın diye..Allah aşkına bisey elde ettiğinizde olmayanlara nisbet yapacağınıza, size onu bahşettiği icin allaha sukredin.
Daha isteme gününde bana karşı olmaya başlayan, nişanimda, nisanlilik döneminde, düğünümde, ve evlilik surecimde beni biseye saymayan, kiskandigini acikca soyleyip demedigini komayan, evine davet etmeyip, davetime cevap vermeyen eltim, ev almaya niyetlenip biriyle anlasinca beni arayıp ayy bu aksam size geleyim guzel haberlerim var ev aliorum beeennn die aklinca hava atiorr.. kurban olam siz yapmayın hic hos deil. Allah hayırlısıni versin, ne guzel ev sahibi olmuşsun, ne yani...yer degil yurt degil unutmayin geriye sadece yaptiklarimiz, adımız, insanlara bıraktığımız iyilikler kalcak geriyeee....
Sorma valla. Telefonda size gelim bi ev aliorum 135m2 dior. Allah aşkına resmen buram buram kokuyor tum gece hava atcagi. Allahtan bu aksam eşim yok da kabul edemedim. Haber verirsin dio birde hee haber ederim gelde rahat rahat havani at.Ehehehe.
Aman pis insan her zaman pistir. Yazik, böyle insanlara cok üzülüyorum çünkü kendi degerlerini de mal ile olcuyorlar.. cok aci aslinda. Eltinize üzüldüm. ..
Sormaa xaten kuyumcu gibi geziordu yeni evliyken. Sonra başlarına bi kaza geldi herseyi gitti. Biz üzülüyoruz dioruz ki ya canınız saolsun o use ama altinlarim gitti diordu.kesinlikle ,ama bu içsel bir şey..gösterişten nefret ederim..altınlarımı bile doğru düzgün takmadım,göze batmasın diye..
Ayy hemde hicc... bakalım kafamin güzel olduğu binaksam davet etcem artik anca katlanirim:-D yada o gelmeden bi ufak devirsemmi acaba:-D:-DAyni kuzenim hic cekilmez
Aman o mutsuz olmak icin bi sebep bulur. Görmemiş olunca doyumsuz oluyorsun. Cok degil bi ay sonra ama dublex degil die üzülmeye baslicaktir.Yazik yaaa)). Kendini daha mutlu hiss ediyor eltin boyle))
Bana atmasın o vakit. Amann ne bilem istee...niye bu kadar celallendiniz atsın havasını boşverin .
Hic gerek yok gelsin ne derse kahkaha at bak nasil bozuluyorAyy hemde hicc... bakalım kafamin güzel olduğu binaksam davet etcem artik anca katlanirim:-D yada o gelmeden bi ufak devirsemmi acaba:-D:-D
Ahh gülüm edioz edioz daaa yüzü olsaa az utanir ammaaa nerdeeeAllah aşkına böyle insanların arkasından böyle paragraf kadar sayacağınıza, yüzüne hakettiği bir çift laf edin de sayıları azalsın diyorum ben de..
Amn gelck zaten o allhin emri:-D oyle yapcm artik:-DHic gerek yok gelsin ne derse kahkaha at bak nasil bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?