lutfennn görgüsüz olmayiiinnnnn....

O da bisey mi. Bir de bunların facebook vb sosyal medyadaki versiyonları varrr kii

O da bisey mi. Bir de bunların facebook vb sosyal medyadaki versiyonları varrr kii
ayy sorma…
"yeni telefonum ve ben kıpss" yazanlardan tut bayram için aldığı elbiseyi çekip koyan var.30 yaşında insan bunlar.
en çok kocamı seviyorum temalı gönderilere bayılıyorum.
seviyosan akşam eve gelince sev bizimle niye paylaşıyorsun kardeş?
hayatındaki en büyük başarın koca bulmak mı?ondan mı gözümüze sokuyorsun?

en sinir olduğum insan tibi
kimin ne yer ne içer nerde hangi mekanda olur bundan bananeeee
hiç hoşlamıyorum böyle tiplerden
salla gitsin bacım

Ya birinde de belli ki evlenmis, "üzgünüm kızlar siz hevesinizi bense soyadını aldımm" diye bisey gördüm

Alay etmek de istemiyorum ama abartıyolar ya cidden özellikle bazı kadınlar. Çıgırından cıkardılar artık

en sinir olduğum insan tibi
kimin ne yer ne içer nerde hangi mekanda olur bundan bananeeee
hiç hoşlamıyorum böyle tiplerden
salla gitsin bacım
Ayy sallicam da sallatmuo anacim. Gözüme gözüme sokuyor kazikk gibi borca girip aldigi evini:-D

Yuhhh... banlanmak istemiorum ama onun karşısina gecip babayi (burda ne demek istedigimizi anladiniz umarim)aldın demek isterdim:-D koca delisi gorgusuzzz

Yuhhh... banlanmak istemiorum ama onun karşısina gecip babayi (burda ne demek istedigimizi anladiniz umarim)aldın demek isterdim:-D koca delisi gorgusuzzz

Yahu iste bu sosyal medyada herkes cok ünlü ve mutlu, dünya sadece onların cevrelerinde dönüyorr

ALLAH razı olsun canım sağol.

E sevinmelisin o kadar mükemmelmissin ki kiskaniliyosun insan kendinden mükemmel olani kiskanirnis derler salla gec gorgusuzluguyle kalsin tam benım eltim gibi benim maddi durumum olmadigi icin klima alamadım 1 bucuk yillik evliyim o14 yillik evli ve klimasi var bana geldi bayram da eve bakiyo ayy cok sicakmis tekrar eve bakti diyo ayy klimada yokmus ki sanki o anasinin karnindan klimayla dogdu gorgusuz..

Ahaa benm eltim:-D allah askina bunlar sayıyla mi acaba¿¿ aslinda bunları birbirine elti yapcan o ona bu buna atışsin dursunlar aşık gibi:-D:-D yahu kiskanilcak biseyim yok cok şükür seviliorum su dunyadaki en büyük servetim bu. Herkes arkamdan bu gül ne tatli, ne güleryüzlü ne iyi kiz dior ohh bu da bana yetior. Ama bunlar doyumsuz anacim doyumsuz hicbirseyin olmasa onun hicbiseyi yok benm vae die strese girerlee:-D

Kadının adı yokken bazıları sadece soyadı peşinde, derdim de anlar mıydı ki?

Valla bunları birbirlerine elti yapcan o ona hava atcak o ona ayy ben sunu aldim ayy yokmus sende falan :) ya ben gülüyorum aciyorum onlara allah yardim etsin :)

malesef böyle çok insan var
Bizim işyerinde de bu tür insanlar var. Alt tarafı bi asistan olmuşsun burnu öyle bi havalarda ki.
insanlar soru soruyor bi cevap vermiyorlar ağızları nı açıp. Bi yüksek lisans bitirdi bi doktora yaptı diye kendilerini dünyanın en önemli kişisi sanıyorlar. Konuşmalar hep küçümser halde falan, offf içim şişti. ☺

Iste fikir zikir meselesi. Bugune kadar seni kiskanmis bu haberle de seni kiskancliktan catlatacak sanmis. Zavalli...

Iste fikir zikir meselesi. Bugune kadar seni kiskanmis bu haberle de seni kiskancliktan catlatacak sanmis. Zavalli...
Halbuki insan olsa ah ne güzel yuvam var dese, karnındaki bebege sukretse, daha bi yil once bebek bebek die doktor doktor gezdiği günleri hatirlasa allahim şükürler olsun diyebilse, daha cok mutlu olcak haberi. Beni kiskandirmaya calistiginda en fazla bir gün surcek mutluluğu, ama bunlari yapabilse hep mutlu olcak da haberi yok...

O daha kötü be. Elti gene dış kapının dış mandali. Yeri gelir eehh der atarsin kenara ama kuzenden görmek daha bi zor olsa gerek. Allah hepimize sabir versin
aynen knsmuyoruz suan kendisiyle hic gormemek daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…