- 24 Şubat 2014
- 392
- 133
- 53
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Allah aşkına bisey elde ettiğinizde olmayanlara nisbet yapacağınıza, size onu bahşettiği icin allaha sukredin.
Daha isteme gününde bana karşı olmaya başlayan, nişanimda, nisanlilik döneminde, düğünümde, ve evlilik surecimde beni biseye saymayan, kiskandigini acikca soyleyip demedigini komayan, evine davet etmeyip, davetime cevap vermeyen eltim, ev almaya niyetlenip biriyle anlasinca beni arayıp ayy bu aksam size geleyim guzel haberlerim var ev aliorum beeennn die aklinca hava atiorr.. kurban olam siz yapmayın hic hos deil. Allah hayırlısıni versin, ne guzel ev sahibi olmuşsun, ne yani...yer degil yurt degil unutmayin geriye sadece yaptiklarimiz, adımız, insanlara bıraktığımız iyilikler kalcak geriyeee....
O zaman sana tavsiye sakin ama sakin kendi arkadaşlarından yada tanidiklarindan ayarlamaya çalışma. Aman diim sen araci olma... ;-)
ayy sorma…O da bisey mi. Bir de bunların facebook vb sosyal medyadaki versiyonları varrr kii
Hahha bu güzelmiş gelince derim:-Dhani yeni bi'şey alınınca deriz ya "güle güle kullan,üstünde paralansın"
sizde deseydiniz keşke," güle güle otur canım,başında paralansın"
ayy sorma…
"yeni telefonum ve ben kıpss" yazanlardan tut bayram için aldığı elbiseyi çekip koyan var.30 yaşında insan bunlar.
en çok kocamı seviyorum temalı gönderilere bayılıyorum.
seviyosan akşam eve gelince sev bizimle niye paylaşıyorsun kardeş?
hayatındaki en büyük başarın koca bulmak mı?ondan mı gözümüze sokuyorsun?
Ayy sallicam da sallatmuo anacim. Gözüme gözüme sokuyor kazikk gibi borca girip aldigi evini:-Den sinir olduğum insan tibi
kimin ne yer ne içer nerde hangi mekanda olur bundan bananeeee
hiç hoşlamıyorum böyle tiplerden
salla gitsin bacım
Yuhhh... banlanmak istemiorum ama onun karşısina gecip babayi (burda ne demek istedigimizi anladiniz umarim)aldın demek isterdim:-D koca delisi gorgusuzzzYa birinde de belli ki evlenmis, "üzgünüm kızlar siz hevesinizi bense soyadını aldımm " diye bisey gördüm
Alay etmek de istemiyorum ama abartıyolar ya cidden özellikle bazı kadınlar. Çıgırından cıkardılar artık
Yuhhh... banlanmak istemiorum ama onun karşısina gecip babayi (burda ne demek istedigimizi anladiniz umarim)aldın demek isterdim:-D koca delisi gorgusuzzz
ALLAH razı olsun canım sağol.Allah mesut etsin canim. Valla gülüm malin mülkun ziynetin olabilir ama goze göze sokmak nedir bende anlayamiorum. Takmak istersen takarsin tabi ama sirf millet görsün die düğünde bayramda sangir sangir kollar havada dolanmak görgüsüzluk oluyor iste
E sevinmelisin o kadar mükemmelmissin ki kiskaniliyosun insan kendinden mükemmel olani kiskanirnis derler salla gec gorgusuzluguyle kalsin tam benım eltim gibi benim maddi durumum olmadigi icin klima alamadım 1 bucuk yillik evliyim o14 yillik evli ve klimasi var bana geldi bayram da eve bakiyo ayy cok sicakmis tekrar eve bakti diyo ayy klimada yokmus ki sanki o anasinin karnindan klimayla dogdu gorgusuz..Allah aşkına bisey elde ettiğinizde olmayanlara nisbet yapacağınıza, size onu bahşettiği icin allaha sukredin.
Daha isteme gününde bana karşı olmaya başlayan, nişanimda, nisanlilik döneminde, düğünümde, ve evlilik surecimde beni biseye saymayan, kiskandigini acikca soyleyip demedigini komayan, evine davet etmeyip, davetime cevap vermeyen eltim, ev almaya niyetlenip biriyle anlasinca beni arayıp ayy bu aksam size geleyim guzel haberlerim var ev aliorum beeennn die aklinca hava atiorr.. kurban olam siz yapmayın hic hos deil. Allah hayırlısıni versin, ne guzel ev sahibi olmuşsun, ne yani...yer degil yurt degil unutmayin geriye sadece yaptiklarimiz, adımız, insanlara bıraktığımız iyilikler kalcak geriyeee....
Ahaa benm eltim:-D allah askina bunlar sayıyla mi acaba¿¿ aslinda bunları birbirine elti yapcan o ona bu buna atışsin dursunlar aşık gibi:-D:-D yahu kiskanilcak biseyim yok cok şükür seviliorum su dunyadaki en büyük servetim bu. Herkes arkamdan bu gül ne tatli, ne güleryüzlü ne iyi kiz dior ohh bu da bana yetior. Ama bunlar doyumsuz anacim doyumsuz hicbirseyin olmasa onun hicbiseyi yok benm vae die strese girerlee:-DE sevinmelisin o kadar mükemmelmissin ki kiskaniliyosun insan kendinden mükemmel olani kiskanirnis derler salla gec gorgusuzluguyle kalsin tam benım eltim gibi benim maddi durumum olmadigi icin klima alamadım 1 bucuk yillik evliyim o14 yillik evli ve klimasi var bana geldi bayram da eve bakiyo ayy cok sicakmis tekrar eve bakti diyo ayy klimada yokmus ki sanki o anasinin karnindan klimayla dogdu gorgusuz..
Ya birinde de belli ki evlenmis, "üzgünüm kızlar siz hevesinizi bense soyadını aldımm " diye bisey gördüm
Alay etmek de istemiyorum ama abartıyolar ya cidden özellikle bazı kadınlar. Çıgırından cıkardılar artık
Valla bunları birbirlerine elti yapcan o ona hava atcak o ona ayy ben sunu aldim ayy yokmus sende falan :) ya ben gülüyorum aciyorum onlara allah yardim etsin :)Ahaa benm eltim:-D allah askina bunlar sayıyla mi acaba¿¿ aslinda bunları birbirine elti yapcan o ona bu buna atışsin dursunlar aşık gibi:-D:-D yahu kiskanilcak biseyim yok cok şükür seviliorum su dunyadaki en büyük servetim bu. Herkes arkamdan bu gül ne tatli, ne güleryüzlü ne iyi kiz dior ohh bu da bana yetior. Ama bunlar doyumsuz anacim doyumsuz hicbirseyin olmasa onun hicbiseyi yok benm vae die strese girerlee:-D
Allah aşkına bisey elde ettiğinizde olmayanlara nisbet yapacağınıza, size onu bahşettiği icin allaha sukredin.
Halbuki insan olsa ah ne güzel yuvam var dese, karnındaki bebege sukretse, daha bi yil once bebek bebek die doktor doktor gezdiği günleri hatirlasa allahim şükürler olsun diyebilse, daha cok mutlu olcak haberi. Beni kiskandirmaya calistiginda en fazla bir gün surcek mutluluğu, ama bunlari yapabilse hep mutlu olcak da haberi yok...Iste fikir zikir meselesi. Bugune kadar seni kiskanmis bu haberle de seni kiskancliktan catlatacak sanmis. Zavalli...
aynen knsmuyoruz suan kendisiyle hic gormemek daha iyiO daha kötü be. Elti gene dış kapının dış mandali. Yeri gelir eehh der atarsin kenara ama kuzenden görmek daha bi zor olsa gerek. Allah hepimize sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?