- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Evet cnm yas farki var bi de ondan ayni yasta olsak tabiki denmez de arada 6yas var o yuzdenYa bişe dicem yenge ben bitirdim mutfağı demişsiniz ya..
Sonradan evlenen gelin ilk evlenene yenge mi diyor normalde böyle birşey mi var hiç bilmiyorum çünkü
Eyvahhhh allah akil fikir versin ne dicen baskaa.. valla onlara akil fikir, bize dee sabirrr:-DVallah bitane ama benden alta kalir yani yokhatta ben yaninda melegim
Saka biyana etrafimizda hep var böyleleri, biz ev aldik araba aldik bi arkadas ooo iyice zenginlediniz bakiyorum dedi yooo dedim krediyle daha bizim degilki kirq gibi ödüyoz iste, simdi onlar aldi dublex daha tasinmadilar ama bi havalar bi havalar iltibati bile krsti kesecekler ( biz daire aldigimiz icin ayni kulvarda saymiyor heral) ama ben biliyorum hangi sartlarda aliyorlar altindan kalka bilirler insallah bazen yüksek cikisin inisi cok sert oluyor
Eklemeden gecemiycem: krediyle gecen bi sorunlari olmus beni arayip soruyor bende dedim evet dogru banka öyle yapiyor bana diyor ki yok yanlisin var sizinki daire diye öyledir bizim ki dublex ya yani bizde öyle degildir...
Evet cnm yas farki var bi de ondan ayni yasta olsak tabiki denmez de arada 6yas var o yuzden
Büyüğü ise diyebilir tercih meselesi. Ben demiom gerci yasit sayiliriz keza.
Bende demem valla avcunu yalar
6 yaş da çok değil ki be canım anca annemin yaşında fln olur öyle yenge derim yoksa o da ailenin gelini bende..
Rütbeler aynı valla bana ne ı ıhh dememmm
He valla ağzımız dilimiz tutuluyor anca akil fikir bizede sabir dileyebilioruz.Allah akil fikir versin ne diyelim
Allah aşkına bisey elde ettiğinizde olmayanlara nisbet yapacağınıza, size onu bahşettiği icin allaha sukredin.
Daha isteme gününde bana karşı olmaya başlayan, nişanimda, nisanlilik döneminde, düğünümde, ve evlilik surecimde beni biseye saymayan, kiskandigini acikca soyleyip demedigini komayan, evine davet etmeyip, davetime cevap vermeyen eltim, ev almaya niyetlenip biriyle anlasinca beni arayıp ayy bu aksam size geleyim guzel haberlerim var ev aliorum beeennn die aklinca hava atiorr.. kurban olam siz yapmayın hic hos deil. Allah hayırlısıni versin, ne guzel ev sahibi olmuşsun, ne yani...yer degil yurt degil unutmayin geriye sadece yaptiklarimiz, adımız, insanlara bıraktığımız iyilikler kalcak geriyeee....
Allah aşkına bisey elde ettiğinizde olmayanlara nisbet yapacağınıza, size onu bahşettiği icin allaha sukredin.
Daha isteme gününde bana karşı olmaya başlayan, nişanimda, nisanlilik döneminde, düğünümde, ve evlilik surecimde beni biseye saymayan, kiskandigini acikca soyleyip demedigini komayan, evine davet etmeyip, davetime cevap vermeyen eltim, ev almaya niyetlenip biriyle anlasinca beni arayıp ayy bu aksam size geleyim guzel haberlerim var ev aliorum beeennn die aklinca hava atiorr.. kurban olam siz yapmayın hic hos deil. Allah hayırlısıni versin, ne guzel ev sahibi olmuşsun, ne yani...yer degil yurt degil unutmayin geriye sadece yaptiklarimiz, adımız, insanlara bıraktığımız iyilikler kalcak geriyeee....
Ahh keşke öyle olsa... nerde onda öyle masum duygularr.. su an hamile ben ondan saha cok duygulaniorum. O hala karnindaki bebegi kullanarak kaynanamlara eziyet etme pesinde... kurban olim keske azcik masumiyeti olsa da ben kiskanc olsam:-Dbelki de masumca, samimi bir şekilde sevincini paylaşmak istemiştir. sen de biraz kıskanmışsın gibi sankikıskandım demiyorsun da eltim nispet yapıyor diyorsun. kıskanma canım çalış, sabret senin de olur
Baciiimmm allah merhametli, vicdanli insanlara denk getirsin. Herkes böyle olmaz elbet. Benim annem eltisiyle ablakardes gibidir. Ki bende yengemi annemden ayri tutmam. Eline dogmus elinde büyümüsumdur. Allah yukarda bi gun eltilik durumu görmedim aralarinda 26senedir.:-D dediğim gibi rabbim vicdanli insanlarla karsilastirsin hepimizi,icinde de seni.:-Daboooowwwwww ..
3 eltimde benim olcak napcan ben ..
en iyi günüm mü nee ..
Baciiimmm allah merhametli, vicdanli insanlara denk getirsin. Herkes böyle olmaz elbet. Benim annem eltisiyle ablakardes gibidir. Ki bende yengemi annemden ayri tutmam. Eline dogmus elinde büyümüsumdur. Allah yukarda bi gun eltilik durumu görmedim aralarinda 26senedir.:-D dediğim gibi rabbim vicdanli insanlarla karsilastirsin hepimizi,icinde de seni.:-D
Allah mesut etsin canim. Valla gülüm malin mülkun ziynetin olabilir ama goze göze sokmak nedir bende anlayamiorum. Takmak istersen takarsin tabi ama sirf millet görsün die düğünde bayramda sangir sangir kollar havada dolanmak görgüsüzluk oluyor isteBu gösteriş meraklısı insanları bende anlamıyorum.
Ne yani var olabilir gözümüz yok ALLAH daha çok versin. Bizde de var ilan mı vermemiz lazım.
Çirkin bir davranış. Yakında nişanım olacak ALLAH izin verirse alyansım ve tek taşım dışında takmayacağım.
Ah kuzum yaa olmuyor iste. Bak sen oteledikce o rahatsiz etmeye baslior bu sefer. Uzak durmak bi yere kadar mecburen ayni ortamlarda oluyorsun falan. Allah kolaylik versin simdidenaminn .. iyi olursa arkadas olur , kötü olursa işine bakar .. :)
O daha kötü be. Elti gene dış kapının dış mandali. Yeri gelir eehh der atarsin kenara ama kuzenden görmek daha bi zor olsa gerek. Allah hepimize sabir versinaynısını banada kuzenim yapmıştı gıcık oluyrm boyle insanlara
Ah kuzum yaa olmuyor iste. Bak sen oteledikce o rahatsiz etmeye baslior bu sefer. Uzak durmak bi yere kadar mecburen ayni ortamlarda oluyorsun falan. Allah kolaylik versin simdiden
O zaman sana tavsiye sakin ama sakin kendi arkadaşlarından yada tanidiklarindan ayarlamaya çalışma. Aman diim sen araci olma... ;-)hayırlısı cnm .. daha elti olcak aday bile yok .. ilerde neler olur bilmiorm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?