- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Keşke benim mutluluklarimi da paylasmak bi yana batirmk ivin elinden geleni yapmasaydi sindi bnde mutluluğunu paylasirdimmutlulklar paylaştıkça çoğalır
bence paylaşmak istemiştir
Onun notunu bastan verdik de bide bize degmese...Bizde fakirlikten ölelim
Görgü aileden gecen birsey bana gore notunu ona gore verin iste..
Aynen size katiliyorm kesinlikleEhehehe.
Aman pis insan her zaman pistir. Yazik, böyle insanlara cok üzülüyorum çünkü kendi degerlerini de mal ile olcuyorlar.. cok aci aslinda. Eltinize üzüldüm. ..
Onu diorum işte. Yani elbet haberini alcaz tebrik etcez sen ne hava atmaya calision. Insanlar soruncada evet kismet oldu aldik allh sizede nasip etsin de gec.İnsan görgüsüz olmaya görsün. Bizde ev alıyoruz daha büyük 2 katlı bir eve geçiyoruz kısmetse insanlar sorunca cevap vermekten bile rahatsız oluyorum geçiştiriyorum .
Bunun anlatılacak neyi var ki .
Onu diorum işte. Yani elbet haberini alcaz tebrik etcez sen ne hava atmaya calision. Insanlar soruncada evet kismet oldu aldik allh sizede nasip etsin de gec.
Hayır onuda krediyle aliorsun...
Baya dolmussun sende. Ama bu tiplee oyle kendilerini acindirmada da,övmede de üstlerine yok. Halbuki biraksalat da insanlar takdir etse, insanlar anlasa. Ama yokk gözüne gözüne sokcak illaK.bakmacnm konuna baya yaZdim ama icim dolmus benmde :) rahatladim
Tam bir eltisin yaa:-D ama harbiden hem sapa yerdde hem pahaliya almış. Yazik ani karra verdigi icin araştırma yapmadigi için biraz k.....klanmis sahiden:-DBöylelerine hep zit gidceksiniz, acayip zevkli oluyorMesela konuyu actimi, daha ev aldik diyemezsin kredisi bitmeden, filanca daha güzelini büyügünü daha ucuza almis k..k mi yediniz siz, keske almisken dublex alsaydiniz, aman pesin parayla en iyisi almak, biraz kücük sankim, oralarda pek tekin yerler degil gecenlerde biri dediydi falan filan
Aynen xnn baya doldum :)Baya dolmussun sende. Ama bu tiplee oyle kendilerini acindirmada da,övmede de üstlerine yok. Halbuki biraksalat da insanlar takdir etse, insanlar anlasa. Ama yokk gözüne gözüne sokcak illa
Tam bir eltisin yaa:-D ama harbiden hem sapa yerdde hem pahaliya almış. Yazik ani karra verdigi icin araştırma yapmadigi için biraz k.....klanmis sahiden:-D
ay yok yahuben su an ev falan alamam zaten zamani gelince de nasip olur. Evim olsun die hayatimi heba edemem.varsa var yoksa yok nabalim.Ben tavrına sinir oldum hani çokça da görüyoruz etrafta. Oyle bu içimi dokuverdim.Amaaaannn taktığın şeye bak senin taktığını görünce dahada havalanır ay çok sevindim senin adına güle güle otur de geç..
Allah gecinden versin mezara sokacak sanki evi de nispet yapıyor dünya malında gözü olanın gözünü toprak doyurur zaten bir gün..
Hiç kasmaya gerek yok Allah sanada nicelerini nasip eder inşAllah.
Hahha valla olurmussun isabet olmus zaten:-D o zaman ne diyoruz allah gorumcelerine sabir versin.Iyi elti olurmusum dimiAma maalesef esim tek erkek
Benm eltimde kaynanamlarla ilgii hava atar yok temzliime bayildilar dede yaptirmadi flan fian o kadar abartirki zannedersn tek o tmzlik yapms
herkes aximis zayfsi die yemek yemio die
izledim burdayken ben kilolu oldgm halde benden cok yip koyde yiyemiom hesabina getirip ilgi cekmek icin basariyoda
ben temizligi bitiririm mis gibi yaparim o bi kucik odadan 2saat cikamadi berbaer temzlik yaptigimizds koyde
ben mutfagi dipten yapip bitirdim o hala bi oda da supurulcek silincek vaziyette yenge ben bitrdim mutfagi sen hala burdasin dedm vs gecistirdi ben yardim ettm bitirdim ustune bi de kaynanam yardim etti dusun
babaamne dede gekdi onlar direk eltime acidilar yazik zayif zaten eve gittiginde bi is yapamaz die bi manyakta bende var
ben tek basima yaparim bisi olmaz ama o yapinca kiymete biner
bi de koye haber yolar grip oldum die haftasinds hepten acirlar fesat ili cekmeye calisir ama git hicbisi yok benden saglam
benm bunyem daha zayif cabuk hasra olurum ama ben kiloluyjmya acimazlar beni gonderrerr hasta olunca eltm cocuga bek temzligine bak die ama ben olunca gelmz bi gun cok kotu grip oldum koyden tlefon etmsler git die belli direk geldi komsuya gelir gibi ne is ne yemrk 2dk otursdu gitti koyede baktm ii dems salak benm yuzim gozum sismis corba yap getr bari o da ypk ben cocullada ilgilebdim
yemegini temzliuni yaptm ama nankor insanla basa ciklmaz bi daha asla o kadr ustune dusmedimdusmedmde gosteristen yapiom herseyi artk o da insanlik namina
Hahha valla olurmussun isabet olmus zaten:-D o zaman ne diyoruz allah gorumcelerine sabir versin.
Büyüğü ise diyebilir tercih meselesi. Ben demiom gerci yasit sayiliriz keza.Ya bişe dicem yenge ben bitirdim mutfağı demişsiniz ya..
Sonradan evlenen gelin ilk evlenene yenge mi diyor normalde böyle birşey mi var hiç bilmiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?