• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfennn herkes bir baksınnnn burayaaa

ay ben cıcek beslıyodum bıgun cıcegımı severken bı baktım toprakta bısey kıprasıyo .aldım elıme mandal bı baktım minik kırkayak bı tane daha bı tane daha.sadece cıcekte ben bır korktum ya evdede varsa dıye ve cıcek mutfak balkonundaydı balkon kapalı ama kullanıyoruz orayı oda gbi annem hemen cıcege poşet geçirdi ve çiçeği camdan bahçeye saksıyla attı Allahtan mustakıl ev.ve Allahtan evde görmedik buyuk kırkayak fılan bır kere banyoda bır kerede wcde gördüm ben ama borulardan gelmıstı.onlarada kostik aldı annem toz seklınde döktü arkasından su döktü o günden sonra hiç görmedik varsada ölmüşlerdir boru içlerinde.onların yeri dışarısı evde her tür hastalık yapabılırler at kurtul.hastalıgı gec ben cok korkarımda :)

öle saksıdan dısarıya cıkmıyolar bizim böcekler terbiyeli cıkartmadım onları saksıdan dısarıya :))) dogru canım annemde diyor bebege hastalık yapar diye ama neseki gecti yoksa atcaktım bende

Back
X