Lütfennn yardımmmm lütfennnn

Oncelikle o yastaki cocuklu adamla neden evlendin, madem evlendin çekeceksin falan fistan diye milyon tane yorum gelecek bunlari bir goz ardi et, zira bu seni ilgilendirir senin kararindir. bunlar evet sıkıntı olsada senin problemin esinin yasi cocugu vs degil. Senin problemin bizzat sensin. Once kendinle bir barış. Kendini baskalariyla kiyas yapma. Ki kusura bakmada sanene yani o kadinin guzelligi falan seni neden ilgilendiriyorki? Ozellikle ogretmen olmasina kadar takiksin, kadini senmi okuttun sanane yani...
Once kendinle barış kendi hayatina evliligine bak. Sosyal medyadan takip etmeyi falanda birak zira bu cok garip duruyor. O seni kiskansa takip etse anlarimda sen ne diye takiptesin o mechul.
Ohhh ferahladım ihtiyacım olan buydu sanırım

Kadın sığınma evine gelince oranın 5 Yıldızlı otel olduğunu mu sanıyorsunuz bilemedim yaş 22 hatta 21 ne olacak sonum acabaaaaaa oralardaaaaa anlıyor musunuz
Ay sinir oluyorum su siginmalara laf edenlere! Kac kere kaldin kardesim? Istismara mi ugradin orada,basina bir hal mi geldi? Dovduler mi sovduler mi naaptilar? Ne var siginma evinde bu kadar kotu? Benim gormediklerimi anlatin bana da gideyim sikayet edeyim falanca yerde boyle yapmissiniz diye

Şimdi numarayı sildim takip yok. Evet biraz özgüven eksikliğimi gidermeliyim. Peki bundan sonrası için ne yapabilirim bu konuda da fikir verir misiniz? Yani hayatım anlamında zira evde tıkılıp kaldım 2 çocukla. Öncelikle sanırım eğitim hayatımı tamamlamalıyım yoksa bu adamdan kaçış yolu yok. Sonra çocuklara hiçbir şey dememeliyim. Her şeyi içime atıp bütün gücümü eğitime ve güzelliğime harcamalıyım doğru mu?

Rica ederim ne demek.
Ömrünü 44 yaşındaki bi kromagnon ile çürütmek iste yeter ki, ona da uygun akıl veririz.
Çürütmemek için ne yapmalıyım aslında buna akıl verin evlendiğimde lise son sınıf yaşım 18 di biz çok fakirdik adam beni öyle güzel yerlere götürüyordu ki sevgiye muhtaç ilgiye muhtaç ben sözlerine hemen inandım ama öyle değilmiş nereden bileyim. Beni anladınız değil mi hissediyorum anladınız

Gerçekten bu mu hayat!??? Düşünecektin işin bitti kurtuluşun yok diyecek kadar basit mi her şey?
Peki ben sorayım? Kendinden 22 yaş büyük biriyle evlenecek kadar iğrenç miydi hayat? Bu saatten sonra sana ne diyebiliriz? Aklın maddi durumun varsa boşan o zaman? Ama yok boşanmazsın. E o zaman ne diyelim?
Gencecik kızsın, kendini uçuruma atmışsın ailen de göz yummuş, biz ne yapalım?

Eğitimini yarım bıraktıysan kesinlikle tamamla kadınla uğraşmayı da bırak olan olmuş artık bundan sonrasına bak gencecik yaşında 20 yaş büyük kadınla kendini kıyaslama kendine baksan sende güzel olursun.Şuan ayrılsan babanın evine dönemiyorsun başka gidecek yerin yok mesleğin yok çocuklarına Nasıl bakacaksin tek çaren evliliğini sürdürmek...Adamın başının etini yeme 4 çocuğu var mecbur görüşecek kadınla onu kabullen önce.Şiddet ne zamandan beri var hep mi oluyor?

Kızlarr yardımınıza ihtiyacım var. Eşim 44 yaşında 4 çocuğu var ben de 22 yaşında 2 çocuğum var. Eşimin eski eşi sürekli benim adımı kirletiyor 3 çocukla yalnız kaldım açım diyor gitmediği yer kalmadı oysa ki benden önce 4 kez boşanmışlar nasıl evlendim olayına gelmeyelim gençlik diyelim zaten büyük oğlu 14 yaşında ben de kalıyor ya ben iyi değilim 3 senedir evliyim kadını sürekli sosyal medya üzerinden takip ediyorum tabi o ben olduğumu bilmiyor ama çok beğeniyorum üstelik 41 yaşında ama benden güzel duruyor kendime bunu kompleks edindim sürekli eşime kızıyorum kadını gördükçe tabi kadınla sözde çocuklar için buluşmalar şunlar bunlar oluyor şimdi ben bu duygudan nasıl çıkarım yardım edin adamı bırakmayı bile düşündüm ama ailem beni asla evine almaz. Şiddet, çocuklarını sürekli eve getirmesi dağıtmaları kırmaları kadına araba vermesi Benin yok kadının 5+1 de oturması öğretmen olması hepsini geçtim sadece benden daha güzel 4 çocuk anası ama benden daha ince. Kafayı yemek üzereyim lütfen bir akıl verin lütfennnnnnn.
Kadın senden güzelse ne yardıkı bekliyorsunuz, Allah akıl fikir versin.

Eğitimini yarım bıraktıysan kesinlikle tamamla kadınla uğraşmayı da bırak olan olmuş artık bundan sonrasına bak gencecik yaşında 20 yaş büyük kadınla kendini kıyaslama kendine baksan sende güzel olursun.Şuan ayrılsan babanın evine dönemiyorsun başka gidecek yerin yok mesleğin yok çocuklarına Nasıl bakacaksin tek çaren evliliğini sürdürmek...Adamın başının etini yeme 4 çocuğu var mecbur görüşecek kadınla onu kabullen önce.Şiddet ne zamandan beri var hep mi oluyor?
Çocuk yaptığımdan beri

Siddeti ve cocuklari eve getirmesini atlamisim: cocuklarini eve getirebilir. Cocukla adamla evlenmeyecektiniz hosunuza gitmiyorsa. Siz kocanizla bas edemediginiz icin eski karisina takmissiniz. Sizede siddet uyguluyorsa ona da uygulamistir. Ne kadar güzel olursan ol sana demek ki daha iyi davranmaz. Degecek adamlar icin ugrassaniz bari

Kadın benden elbetteki bakımlı çocuklarını bana bırakıyor resmen bakıcılık yapıyorum benim çocuklar da var ev yuva gibi nasıl bakayım kendime.

Back
X