Lütfennn yardımmmm lütfennnn

4 kez boşanmışlar her barışmada 1 çocuk yapmışlar sanırım 19 yaşında baban yaşında adamin neyini beğendin :kusmuk:
Boşan barışır bir kaç çocukta sen yaparsın

Aranızda gerçekten mantıklı cevap veren üyeler var ama kendini benim yerime koyabilecek cesarette olan hiç kimse yok. İyi ya da kötü bana yanıt veren herkese teşekkür ederim.

Aranızda gerçekten mantıklı cevap veren üyeler var ama kendini benim yerime koyabilecek cesarette olan hiç kimse yok. İyi ya da kötü bana yanıt veren herkese teşekkür ederim.
Kadın nasıl senin adını kirletiyo güzel olduğu için mi anlamadım

Konunun gerçek olduğu tereddütündeyim
Eski karısı adımı kirletiyo açım 3 çocukla arada kaldım diyo dediniz
1. Hani 4 çocuk vardı
2. Kadın öğretmen
3. Adam zenginmiş nafaka almıştır kadın
???

Eski karısıyla sizin deyiminizle 4 kere boşanan adam 5. Defa neden dönmesin...??? Siz çocuklarına bakarsınız onlarda gününü gün eder... Yazdıklarınızda çelişkiler var maalesef

Kadın sığınma evine gelince oranın 5 Yıldızlı otel olduğunu mu sanıyorsunuz bilemedim yaş 22 hatta 21 ne olacak sonum acabaaaaaa oralardaaaaa anlıyor musunuz
O zaman otur evinde sikayet etme.
Biz ne diyelim sana?
Kendi basini yakmissin baban yasindaki adamla evlenerek .
Tamam olan olmus.

Ya bosanacaksin ya da eski kadini unutup kocanla iyi gecinmeye bakacaksin.

Biz ne diyelim baska?

Tabii canim,anaya mi zimmetli bu cocuklar? Baba da baksin. Iyi valla 4 cocuklu herifi alayim ama cocuklari haric. Oyle bir dunya yok
Aynen.
Evlenirken..senin cocuklarin benim cocuklarimdir..diyorlar sonra yok cocugu geldi yok anasi bize birakti bilmem ne.

Bu evlilik bastan hata.
Ama olan olmus

İnsan kendi hayatını ancak böyle güzel karartabilir. Yaşıtların üniversitede meslek ediniyor,biyandanda gezme tozma derdindeler. Bide senin dertlerine bak. 44 yaşındaki adam ancak sana amca olur.

Back
X