• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfennnn yardım

Mesleğim var bir süredir çalışmıyorum ama yine de bir mesleğim var şükür
Geçmiş açtığınız konularada bakınca sürekli yanlışlar ile dolu bir evliliğiniz olmuş yaşadıklarınız üzücü ama sanki her seferinde artarak gelmiş ne yapmanız gerektiğini ne karar alacağınızı en iyi siz bilirsiniz bu olayları herkes kaldıramaz ama kaldırabilenlerde muhakkak vardır eğer ki kendinize bitirmenize engel nedenler buluyorsanız çocuklar, aile vs . Büyük ihtimal ile mevcut durumunuzda devam edeceksinizdir amacınız içinizi rahatlatmak ve dertleşmek ise kaldırmak zorunda olduğunuz durum çok ağır gerçekten empati yapmaktan bile korkulacak kadar zor

Sizi aldatmış , üstelik çocuğu var , neyin ispatini bekliyorsunuz ki ?

Davayı açarsanız Bosanirsiniz işte.
Davayı açtım fakat malesef adam
Geçmiş açtığınız konularada bakınca sürekli yanlışlar ile dolu bir evliliğiniz olmuş yaşadıklarınız üzücü ama sanki her seferinde artarak gelmiş ne yapmanız gerektiğini ne karar alacağınızı en iyi siz bilirsiniz bu olayları herkes kaldıramaz ama kaldırabilenlerde muhakkak vardır eğer ki kendinize bitirmenize engel nedenler buluyorsanız çocuklar, aile vs . Büyük ihtimal ile mevcut durumunuzda devam edeceksinizdir amacınız içinizi rahatlatmak ve dertleşmek ise kaldırmak zorunda olduğunuz durum çok ağır gerçekten empati yapmaktan bile korkulacak kadar zor
[/QUOTE

çok güzel açıklamışsınız bitireceğim ama çocuklar için endişeliyim sıfırdan bir hayata başlamak biraz ürkütüyor belki de güç almak için yazdım foruma

Korkacağınız bir şey yok. Boşanın. Tazminat ve nafaka alın. Çocuklarınızın biri 6 yaşında okul çağında, diğeri 3 yaşında kreş çağında zaten. İş saatleriniz uydu mu maaş+nafaka yaşarsınız gül gibi

Alamaz kardeşim alamaz sen çocuklarına eziyet etsen bile devlet babaya vermiyor zorla anneye veriyorlar sen istediğin sürece adaletmi değil ama öyle

Bence yalan. Canınız sıkıldıkça siteye girip bir şeyler yazmıssınız. Kumar oynayan, daha önce de aldatmış Her türlü şeyi yaşatmıs bir eşten bahsetmişsiniz bir de kv ile de aranız iyi değil. Hiçbir zaman da nedense bosanmamıssınız. Bunlar olurken de çocuk yapmışsınız. Kaldı ki yeni evliyken de konu açmıssınız (sözde yeni evli işte) şimdi de bu konu. Her sene sıkıldıkça böyle şeyler mi yazıyorsunuz? Hayır gerçek bile olsa (kimse kusura bakmasın) basınıza geleni kendiniz istemişsiniz. Arkadaşlar yorum yapmak adına yorulmasınlar diye ekliyorum konuları
Bana konulari mantikli geldi. Evlendiginden beri aldatilmis kumar da var. Bosanmamis ustune cocuk yapmis. Bosanmadigi icin ailesi konu sahibine küsmüş. Simdi yine aldatma var ustelik kadin hamile. Konu sahibi ailesine donemiyor cunku gorusmuyorlar. Bence yine bosanmayacak. Adam isi ilerlete ilerlete kuma duzenine getirmis

Bana konulari mantikli geldi. Evlendiginden beri aldatilmis kumar da var. Bosanmamis ustune cocuk yapmis. Bosanmadigi icin ailesi konu sahibine küsmüş. Simdi yine aldatma var ustelik kadin hamile. Konu sahibi ailesine donemiyor cunku gorusmuyorlar. Bence yine bosanmayacak. Adam isi ilerlete ilerlete kuma duzenine getirmis
Konu sahibi evlenmeden önce 5 sene zaten aynı evde yaşamış (ekliyorum yazdığını) o sırada anlayamamış nasıl biri olduğunu demek ki , hadi bunu da geçtim evlendikten sonra bir anda aldatılmış adamın kumarı vs çıkmıs boşanmamış illa... Ben mantıklı bulmadım. Gerçekse bile zaten sonu belliymiş.

Eklentiler

• 6888790B-DE91-4B17-9D4D-16BEF5397611.webp
    6888790B-DE91-4B17-9D4D-16BEF5397611.webp
    22 KB · Görüntüleme: 36
Davayı açtım fakat malesef adam
Burda size kim ne yazarsa yazsın herkes bir yabancı olarak yazacak mevcut koşul ve şartlarınıxı en iyi bilen sizsiniz siz ne kadar yıpranırsanız çocuklarınızda o kadar zorlanacaktır aileniz ile bu konuyu daha detaylı bir şekilde paylaşma imkanınız bulunuyor mu size burada kendinizi iyi hissettirmek için herşeyi yazabilirim ama önemli olan hayatta siz yalnızsınız bu yüzden kendinizden gücü almalısınız öncelikle kendinizş toparlamalısınız ve hiç bir zaman dönüptr kendinizde suç aramaya çalışmamalısınız

Yıllardır aldatılmıssınız, üstüne adama cocuk yapmıssınız, üstüne adam da baskasından yapmıs. Hala cocuklarım nolcak diyosunuz? Siz de biliyosunuz di mi bahane oldugunu? Bi sonraki basamak yanınıza kuma gelmesi. Tam olarak gözünüzün kararması icin adamın napması gerekiyo? Cocukları asla alamaz biliyosunuz adınız gibi.

Arkadaşlar avukatım mahkemenin ızayabileceğini 1 yıl sürebileceğini söyledi çünkü tazminat ve nafaka istedim sanırım tazminattan vazgeçeceğim ama uzatmak isterse uzatır diyor malesef evlenmek kdr kolay değil gücüm de tükeniyor bir de kadının tahrikleri var yargılamayın lütfen

Back
X