- 13 Ocak 2020
- 45.896
- En iyi cevaplar
- 2
- 175.850
- 598
- 33
- Konu Sahibi yenigelinben
Tamam ben de onu diyorum.Mesleğim var bir süredir çalışmıyorum ama yine de bir mesleğim var şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ben de onu diyorum.Mesleğim var bir süredir çalışmıyorum ama yine de bir mesleğim var şükür
Geçmiş açtığınız konularada bakınca sürekli yanlışlar ile dolu bir evliliğiniz olmuş yaşadıklarınız üzücü ama sanki her seferinde artarak gelmiş ne yapmanız gerektiğini ne karar alacağınızı en iyi siz bilirsiniz bu olayları herkes kaldıramaz ama kaldırabilenlerde muhakkak vardır eğer ki kendinize bitirmenize engel nedenler buluyorsanız çocuklar, aile vs . Büyük ihtimal ile mevcut durumunuzda devam edeceksinizdir amacınız içinizi rahatlatmak ve dertleşmek ise kaldırmak zorunda olduğunuz durum çok ağır gerçekten empati yapmaktan bile korkulacak kadar zorMesleğim var bir süredir çalışmıyorum ama yine de bir mesleğim var şükür
Davayı açtım fakat adam hiç oralı değil boşanmam diyor
Davayı açtım fakat malesef adamSizi aldatmış , üstelik çocuğu var , neyin ispatini bekliyorsunuz ki ?
Davayı açarsanız Bosanirsiniz işte.
Geçmiş açtığınız konularada bakınca sürekli yanlışlar ile dolu bir evliliğiniz olmuş yaşadıklarınız üzücü ama sanki her seferinde artarak gelmiş ne yapmanız gerektiğini ne karar alacağınızı en iyi siz bilirsiniz bu olayları herkes kaldıramaz ama kaldırabilenlerde muhakkak vardır eğer ki kendinize bitirmenize engel nedenler buluyorsanız çocuklar, aile vs . Büyük ihtimal ile mevcut durumunuzda devam edeceksinizdir amacınız içinizi rahatlatmak ve dertleşmek ise kaldırmak zorunda olduğunuz durum çok ağır gerçekten empati yapmaktan bile korkulacak kadar zor
[/QUOTE
çok güzel açıklamışsınız bitireceğim ama çocuklar için endişeliyim sıfırdan bir hayata başlamak biraz ürkütüyor belki de güç almak için yazdım foruma
Bana konulari mantikli geldi. Evlendiginden beri aldatilmis kumar da var. Bosanmamis ustune cocuk yapmis. Bosanmadigi icin ailesi konu sahibine küsmüş. Simdi yine aldatma var ustelik kadin hamile. Konu sahibi ailesine donemiyor cunku gorusmuyorlar. Bence yine bosanmayacak. Adam isi ilerlete ilerlete kuma duzenine getirmisBence yalan. Canınız sıkıldıkça siteye girip bir şeyler yazmıssınız. Kumar oynayan, daha önce de aldatmış Her türlü şeyi yaşatmıs bir eşten bahsetmişsiniz bir de kv ile de aranız iyi değil. Hiçbir zaman da nedense bosanmamıssınız. Bunlar olurken de çocuk yapmışsınız. Kaldı ki yeni evliyken de konu açmıssınız (sözde yeni evli işte) şimdi de bu konu. Her sene sıkıldıkça böyle şeyler mi yazıyorsunuz? Hayır gerçek bile olsa (kimse kusura bakmasın) basınıza geleni kendiniz istemişsiniz. Arkadaşlar yorum yapmak adına yorulmasınlar diye ekliyorum konuları
Konu sahibi evlenmeden önce 5 sene zaten aynı evde yaşamış (ekliyorum yazdığını) o sırada anlayamamış nasıl biri olduğunu demek ki , hadi bunu da geçtim evlendikten sonra bir anda aldatılmış adamın kumarı vs çıkmıs boşanmamış illa... Ben mantıklı bulmadım. Gerçekse bile zaten sonu belliymiş.Bana konulari mantikli geldi. Evlendiginden beri aldatilmis kumar da var. Bosanmamis ustune cocuk yapmis. Bosanmadigi icin ailesi konu sahibine küsmüş. Simdi yine aldatma var ustelik kadin hamile. Konu sahibi ailesine donemiyor cunku gorusmuyorlar. Bence yine bosanmayacak. Adam isi ilerlete ilerlete kuma duzenine getirmis
Nah alır başkasından yaptığı çocuğa baksınAdam boşanmak istemiyor ve ne zaman ben istesem sorun çıkartıyor çocuklarımı elimden alacağını söylüyor
Burda size kim ne yazarsa yazsın herkes bir yabancı olarak yazacak mevcut koşul ve şartlarınıxı en iyi bilen sizsiniz siz ne kadar yıpranırsanız çocuklarınızda o kadar zorlanacaktır aileniz ile bu konuyu daha detaylı bir şekilde paylaşma imkanınız bulunuyor mu size burada kendinizi iyi hissettirmek için herşeyi yazabilirim ama önemli olan hayatta siz yalnızsınız bu yüzden kendinizden gücü almalısınız öncelikle kendinizş toparlamalısınız ve hiç bir zaman dönüptr kendinizde suç aramaya çalışmamalısınızDavayı açtım fakat malesef adam
Adam da sorumluluk almıyor ki. Ay habire çocuk yapıyor bir de meşru çocuklarıyla ilgilenirmiş gibi gayrı meşru da yapmış.kesinlikle boşanacağım hep boşanmak istiyordum ben ama çocuklardan sonra biraz korkar oldum tek başıma sorumluluk almak biraz zor
Davayı açtım fakat adam hiç oralı değil boşanmam diyor