• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütven yardimci olun bayanlar

Dügünde gelin haric beyaz giyenleri elestirirmisiniz

• evet

OY: 6 66,7%
  • hayir

OY: 3 33,3%

• Ankete Katılan
    9

dilek123

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
30
0
286
Almanya
Haftaya eltimin dügünü var,ben iki gün önce kendime bilmiyerek beyaz elbise aldim,eve geldigimde kayinvalidem olurmu öyle sey dügüne beyaz ile gidilmez dedi...cok üzgünüm elbiseyi geri vermek ve ya degistirmek istedim magzadan kabul etmediler...simdi öyle napacagimida bilmiyorum...sizce geline ayip olurmu beyaz giysem eltisi olarak

giyilmez derler
bende çok duydum açıkçası
ama senin için rahatsa giyebilirsin..

Haftaya eltimin dügünü var,ben iki gün önce kendime bilmiyerek beyaz elbise aldim,eve geldigimde kayinvalidem olurmu öyle sey dügüne beyaz ile gidilmez dedi...cok üzgünüm elbiseyi geri vermek ve ya degistirmek istedim magzadan kabul etmediler...simdi öyle napacagimida bilmiyorum...sizce geline ayip olurmu beyaz giysem eltisi olarak

giyilmez diye biliyorum, ama bence giyilmese sorun olmamalı, fakat eltiniz sizi yanlışda anlayabilir,siz en iyisi giymeyin

Bunu nasil düsenemediniz hayret... Yasak diye bisey yok ama bencede yakisik almiyor, heleki siz eltisiniz yani en cok dikkat edilecek kisilerden ve kalkip beyaz elbise aliyorsunuz... Baska elbise alin bu elbiseyide baska biyerde giyersiniz... Kayinvalideyi tebrik ediyorum bu arada...:ssz:

Gelini çekemiyor da ondan giymiş derler gelin de bozulur,

kıskanç elti durumuna düşmek istemiyorsan giyme.

giyme bence. abiye değiştirilmez eğer geri almıyorlarsa internetten satarsın. Ama Düğüne kesinlikle giyme başkası giyse neyde de sen giyersen kötü niyetle olmasa bile yanlış anlaşılırsın

nasıl düşünmeden beyaz aldınız ben de şaşırdım , hem de düğünde ön planda olacak kişilerden birisiniz neticede.

aynısını sizin düğününüzde o yapsaydı , onun için de burada konu açardınız eminim

cok sagolun kizlar,kayin validem almissin artik giy diyor ama giymem herhalde napalim bizde yenisini aliriz,kiskanc elti durumuna düsekten ise biraz masraf daha iyidir herhalde.....

Back
X