- 28 Temmuz 2016
- 14
- 5
- 1
- Konu Sahibi Dertligelin7
o zman şöyle söyleyeyim ,ortada açıkça ailesi ile olan bir kavga yok,sosyal paylaşımda direk ispatlayacağınız bir misilleme de yok.tek elle tutulur durum yaptığı acımasız yorum ,bugüne kadar hissettikleriniz ve kayınvalideniz "ayrı dünyaların insanısınız tartışmayın " deyip tartışmaya sevketmesi.
şimid bu durumda siz eşinizin ailesini sevmiyor olabilrisiniz,onlar da sizi sevmiyor olabilir siz görüşmemekte haklısınız derim.
ancak eşinizin ailesiyle görüşmemesi üstelik bunu sizin talimatınızla yapma ihtimali hem çok acımasızca hem de garip.
eşimi dolduramazlar öyle bir adam değil diyorsunuz o zman görüşmesinde sorun ne?
ayrıca eşinizin görüşmemeyi kabul etmesi aile bağlarında sıkıntı olduğunu gösterir.
bence zaten mesafeli bir durumunuz varken olayı büyütüp senin ailen benim ailem durumuna getirmeyin.isteyen istediği ile görüşsün.bayram,özel gün gibi sebeplerle eşinizle beraber görüşün.
bir de kullanıcı adınız "dertligelin " diğer konularınız varsa okumadım bu aile nedeniyle bu adı kullanıyorsanız ve yorumumda haksızlık yaptıysam kusura bakmayın.
kavga yok cok sukur, olsaydi burada konu acmak yerine direkt gorusmeyi birakirdim. sosyal medyada paylasilan seylerin bana cevaben oldugunu sadece ben degil, esim de dusunuyor. hatta bu ilk sefer degil dedigim gibi. esim bir defa konustu, yok yanlis anladiniza getirdiler olayi, tekrar yuz goz olmasini da ben istemedim. yoksa yapilan yorumlari gordugu zaman kendisi bu boyle olmuyor ben konusacagim dedi, ben sakinlestirdim, o an cok sinirliydi cunku. ya inanin acik acik yazamiyorum neler yazdiklarini, ama hakaretin en ust boyutu olarak dusunun, ornek olarak vatan haini. kvnin boyle bir durumda bile bizim farkli dusunuyor oldugumuzu dusunmesi sizce beni nereye koydugu anlamina geliyor? rica ediyorum bir dusunun. oglunun dusuncesini biliyor, benimkini de. bu durumda ben kotu taraf oluyorum, ama biz esimle ayni seyi dusunuyorduk bu olayda, cogu insanin oldugu gibi. sevip sevmemek asla mevzu degil, bugune kadar tum yapilanlara ragmen hic sesimi cikarmadim, gorusmemezlik etmedim.
esimin de talimat ile hareket ettigini sanmiyorum, dedigim gibi telefonda gorustuklerini biliyorum. yuz yuze bir gorusme olmadi. esimi dolduramazlar evet, ama ben istiyorum ki esim biraz kendisini ceksin ki ailesi de yanlis davranislarinin farkina varsin. onlarin duygulari, dusunceleri varsa benim de var, ama ben insanlari kirmamaya ozen gosteriyorum.
baska konularim da var ama gelen cevaplar o konulardan etkilenmesin diye ikinci bir uyelikle actim bu konuyu, ve evet nickimin sebebi ne yazik ki onlar. evlendigimden beri esimle aramiza huzursuzluk bombasi birakan hep onlardi..