tm çıkışlıyım hayatımda en son 9da fizik kimya biyoloji gördüm.Öylesine fen sınavına da gireyim dedim. Şuan makine mühendislikleri bile oluyo kısmet işte![]()
Aaaaaa ne güzel canımm :)
düşünüyor musun peki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tm çıkışlıyım hayatımda en son 9da fizik kimya biyoloji gördüm.Öylesine fen sınavına da gireyim dedim. Şuan makine mühendislikleri bile oluyo kısmet işte![]()
Aaaaaa ne güzel canımm :)
düşünüyor musun peki ?![]()
alla canım düşünmüyorum dersem yalan olur bakıcam artık sevdiceğimle ortak bi yerler![]()
inşallah gelir cnm
hakkında hayırlısı
bu arada sana özel msj yollamıştım bakarmısın cvp gelmedi![]()
posta girişin doluymuş öyle yazdı sanırım o yüzden gitmedi msjım![]()
posta girişin doluymuş öyle yazdı sanırım o yüzden gitmedi msjım![]()
ygs sıralaman kaç canım senın hemde masallah okadar bılgıyle bu puan![]()
valla ne yalan söylim yazdıklarını okuyunca yok artık dedim. sen mi zekisin biz mi geriyiz diye düşündüm bi anmakine falan tutuyor diyince. mf 4 ün kaç merak ettim
![]()
aynen tm çıkışlı olup müh tutuosa ya küçük bi şehirdir yada torpil![]()
ygsde 100bindeydim canım öyle pek ahım şahım değildi :)
110 bin canım:
tabiki itü boğaziçi tutmuyo ama bi tm çıkışlıya göre hiçte fena olmayan yerler tutuyo yani.Ayrıca torpilim olsa 2. seneye kalmazdım bu yıl 2. senem:)
hiç çalışmadan bile 110 bin yaptıysan bravo valla![]()
canım çalışmayı bırak hayatımda hiç görmedim o dersleri.
9. sınıftada biliyosunuz zaten ygs konuları görülüyo lys ile alakası yok ki onu göreli bile 4-5 yıl oldu yani.
ygsde 100bindeydim canım öyle pek ahım şahım değildi :)
110 bin canım:
tabiki itü boğaziçi tutmuyo ama bi tm çıkışlıya göre hiçte fena olmayan yerler tutuyo yani.Ayrıca torpilim olsa 2. seneye kalmazdım bu yıl 2. senem:)