Lys hakkında yardım?

mf 3 den alıyor bana biraz taktik verirmisiniz çok çaresizim ders çalışamıyorum hiç kazanamayacağım diye çok stresliyim :( :( :(

Stres size zarar vermekten baska ise yaramaz,rahatlayin biraz.

Mf3 icin testlerin onemi soyleymis : biyoloji>kimya>fizik. Matematik ve geometri de onemli yapabildiginiz kadar cok yapmaniz lazim.

Matematik ve geometride yeni konu ogrenmek icin zaman yok,bol soru cozun.

Kimya ve fizikte mutlaka soru cikan konular vardir,o konulara yogunlasin.

Biyoloji ezbere yakin oldugu icin 3haftada cok rahat calisirsiniz biyolojiyi.

Veterinerlik icin kac binde olmaniz lazimmis baktiniz mi hic?

in testlerin onemi soyleymis : b
Stres size zarar vermekten baska ise yaramaz,rahatlayin biraz.

Mf3 icin testlerin onemi soyleymis : biyoloji>kimya>fizik. Matematik ve geometri de onemli yapabildiginiz kadar cok yapmaniz lazim.

Matematik ve geometride yeni konu ogrenmek icin zaman yok,bol soru cozun.

Kimya ve fizikte mutlaka soru cikan konular vardir,o konulara yogunlasin.

Biyoloji ezbere yakin oldugu icin 3haftada cok rahat calisirsiniz biyolojiyi.

Veterinerlik icin kac binde olmaniz lazimmis baktiniz mi hic?
ankara için 80 bin lazım ben ankarada oturuyorum bu arada ama kırıkkalede 130 bin civarı gayet yakın ankaraya eğer çekebilirsem kesin yazarım aslında doğu hariç her yeri yazarım

ankara için 80 bin lazım ben ankarada oturuyorum bu arada ama kırıkkalede 130 bin civarı gayet yakın ankaraya eğer çekebilirsem kesin yazarım aslında doğu hariç her yeri yazarım

E super,kirikkale gelme ihtimali var umitsiz olma ama kalan gunleri cok iyi degerlendir gece gunduz deme calis.

Senin onunde matematigi geometrisi iyi olan binlerce tm ogrenci var zaten ,bunu dusun motivasyonunu arttir.

Basarilar.

E super,kirikkale gelme ihtimali var umitsiz olma ama kalan gunleri cok iyi degerlendir gece gunduz deme calis.

Senin onunde matematigi geometrisi iyi olan binlerce tm ogrenci var zaten ,bunu dusun motivasyonunu arttir.

Basarilar.

katılıyorum

bak ben fenden anlamam ama senin önüne matematik Türkçe ile geçmişim

yani aradan çekilecekleri de düşün ve motiveni bozmadan çalışşş

Back
X