çok geçmiş olsun canım üzülme diycem ama burası sözün bittiği yer malesef bende geçen hafta 6 haftalık dış gebelik ameliyatı oldum hala kendime gelemedim rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip etsin herkese inşallah
sirenas bu durumun bile senin birsonraki tüpbebekte şansını artıracaktır.çok geçmiş olsun.bu durumu 5 sefer yaşadıgım için seni çoookk iyi anlıyorum.biri böyle söylerken bile yaşıyorum sanki.ama bak 6. için 1 aydan tekrar başına geçecegim.allah umudunu elinden almasın.yalnız birşey sorabilirmiyim tüplerine en son bakıldımı içinde sıvı birikmesi varmı.birde kan pıhtılaşma testin genetik bölümünde yapıldımı
canim benimde basimdan aynisi gecti bende cok umutluyken negativ sonuc aldim o gün dünya basima yikildi sanki ama ellimizden malesefffff birsey gelmiyor insallah ikinci defa hersey gönlünce olur canim....
canım topiğini görünce inanki çok üzüldümm...bende eylül ayında yaşadım bunlarııı ama atlatıyorsun ve yeniden ayağa kalkıpp denemeye kalkıyorsunn......
canımm inşş 2.denememdee evladına kavuşursunn...çok geçmişş olsunn....hakkında hayırlısı bölemişş seninde dediğin gibiiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?