maaalesef kızlar bebişim beni bıraktı...

sirenas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
221
0
0
İstanbul
cuma günü bir kaç damla kahverengi akıntı geldi. hastaneye koştum. beta hcg 17. gün 400 leri geçmiş. ilk değerim 61 di. doktor çok iyi sorun yok kahverengiden korkma dedi. bu gün iki damla kan geldi. gittim. yine bi şey olmaz falan dedi. beta hcg ye baktık 370 lere inmiş. şok oldum. doktor ilaçları bırak değer düşüecek dedi. ben hala bir umut bekliyordum oysa. sanki bir şey yapacaklar gibi olmadı kızlar olmadı. üstelik herkese söylemiştim. şimdi tekrar başa döndük olmadı diycez insanlara şaşkınım. ne yapıcam bilmiyorum. işin ilginç tarafı sanki bu günü bekliyormuş gibi rahatladım. galiba şoktayım. allah hepimize yardım etsin.. :gitme: :gitme: :gitme:

canim cok uzuldum ya bulupta kaybetmek gercketen daha uzucu olsa gerek
ne denirki bir dahaki sefer insallah hersey guzel gecer ve kucagina saglikla alirsin

sirenas böyle durumlarda söylenecek her söz boştur ama birşeyler söylemek bizim görevimiz.....inşallah acın tez zamanda geçer umutlu olmaya devam etmek zorundayız her zaman, allah herşeyin hayırlısını versin...

sirenas ne desem seni rahatlatmaz üzüntünü azaltmaz biliyorum ama kötünün iyisini düşünmek gerek . bende ocak ayında ilk aşılamamı yaptırıcam ve bende senin yaşadığını yaşamaktan çok korkuyorum. Ama artık şuna çok fazla inanıyorum herşeyi olumlu düşünmek lazım. nekadar pozitif düşünürsek okadar güzel şeyler yaşıyoruz. en yakın arkadaşım pko hastasıydı, yani yumurtlama yok .bütün doktorlar ancak tüp bebekle gebe kalırsın dedi, ama o inatla yumurtlama takibiyle gebe kalıcam dedi ve 6. ayda kaldı. inanamadık mümkün değildi çünkü ama o inandı ve uğraştı.
sende olumlu düşün lütfen sakın kötü şeyler düşünme. Başa dönmek sorun değil en azından anne olabilme umudun var ve bunu 1 defa gebe kalarak yaşadın. birde hiç yaşayamayanlar var. gebe kalabilme şansın olduğu için şükret ve bol bol dua et canım. bende senin için dua edicem.

herşey boş gelicek sana ama hayırlısı buymuş arkadaşım..üzme canını tekrar deneriz cnm...

ne desem bebeğin geri gelmeyecek biliyorum ben de yaşadım çok iyi anlıyorum seni ama son olmadığını sende iyi biliyorsun canım biliyorum tekrar başa dönmek kötü bana halen bebeğin kaç aylık oldu diyenler var
ama yeniden deneyeceğiz zamanı gelince ve inşallah o zaman bebeklerimiz bizi hiç bırakmayacak ben inanıyorum buna sende inan olurmu

canım hakkında hayırlısı buymuş kendinde söylüyosun içim rahatladı diye belki hakkında hayırlı değildi üzülme canım inşallah bugünlerde geçecek.Allah yardımcın olsun

destekleriniz için çok saolun arkadaşlar. hep hayırlısı ve sağlıklısını istedim rabbimden. o nedenle olmadı diyorum. ama o an hakikaten kötüydü. doktor bana ilaçları bırak dediğinde geri gelmez mi ben kullanayım devam edeyim demişim :bbo: "düşmüş" zor oldu bu kelimeyi algılamak. rabbim eşime ve bana sağlık sıhhat versin. ikinci denmeyi nisanda düşünüyorum. ist. ama nasıl gelirim giderim o düşündürüyor. rabbim yardımcımız olsun. hamiş kalabiliyormuşum. ikinci defa zafer benim olacak :lepi:

çok geçmiş olsun canım üzülme diycem ama burası sözün bittiği yer malesef bende geçen hafta 6 haftalık dış gebelik ameliyatı oldum hala kendime gelemedim rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip etsin herkese inşallah

sirenas bu durumun bile senin birsonraki tüpbebekte şansını artıracaktır.çok geçmiş olsun.bu durumu 5 sefer yaşadıgım için seni çoookk iyi anlıyorum.biri böyle söylerken bile yaşıyorum sanki.ama bak 6. için 1 aydan tekrar başına geçecegim.allah umudunu elinden almasın.yalnız birşey sorabilirmiyim tüplerine en son bakıldımı içinde sıvı birikmesi varmı.birde kan pıhtılaşma testin genetik bölümünde yapıldımı

canim benimde basimdan aynisi gecti bende cok umutluyken negativ sonuc aldim o gün dünya basima yikildi sanki ama ellimizden malesefffff birsey gelmiyor insallah ikinci defa hersey gönlünce olur canim....

canım topiğini görünce inanki çok üzüldümm...bende eylül ayında yaşadım bunlarııı ama atlatıyorsun ve yeniden ayağa kalkıpp denemeye kalkıyorsunn......
canımm inşş 2.denememdee evladına kavuşursunn...çok geçmişş olsunn....hakkında hayırlısı bölemişş seninde dediğin gibiiii....

canım allah yardımcın osun. senin daha zor

5 sefer geçirmişsen ben pek umutlanmıyayım. yani gelecek sefer de kimyasal olabilir demek bu galiba. benim tüplerime bakılmadı, genetikle ilgili bir testte yapılmadı. her gün coraspin aldım sadece. üstelik eşimde şiddetli oligospermi var. buna rağmen genetik test yapmadılar.:1shok: sen bunları söyleyince mahalle bakkalında tüp bebek yapmış gibi kendimi hissettim.

canim benimde basimdan aynisi gecti bende cok umutluyken negativ sonuc aldim o gün dünya basima yikildi sanki ama ellimizden malesefffff birsey gelmiyor insallah ikinci defa hersey gönlünce olur canim....

canım seni takip ediyordum. allah yardımcın olsun. eşinle çok yakışıyorsunuz. mutluluğunuz daim olsun. bi de çocuk olsun inşallah.

amin canım sende tüp bebek tedavisindeydin allah yardımcın olsun. umarım kısa zamanda güzel haberler duyarız senden. senin sorununda erkek infertilitesiydi yanılmıyorsam. bana umut olursun canım inşallah...

sirenas bende şimdiye kadar bakkaldan yaptırdım tüpbebeklerimi.söylerkende gülüyorum.çünkü benim şimdiye kadar sol tüpümün içi sıvı doluymuş.yani hidrosalpenks varmış buda ne kadar tüpbebek yaptırsamda sonuç hep negatif olurmuş.bu sıvı embriyoların üzerina akar tutunamazmış.yazık olmuş selda hanım dediler bu halde ıvf yapılarak.semra hanımdı.şimdi 1ay önce sol tüpüm alındı.birde degişik testlerden şeker yüklemesi testi.kan pıhtılaşma testi yapıldı.şeker yüklemesinde gizli şekerim varmış birde kan pıhtılaşmam varmış.co kültür uygulanacak inş.birde eşimin spermlerini mikroskop altında çoooookkkk büyütüp seçeceklermiş.eşimde problem yok.bendede hep transfer dahil güzel di,

canım sirenas cok gecmıs olsun canını hıc sıkma dıycem ama emınımkı sıkıyosundur ama hıc uzulme allahın haznesı cok buyuk emınımkı o verecegı zamanı bılıyordur ve olacak ama demekkı zamanı degılmıs ınsallah tekrar olur hemde olacak buna ınan lutfennnn

canim benim güzel dileklerin icin cok ama cok tesekür ederim ALLAH hepimizin mutlulunu daim etsin,insallah hepimiz en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz.

canımsın yaa çok geçmiş olsun rabbim inşallah en yakın zamnda mucizeni göbişine kondursun canım benim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…