Maalesef 2.Gebeliğimde Kimyasal Gebelik dendi ve Hüsranla sonuçlandı :((

ayrıca arkadaşlar kimyasal gebelikte bir gebelik ama bebek güçlü olmadığından rahim onu istemiyor sağlıksız buluyor bi anlamda iyi bir olay

selam kızlarr,

bende geçen ay yaşadım kimyasal gebelik. kasık ağrılarımdan şüphelendim tatildeyken. kasık ağrım vardı ancak adetim başlamadı. tatil dönüşü idrar testi yaptım pozitifti ama kahve rengi akıntım geliyodu. işte bebek yerini temizliyo felan diye düşündüm. kan testi pozitifti. doktora gittim ama keseyi göremedi. kan testi yaptır 2 gün arayala eğer artma varsa sorun yok azalma varsa sorun var demektir dedi.
neyse benim 2 gün sonra kanamam başladı. böyle siyaha dönüktü. kan tahlili yaptırdım düşmye başlamışt. derken normal adetim başladı ama çok sancılıydı. ve ben düşne parçayıda gördüm
çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. bakalımbu ay umudum var ama kısmet işte. kasık ağrım oluyo azda olsa ve ister istemez korkuyorum

bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım adet tarihime 5 gün varken öğrendim hamile olduğumu 22 idi değerim 2 gün saonra tekrar kan testi yaptırdım değer 21 oldu bende değişik yerlerde yaptırdım o yğzdendir diye düşündüm ama 2 gün sonra kasıl ağrılarım başladı adet olacak gibi neyse doktora gideceğm gün simsiyah hafif lekelenmem oldu doktora gittim hemenkimyasal gebelik ama bu iyi birşey hamile kalıyorsun tüplerin açık eşindede sorun yok ama düşükle sonuçlanacak dedi çok güzel açıkladı neyse kızlar oda kan tahlili yaptı ama benim kanamam başlamışdı akşam aradı değerin 70 ama çok düşük oluşmayacak dedi bende zten 1 gün gecikme ile adet olmuştum kanamam 10 gün sürdü doktorda istersen 1 ay korun yada devam edin sen bilirsin dedi. bu arada biz herkese hamile olduğumu söylemiştik şimdi nasılsın bebiş nasıl diyenlere düştü die anlatmaya çalışıyoruz

bunlari okunca korktum baya cünkü benimde kasiklarin fena agriyor yarin doktora gidicem bakalim ne diyecek

Selam kızlar.Bende temmuzda yaşadım kimyasal gebelik. İdrar testinde negatif çıktı,kan testinde değer 263 çıktı.Ama doktor keseyi göremedi. 48 saat sonra tekrar beta hcg bakalım dedi. Ve 48 saat sonra değer düşmüştü. Kahverengi akıntı sonunda da sancılı bir adet geçirdim. Zarlı pıhtı şeklinde bir parça da geldi.
Çalışmalara başlamak için beklemene gerek yok, psikolojik olarak hazırsan korunmayabilirsin dedi doktorum. Bende korunmadım. 11 eylül adet günüm bakalım beklemedeyim. Muhtemelen 24 ağustosta yumurtladım,31 ağustosta da kasıklarımda sancılanma oldu.İğne batması gibiydi.Doktorumu aradım ve problem yok,yerleşme dönemi olabilir dedi. Eğer uzun sürerse ve kanama olursa gel dedi. Ama sabah kalktığımda bişey yoktu.

Kimyasal gebeliğin sebebini sordum,sağlıksız bir döllenme olduğu için vücut reddediyormuş.Aslında iyi bişey gibi düşünebiliriz.
Umarım hepimiz için herşey yoluna gider...

aynı şeyleri doktorum banada söyledi.
adet tarihim 16 eylül kasıklarımda ara ara sancı ve pembemsi bi akıntı geliyo 3 gündür ama silik. yani sadece peçeteye geliyo. korkuyorum açıkçası. dün kan testi yaptıdım ama sonuç negatif. gerçi daha adetime çok var . bakalım bekliyorum. dilerim bu pembe akıntı kanamaya çevirmez eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…