maalesef bitti!!!!

xBettyx

Sabırla bekliyorum.....
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
1.264
10
358
48
Konya
yaklaşık 2 hafta önce yine burdan sizinle beraber mutlu haberi paylaşmıştık hep birlikte havalara uçmuştuk şimdi yine buradayım ama bu kez iyi haberlerle gelemedim dün başlayan kanamayla birlikte bebeğim, hayallerim, umutlarım ve herşeyim de bitti.. hissettiklerimi yazamıyorum çünkü hiçbirşey hissetmiyorum bomboşum sanki. bu ebek bana Allah tarafından mucizevi bir şekilde verilmişti şimdi de Allahım aldı onu benden mutluluğumuz çok çok kısa sürdü....

niye böyle oluyor anlamıyorum galiba ben hiç çocuk sahibi olamayacağım tüp bebek denemeye bile kokuyorum artık bir negatif sonuç daha alırsam ben dayanamam gücüm kalmadı artık.....

canım arkadaşım çok geçmiş olsun ne olur kendini üzme desemde konu bebk olunca üzülmeden olmuyo herşeyde vardır bi hayır bitanem bende senin gibi düşünüyorum acaba hiç çocuğum olmayacakmı diye ama inanıyorumki hiç beklemediğimiz zamanda gelecek bebklerimiz bitanem

cnm üzülme sabredicez eminim bizde birgün anne olucaz

takdire boyun eğmekten başka seçeneğimiz yok:1hug:

emin ol benimde içimde fırtına kopuyor bugün negatf sonuç aldım p.tesi tekrarlıcam ama 0 çıkan sonuç 3 günde nasıl yükselebilirki :uhm:

canım başlığı görünce şok oldum, çok üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcın olsun... ne söylesem boş. senin acını dindiremez. ınşallah bu mübarek ayların hürmetine Cenab-ı Allah sana, bana ve isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder.

Canım kendime gibi üzüldüm ama buda bir imtahan demekki üzülmemek elde değil ama bir dahaki sefere daha bilinçli olarak denersiniz inş olur :)dualarımızla yanında olucaz bebeklere balon hadi bakın gayret

canım herşey gönlünce olsun inş... sabredeceğiz ama sabır nerdee...

Allahım sabır versin arkadaşım

saol arkadaşım

amin canım inş. en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin

insan ister istemez düşünüyor acaba hiç olmayacak mı diye... bu bebeğim hiç beklemedğim bir anda glmişti ama sonu yine hüsran

Gecmis olsun canim,Allah sabir ve guc versin sana ve esine.. Allah en kisa zamanda saglicakla bebesini sana versin insallah

Canım allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallahmafoldumben

Mevlam neyler,neylerse güzel eyler...

Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın. Umarım bu acıyı normal yolla hamile kalarak unutursun.

Allah sabırlar ve dayanma gücü versin sana .tez zamanda yüzünü güldürsün inşallahh

canım şok oldum ya gün boyu senin sonucunu beklemiştik, sonra havalara uçmuştuk
ne denirki sözün bittiği yer ((
Rabbim inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalmanı nasip eder canım benim

canım şok oldum ya gün boyu senin sonucunu beklemiştik, sonra havalara uçmuştuk
ne denirki sözün bittiği yer ((
Rabbim inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalmanı nasip eder canım benim

saol canım inş. umutlar tükense de.....

ya negetaif sonucu aldığımdan beri bende siteye çok fazla giremiyordum kafam dagılsın diye hep işle ilgileniyordum
ama bugun son yazılan koulara bakınca adını görunce nefesimi tutarak konuyu açtım inşallah yanlış okudum diye
çok ama çok uzuldum tatlım ama bu da allahın takdiri demek ki
şöle düşün ya bebegini iyice hissetmeye başladığında bebegini senden almamız gerekiyorlar deselerdi herşeyde hayır var diyecegiz

evet canım haklısın herşeyde vardır bir hayır ama bunu yürğime anlatamıyorum çok üzgünüm çok ne zaman normale dönerim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…