maalesef bitti!!!!

Canımmm çok üzüldüm ama umut biterse yaşam biter umudumuz hiç bitmeyecek:teselli:

canım daha yeni 3. denemesinden negatif sonuç alan biri olarak acını derinden paylaşıyorum....RAbbim sabır kuvvetini artırsın...ilk günler biraz zor oluyor...anlıyorum seni.....ama görüceksin bu mucizeyi sana yaşatan Rabbim seni yine böyle bir haberle havalara uçuracak.....Allah bizleri en tez zamanda evlat sahibi eylesin inş...

allah sabrını versin canım söylenecek söz kalmadı.. inşallah tekrradan bir mucizeyle karşılaşırsın..:Saruboceq:

canım yapma umutlarını tüketme olurmu bizim topicte okudum yazını şimdi yine gördüm oraya yazamadım burayada yazmaya elim varmıyor gerçekten çok çok çok üzüldüm ama hayatın neler getireceği belli olmaz bir mucize daha yaşayabilirsin bir kere olduysa demekki tekrar olabilecek bak tüp bebek yapacaktık diyosun...
o en uygun zamanda ve sağlıklı bir şekilde kucağına gelecek hiç umutsuzluğa kapılma hayatımızda her şey bir parça umuda bağlı bunun için yaşıyor ömür tüketiyoruz....ben inanıyorum çok mutlu olucaksın fıstığım hemde tez zamanda...

çok saol canım hayatımda o kadar çok olumsuzluk yaşadım ki artık herşyin yolunda gideceğine dair inancım kalmadı sanki herşey ters gidecek gibi geliyo artık bana hiçbirşeye sevinemez oldum tam sevineyim derken bir anda herşey tepetaklak oluyor yine de herşeyde bir hayır vardır diyorum sağlığımız yerinde olsun da

Allah bu acını unutturacak acı vermesin. arkadaşım 6 aylık ikizlerine hamile ve eşi 5gün önce vefat etti. eşide arkadaşımdı. kaç gündür ağlamaktan, üzülmekten kahrolduk ama giden gelmiyor. eşin sağ salim buna dua et. çocuk her zaman olur. rabbim yardımcın olsun.

çok üzüldüm arkadaşım Allah güç versin sana herşeyin hayırlısı kendiliginden tuttu demişsin yine olur inşallah kendiliginden tutmuşsa yine olacak demektir çünkü vücüdun ve rahmin tutunmayı ögrendi artık inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberlerini alacagımıza inanıyorum

ayyy çok kötü bir durum çok üzüldüm doğru çok şükür eşim yanımda zaten o olmazsa çocuk olmuş olmamış ne farkeder

sağol canım inş. rabbim tekrar nasip eder

inan çok üzüldüm cnm ama inan seni çok iyi anlıyorum.benimde hayatımda hep olumsuzluklar oldu.üstüste gelince herşey insan herşeyin kötü gideceğini sanıyor.çok güldüğüm zaman acaba yarın ağlıyacakmıyım diye düşünüyodum.ama öyle olmuyor cnm.hayat o kadar güzelki allah herşeyi kararlaştırıyo cnm.belki senin bugün şer dedğin o şeyden belki yarın bir hayır doğucak.biliyorum bütün söylediklerimiz şimdi sana boş geliyordur ama zamanla bunuda atlatıcaksın ve yeni umutların peşinden koşucaksın.allah en yakın zamanda kucağına bebeğini almak nasip etsin cnm...a.s.

canım daha iki hafta önce nasıl sevinmiştik çok üzüldüüüm .... ne desem boş...
ama bak kendiliğinden hamile kalabildiğini öğrendin en azından. vücudunda alıştı şimdi buna. bundan sonra yumurtlama da düzene girer inşallah
hiç üzülme en kısa zamanda kendiliğinden gelecek bebeğin

seni çok iyi anlıyorum canım..pes etme ama hayırlısını dile...inanıyorum birgün bizlerde anne olacagız...yeterki sabretmesini bilelim..

nedir bu yaaa... son zamanlarda ne de çok yaşanmaya başladı bu sıkıntı.. önce delirmişcesine sevinip sonra da kahrolmak... çok yakın bu duygu bana.. sanki üstü üste geliyo hepimizin ki.. bu mucizeydiii benim ki de öyleydi betty biliyosun.. ama olmadı.. belki de rabbim bizim hiç hamile kalamayacağımızı düşündüğümmüz anca bak kalabiliyosun demek istiyo.. ama zamanı değil.. herşey allahtan çok şükür inancımmız var.. allahım hayırlı zamanlarda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah hepimize..üzülme denmiyo çünkü ben de henüz üzüntümü atmış değilim. bu acı yaşanıyo ve azalıyo.. ancak ve ancak bebeğimizi kucağımıza aldığımızda geçicek..inşallah allahım tez zamanda kavuşturur canımm..

saol idilcim şu anda seni çok daha iyi anlıyorum aynısnı birebir yaşıyorum bütün bunlar yetmezmiş gibi kanamam da çok sancılı geçiyor dünden beri aralıksız olarak ve şiddetli bir ağrı var kasıklarımda canım çok yanıyor bir yandan bebeğime bir yandan bu ağrılara ağlıyorum offf ne zaman biter düşerken bu kadar sancılı olacağını hiç bilmiyordum

ah canım benimm ağrı kesici iğne falan yaptır benim daha kanamam başlamadı hergn ufak ufak leke geliyo ama .. hiç bilmiyorum o yüzden.. ama bildiğim ve duyduğum kadarı ile sancı çok uzun sürmez diyorlar.. allah yardım etsin canım..çok zor kesinlikle ama ben şimdi daha iyiyim ilk defa hamile kalmıştım şimdi seviniyorum bile hamile kalabilmek de güzel çünkü..acısını sorma acısı bi bebeğimizi olunca geçicek inşallah ve de olucak allahın izni ile.. bu acı en fazla bi hafta sonra sızıya dönücek hayatım mecburennn.. hayata devam ediliyo bi şekilde .. alllahım yüzünü güldürsün canım inşallahhh vücut hamile kalmak nası bişe tanıdı en azından.. bence kısa sürede yine kalıcaz :) öpüyorum çok senii

açtığın konuları okudum çok azimlisin . maşallah bizimde sperm sorunumuz var ama. hiç bu kadar şeyi araştırp denemedik. niyetine girdik doğru tüpbebeğe bir sürü para işte . okurken içimden dedimki belki bizde deneseydik olacaktı. ama bunda eşininde katkısı büyük. ben eşime keçiboynuzu kürünü yemeyi kabul ettiremedim çünkü. sende azim ve inanç var. bak oluyo demekki. üzülme devam et bence. yaptıklarına bol dua etmeyide ekle. rabbim seni muhakkak mükafatlandıracak. rabbim sisi nazardan korusun. gönlünüzdekinide tez zamanda versin inşallah.

amin canım bu zamana kadar çok azimliydik ama şimdi herşey püff diye söndü sanki artık hiç istek kalmadı içimden tüp bebek tedavisini erteliyorum uzun br süre başlamam herhalde eşim ise hala azimli ilaçları hala içiyor tekrar olacak diyor yine de herşeyin hayırlısı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…