- 23 Ocak 2008
- 439
- 0
- 96
canım bu tüp bebek değildi 2 negatif 3. deneme dış gebelik sonrası kendiliğinden olmuştu bu
canım yapma umutlarını tüketme olurmu bizim topicte okudum yazını şimdi yine gördüm oraya yazamadım burayada yazmaya elim varmıyor gerçekten çok çok çok üzüldüm ama hayatın neler getireceği belli olmaz bir mucize daha yaşayabilirsin bir kere olduysa demekki tekrar olabilecek bak tüp bebek yapacaktık diyosun...
o en uygun zamanda ve sağlıklı bir şekilde kucağına gelecek hiç umutsuzluğa kapılma hayatımızda her şey bir parça umuda bağlı bunun için yaşıyor ömür tüketiyoruz....ben inanıyorum çok mutlu olucaksın fıstığım hemde tez zamanda...
Allah bu acını unutturacak acı vermesin. arkadaşım 6 aylık ikizlerine hamile ve eşi 5gün önce vefat etti. eşide arkadaşımdı. kaç gündür ağlamaktan, üzülmekten kahrolduk ama giden gelmiyor. eşin sağ salim buna dua et. çocuk her zaman olur. rabbim yardımcın olsun.
çok üzüldüm arkadaşım Allah güç versin sana herşeyin hayırlısı kendiliginden tuttu demişsin yine olur inşallah kendiliginden tutmuşsa yine olacak demektir çünkü vücüdun ve rahmin tutunmayı ögrendi artık inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberlerini alacagımıza inanıyorum
çok saol canım hayatımda o kadar çok olumsuzluk yaşadım ki artık herşyin yolunda gideceğine dair inancım kalmadı sanki herşey ters gidecek gibi geliyo artık bana hiçbirşeye sevinemez oldum tam sevineyim derken bir anda herşey tepetaklak oluyor yine de herşeyde bir hayır vardır diyorum sağlığımız yerinde olsun da
açtığın konuları okudum çok azimlisin . maşallah bizimde sperm sorunumuz var ama. hiç bu kadar şeyi araştırp denemedik. niyetine girdik doğru tüpbebeğe bir sürü para işte . okurken içimden dedimki belki bizde deneseydik olacaktı. ama bunda eşininde katkısı büyük. ben eşime keçiboynuzu kürünü yemeyi kabul ettiremedim çünkü. sende azim ve inanç var. bak oluyo demekki. üzülme devam et bence. yaptıklarına bol dua etmeyide ekle. rabbim seni muhakkak mükafatlandıracak. rabbim sisi nazardan korusun. gönlünüzdekinide tez zamanda versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?