ben 2009 da 450 tl ye sigortasız sekreterlik yapmıştım. yemek servis kendilerine aitti.
tabi denemeden sonra sigorta dendi 3 ay çalıştım dayanamadım çıktım.
çalışma saatleri aynıydı
Sigorta hadi iki ay beklesem ama yolda olmayinca dusundum durdum elime cok az kaliyor..Sormam gerek yol parasini tesekkur ederimNormal değil, hele sigorta durumu hiç normal değil. Girdiğin günden başlatmak zorunda sigortanı..yol parasını da söyle eğer yol da yoksa kalacak 750 olmaz bence..
İs ariyorum tecrubesiz degilim sekreter isi 1000 tl maas ve yemek cumartesi yarim gun bu ucret normal mi sizce?Hemen sigorta yapilmiyor deneme sureci deniyor bir iki ay sonra sigorta devam edersen deniliyor.. İkinci gorusme olursa eger yol parasi mi istesem soylenmedi ama bir fikir verin..
Ayni yerde mi 9 senedir calisiyorsunuz?Ben ayrildigim yerde 1200 aliyordum 3 sene calistim orada ama suan bin tl uzeri olmadicnm vallahi benim arkadaş 10 senedir çalışıyor asgari ücret alıyor sigorta var
bende 9 senedir çalışıyorum 1500 alıyorum artı sigorta
bu ortamda normal bence sağda solda tanıdıklar hep o civar alıyor. bir iki ay sonra sigorta yapmazlarsa çalışma ama
Normal değil ,işverenı sıkayet ettıgın an zararlı konuma düşser dırek.Aynı zamanda basladığınız gün ıtıbarıyle sigorta yapılmak zorundadır diğer türlü davranış yasal değildir.Maasınıza gelınce bölümünüze göre normal olabılır ,sıze yetıp yetmeyecegınede sız karar verırsınız.İs ariyorum tecrubesiz degilim sekreter isi 1000 tl maas ve yemek cumartesi yarim gun bu ucret normal mi sizce?Hemen sigorta yapilmiyor deneme sureci deniyor bir iki ay sonra sigorta devam edersen deniliyor.. İkinci gorusme olursa eger yol parasi mi istesem soylenmedi ama bir fikir verin..
Sor kesin artık işveren değil, çalışan yapıyor pazarlığını. Öncedenmiş aman maaşı bile soramadım başladım işe filan demek. Beğendiysen sıkıştır derim korkma bişey olmaz, diyelimki almadılar kaybedeceğin birşey yok gördüğüm kadarı ile.Sigorta hadi iki ay beklesem ama yolda olmayinca dusundum durdum elime cok az kaliyor..Sormam gerek yol parasini tesekkur ederim
E birde neden son çalıştığın maaştan azına tamam diyorsun kendi çıtanı düşürme.Ayni yerde mi 9 senedir calisiyorsunuz?Ben ayrildigim yerde 1200 aliyordum 3 sene calistim orada ama suan bin tl uzeri olmadi
Sor kesin artık işveren değil, çalışan yapıyor pazarlığını. Öncedenmiş aman maaşı bile soramadım başladım işe filan demek. Beğendiysen sıkıştır derim korkma bişey olmaz, diyelimki almadılar kaybedeceğin birşey yok gördüğüm kadarı ile.
İsten ayrilali 2 sene oldu bulamadim hep ayni sorunlar..Bin tl uzeri veren tuvalet paspas dedi dusunun..E birde neden son çalıştığın maaştan azına tamam diyorsun kendi çıtanı düşürme.
Neden dayanamamıştiniz acaba?
Bende bugub is gorusmesine gittim asgari ucret. İs yeri yurume mesafesinde. Onmuhasebe isi. Bide bastan diyolar cok fazla veremeyiz diye. Haber bekliyorum. Hic yoktan iyidir. Buyuk sehirde degilsen bence seninkide guzel. Ama yol da verseler daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?