- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- 133
hangi firma canım hangi şehir acaba orası
net mi 2500 alıyor?
tanıdık aracılığıyla falan mı girmişti? öyle olunca daha fazla veriyorlar. yoksa sanmam kim niye sekretere o kadar para versin. bilemedim.
İs ariyorum tecrubesiz degilim sekreter isi 1000 tl maas ve yemek cumartesi yarim gun bu ucret normal mi sizce?Hemen sigorta yapilmiyor deneme sureci deniyor bir iki ay sonra sigorta devam edersen deniliyor.. İkinci gorusme olursa eger yol parasi mi istesem soylenmedi ama bir fikir verin..
Şöyle söyliyim şu an çalıştığım firmanın sekreteri 6.000 tl alıyor.Aslında sekreterlik insanların küçümsediği gibi bir iş değil.Kariyer sitelerinden kurumsal firmalara başvuru yapmanı tavsiye ederim.Birde ingilizce biliyor musun bilmiyorum ama kurumsal firmalar genel olarak ingilizce bilen eleman alıyorlar.Bilmiyorsan öğrenmelisin.Sigortasız asla ama asla bir iste çalışma.Başına ne geliceğini bilmiyorsun bu yuzden hasta olsan tedavi surecını dusun.
Turkiye sartlarinda daha iyisini bulabildiginde isini degistirirsin o ozgurlugun var ihtiyacin varsa basla hemenİs ariyorum tecrubesiz degilim sekreter isi 1000 tl maas ve yemek cumartesi yarim gun bu ucret normal mi sizce?Hemen sigorta yapilmiyor deneme sureci deniyor bir iki ay sonra sigorta devam edersen deniliyor.. İkinci gorusme olursa eger yol parasi mi istesem soylenmedi ama bir fikir verin..
normal değil bence ücret azİs ariyorum tecrubesiz degilim sekreter isi 1000 tl maas ve yemek cumartesi yarim gun bu ucret normal mi sizce?Hemen sigorta yapilmiyor deneme sureci deniyor bir iki ay sonra sigorta devam edersen deniliyor.. İkinci gorusme olursa eger yol parasi mi istesem soylenmedi ama bir fikir verin..
Kanunda 'deneme süreci' vardır.
Ama ! O deneme sürecinde sigorta zorunludur. Eğer işe çok ihtiyacın var ise başla bak gör çevreni. Ama bu sırada başka işler de kovala derim ben sana. Sekreterliği çok uzun yıllar geçerli bir meslek görmüyorum şahsen.
niyeki ben onbir yıldır sekreterlik yapıyorum:) emekliliğe az kaldı
Algı ne kadar yanlış.Arada istisnalar olabilir ama belli bir yaşı geçtikten sonra olmuyor yani. Yani genelleme yapmış gibi oluyorum ama çevremde örneğine rastladığım için o şekilde yazdım, bazı firmalar sekreter alırken güzel alımlı zayıf uzun boylu bekar olarak algılayıp o şekilde işe alıyorlar. Evlenince de hemen cıkartıyolar =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?