Maaş ile ilgili bir sorum var bakar misiniz

Ne yazık ki şartlar böyleee...Bende ilk girdiğimde sigortam 2 ay sonra yapıldı...Deneme süresiymiş mişş....
Canım olmassa gir, en azından boşda kalmassın kafana yatmazsa bir yandan da iş bakarsın...

Merhaba,

Rabbim gönlünüze göre versin öncelikle.

Ben 4 yıldır sekreterlik yapıyorum. 2 yıl önce başka bir kurumdaydım. Asgari Ücret, yol ve yemek parası dahi yoktu üstelik çok yoğun bir kurumdu ama sırf tecrübem olsun diye katlandım sigorta girişimi 1 ay sonra demişlerdi 2,5 ay sonra yapıldı malasef ve kötü bir şekilde istifa ederek ayrıldım.

1 ay işsizlikten sonra şuan bulunduğum kuruma işe girdim maaşım gayet iyi çok şükür en güzel yanı işe girdiğim gün sigortam yapıldı ve yıllık iznim 21 gün daha yeni olmama rağmen servis, yemek ve cumartesi pazar tatil.

Sigortayı geç yapacak kurumlardan kaçınmak gerekiyor biraz ama bir mecburiyet varsada kabul etmelisin tabii istediğine göre bir iş bulursun inşllah.

canım sigorta da deneme süresi diye bişi yok sen işe başladığın gün başlatılması zorunlu diğer türlü kaçak işçi çalıştırmış olur ,ayrıca neden hakkını yiyor ki Allah korusun bi hasta olsan sigortadan yararlanmak varken neden daha fazla ödeyesin ki ,seni düşünmüyorlar hakkını yemiş oluyorlar , ve yol parası yok diyorsun bence uzaksa yolun aldığın para yetecek mi ,iyi düşün ..

bence yaşadığn yere göre değişir ücret konusu.

Ayni yerde mi 9 senedir calisiyorsunuz?Ben ayrildigim yerde 1200 aliyordum 3 sene calistim orada ama suan bin tl uzeri olmadi

evet cnm aynı yerdeyim 9 senedir ve 1500 tl alıyorum
şu an burdan ayrılsam banada en fazla verecekleri maaş o

maalesef ülkemiz şartları böyle. işten çıkmanız zarurimiydi

Simdi arkadaslar isveren acisindanda dusunmek lazim. Ben o kadar is ogretecegim hemde 1500 le baslatacagim sigorta vs derken bana 2000 liraya gelecek. Peki dusunurum bu calisanin katma degeri bana kac lira diye. Gonul ister kimse 2000 tl altinda almasin ama artik Turkiye'de sartlar bu. Adam isine gelirse diyor, o kadar cok vasifli isgucu bostaki. Her ay birini alip cikarsa oh ne ala..sen sigortani iste ama bence yol parasini ilk gunden soyleme. Bir calis gozlerine gir sana zaten gereken yapilir..900 liraya avm lerde haftanin 6 gunu vardiyali butun gun ayakta calisan insanlar oldugunuda hesaba katarsak senin is teklifin aslinda o kadarda kotu degil..hakkinizda hayirli olsun

Maalesef küçük firmaların çoğu deneme süresi adı altında sigortayı 2 ay erteliyorlar
Doğru olan daha çalışmaya başladığınız ilk gün sigortalı olmanız ama yapan yer çok çok az

Ben 12 yıldır santral operatörü olarak çalışıyorum. son 2 yıldır büyük ölçekli bir firmada çalışıyorum
Yemek yol ayrı olarak azımsanmayacak bir maaş alıyorum.
Ama maalesef genel olarak az para çok iş düşüncesi yaygın olduğu için hep düşük ücret veriyorlar
Siz yol paranızı en önemlisi sigortanızı konuşun
Elbette ekonumik durumunuzu bilmediğim için başka birşey diyemiyorum
Acil iş bulmanız şartsa çalışmaktan baka çare kalmayabiliyor bazen

Sigortan olsun kesinlikle sigorta+yemek+yol 1000 tl cekilir. tabi çalışma saatleri de önmli

Bi sekreter tanıdığım 2. yılı daha 2500 alıyor. Yol içinde ayrıca 300 tl ticket.. Hayat çok dengesiz :)

çok az bence.. siz bu maaşara eyvallah ettikçe piyasa daha da kötüye gidiyor. nasılsa az maaşa çalışan var diyip havaya giriyor işverenler.

1000 tl sigortasız pek iç açıcı gelmedi canım bana,başka yerlere başvur en kötü ihtimal git.

aslında bunu kendin daha iyi anlayabilirsin. 2 yıldır işsizim demişsin. bu sürede görüşmelere gitmişsindir. yaklaşık ne teklif ediyorlardı mesela buradan çıkarım yapabilirsin.

bana 1000 tl maaş sekreterlik için normal geldi. gördüğüm kadarıyla daha aöf de bile son sınıfmışsın. ancak yol olayını sor. ve sigortanın sonradan yapılması pek mantıklı gelmedi bana.

sigortanı yaparlarsa hiç yoktan iyidir bana kalırsa.

ben 8 yıldır aynı yerdeyim 1690 agm ile birlikte. yemek sigorta var. cmt pazar yok. 2500 alanı merak ettim doğrusu

Bi sekreter tanıdığım 2. yılı daha 2500 alıyor. Yol içinde ayrıca 300 tl ticket.. Hayat çok dengesiz :)

net mi 2500 alıyor?

tanıdık aracılığıyla falan mı girmişti? öyle olunca daha fazla veriyorlar. yoksa sanmam kim niye sekretere o kadar para versin. bilemedim.

Düzgün biryer olsa işe başladığın gün sigoratanı yapar. Olması geren bu
Maaş da çok düşük değil ama firma nasıl ona bakmak lazım

Malesef buyuk sehir istanbul...Kac gorusme yaptim hep ayni deneme suresi heleki bu son yer iki ay dedi ya cikartirlarsa ne olacak iki ay sonra dusunuyorum
Canim deneme suresi olmayan yer bulman imkansiz gibi bisey. Bende 3 4 hafta once baska bi isten ayrildim. Deneme suresi bir aydi. Sartlar bana uymadi. Kendi istegimle ayrildim. Yani sigorta yapmis olsalardi bi suru sorun. Bence kabul et ve basla. Yine gozun is ilanlarinda olsun. Daha iyi bi yer denk gelirde gonul rahatligi ile cikarsin deneme suresiydi zaten diye.

10 ay önce buraya başladım 950
agi ile 1030 alıyodum ikinci ayda maaşımı 1100 artı agi 1190 oldu yemek buradan yok servis var 8 6 bazen 8 8 oluyor cumartesi 4 e kadar dediler ama çoğu zaman hiç grlmiyoz en güzel tarafıda bu oluyo
telefonlara bakıyorum siparişlerle ilgileniyorum araç yüklek flan kargo işleri böyle çok yorucu değil
ama keşke daha fazla alsam
ilk başlangıçta kimse vermiyo fazlasını ama sigortanı yapsınlar tabi

Gorumcem lisans maliye mezunu, 2 yil bankacilik deneyimi var gecen yaz isten cikarildi ve 8 aydir is ariyordu, hangi sehir olsa giderim modunda butun turkiyedeki is ilanlarina basvurdu, sacma sapan yerler asgari ucret teklif etti, gecen hafta kurumsal bir borsa sirketinde ise girdi 1000 tl maas+prim.

Yani onun durumunu bilmesem 1000 tl maas cok kotu derim. Ama maalesef kriz donemindeyiz (ne kadar dillendirilmese de) is yok, kosullar cok kotu. Isverenler bu durumu cok guzel kendi lehlerine kullaniyorlar ne yazik ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…