- 25 Mart 2020
- 152
- 109
- 33
- 28
- Konu Sahibi Muallimee1
-
Arkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
Bence de vermeyin çirkefleşmiş. Ben vermiştim ama benim maaşım 1000 tl idi ben de eşimin sınırsız kredi kartını almıştım
Black card sınırsızmış ve Türkiye'de 2 bin kişide varmış.Seaslug da 2 bin kişinin içinde sanırımSinirsiz kart yok yalniz. Ben oyle biliyorum, çok yuksek rakamlar var ama "sinirsiz" değil.
Milyonluk karti olan eşiniz 1000 liranizi napcaktiysa...
Black card sınırsızmış ve Türkiye'de 2 bin kişide varmış.Seaslug da 2 bin kişinin içinde sanırım
Durusunuzdan taviz vermeyin ,ortak hesab olacak işine gelirse de hayatını yaşa ye iç ödemelerin bir ikisini öde gerisini ona bırak o ödesin, ne ala memleket oku atan çalış kocanın eline ver maaşı siz sanki eve para vermem diyorsunuzArkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?