Maaş kartı

Aynen kabul et eğer verirsen yazık edersin kendine

benim arkadaşımın kardeşine bakmaya gelmişler bir çocuk için, evlenme niyetiyle, biliyolar öğretmenlik bitirdiğini,kadınların ilk sorusu kpss den kaç puan aldı olmuş
erkekler de bir tuhaflaştı artık, garanti maaş istiyolar,çalışmak bile yetmiyor,garantisi olacak..

Geri adim atmayin tamam deyin oturun ev icin masrafiniz neyse kira,mutfak,faturalar odemeleri cikarin atiyorum 6000 mi 2 ye bolun kalan maas herkesin kendisinde olsun

Ev arkadasligi oyle olmaz boyle olur yarin ortak paranizdan ailesine borc verse alamasa,yanlis yatirim yapsa bise olsa daha cok sinir olursunuz,birde hirgur cikar
O konunuzdada yazdim yine tekrar edicem isin basinda bu tarz davranan adamlar sonradan cok sorunlu olabiliyor. yarin kendinize ait 3,5 kurusunuz olur.

İnsallah arkadasın reddetmıstır bu aileyi.

Tabii ya.. elalem cıcek gibi buyutsun, yemesin yedırsın okutsun gozunun ıcıne baksın meslek sahibi olsun kocasına muhtac olmasın altın bılezıgı olsun kolunda dıye turlu fedakarlık yapsın kizi ıcın.

Kız meslek sahibi oldugunda kıyamasın, bir maasına dokunmadan kocaya versın ustune ceyız yapıp.... bu kendını akıllı zanneden vasıfsız bet suratlı, onu sevecek kadın bulduğuna sevınecegıne kıymet bilecegine kadının ailesiyle birlikte yaptıgı kariyeri gormezden gelıp parasına goz koysun kızın.
Yaban cakalları.

O kartı kırıp atın internet bankacılığına geçin, telefonunuza kurup her ayın 15inde hesabı sıfırlayın kart kart diye gözleri açık gidecek su kabağının.

Sabit giderleriniz yok mu kredi cart curt geriye ne kalıyor ki bu adam takmış buna. Kaymakam filan mısın ne alıyorsun merak ettim taş çatlasın beş bindir, sanki ortada milyonlar var

yok kabul etmedi eder mi ya, bile bile ateşe gitmek ahmaklık. ne mana kpss puanı?
herşey evlilik kriteri olabilir boy,huy,guzellik vs ama kpss yi kriter belirlemek, senin kartını alıcam, benim gözumde bankamatik kadar değerlisin demenin başka versiyonu.

Biliyordum kabul etmeyecegini. Niyeti farkli. Iyi olsa boyle kaaaart kaaaaart diye diretmezdi zaten.

Ortak hesabi oner eger kabul etmezse icinde zerre kadar iyi niyet yoktur demistim.

Eger bu adama kartini verirsen parayi Istedigi gibi yonetir, harcar, hesap bile soramazsin.. Sen de kendi alin terinle kazandigin maastan onun verecegi uc kurus cep harcligina muhtac olarak yillarini gecirirsin.
Sonra bir bosanma gibi durumda dimdizlak ortada kalirsin. Avukat tutacak, yeni hayat kuracak paran olmaz.

Muhabbet baslı basına cırkın, haddin degıl ama hadi kendını zeki sanıp kadın tongaya duser dıye bırkez kartı ıstemıssın.. kadın vermemis.
Ben naptım ya dıyıp az yuzun kızarsın mahcup ol ve bir daha lafını acma. Para mevzusu yapıyosun, gururun kırılsın reddedildin dıye..

Israrla aile boyle olunmaz derken kızarmaması bu derece piskin olması, saygıyı nasıl yok etmiyor nasıl sogutmuyor aklım bu kısmı da almıyor.
Para muhabbeti ve para uzerıne yapılan ısrar benı sahsen sogutur, saygımda sıfırlanır

kaymakam çok mu alıyor? merak ettim.
fikir guzelmiş.
erkekler aşırı paragöz olmuş ama devir değişti.

Kardes paraladin kendini bu konu sahibi icin. Hepimiz sinir olduk. Insallah konu sahibi bunca yorumu gormezden gelmez. Sanki esi biraz daha uzatirsa karti verecek gibi hissettim ben

O olabilir. Yüklü bir borç verip veya alma da olabilir.

Anlamiyorum bu eslerin neden kart istemelerini vermeyin bence benim esim bnm kartimi eline dahi almaz evin eksigini giderini hep bn alirim geri kalan fatura vs seyleri kendisi oder kendiside artirimini yapar bana hc bir zaman sormadiki kartin nerde bende bkim belkide krtimin hngi renk oldugunu bile bilmez hatta okadarki ben gecen gunlerde bir miktar para cekdim eve getirdim neden cekdin hesabindn bunu getirmeseydin kalsin sana lazim olurdu dedi bence sizde vermeyinki size kart sormasi bile sacma ve delilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…