- Konu Sahibi Muallimee1
-
Aynen kabul et eğer verirsen yazık edersin kendineArkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
Memurla evlenip maasına el koyucam hayalı kurup hayalindeki evliligi yapmıs.
Hayaline ulasmaya calısıyor, tıpkı unı de ıstedıgı bolumu tutturmak ıcın calısanlar gıbı
Adamın hayali mutlu yuva mutlu es degıl.
Mutlu cebi.
Geri adim atmayin tamam deyin oturun ev icin masrafiniz neyse kira,mutfak,faturalar odemeleri cikarin atiyorum 6000 mi 2 ye bolun kalan maas herkesin kendisinde olsunArkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
İnsallah arkadasın reddetmıstır bu aileyi.benim arkadaşımın kardeşine bakmaya gelmişler bir çocuk için, evlenme niyetiyle, biliyolar öğretmenlik bitirdiğini,kadınların ilk sorusu kpss den kaç puan aldı olmuş
erkekler de bir tuhaflaştı artık, garanti maaş istiyolar,çalışmak bile yetmiyor,garantisi olacak..
İnsallah arkadasın reddetmıstır bu aileyi.
Tabii ya elalem cıcek gibi buyutsun, yemesin yedırsın okursun gozunun ıcıne baksın meslek sahibi olsun kocasına muhtac olmasın altın bılezıgı olsun kolunda dıye turlu fedakarlık yapsın kizi ıcın.
Kız meslek sahibi oldugunda kıyamasın, bir maasına dokunmadan kocaya versın ustune ceyız yapip, bu kendını akıllı zanneden vasıfsız bet suratlı onu sevecek kadın bulduğuna sevınecegıne kıymet bilecengine ailesiyle birlikte yaptıgı kariyeri gormezden gelıp parasına goz koysun kızın.
Yaban cakalları.
Arkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
O kartı kırıp atın internet bankacılığına geçin, telefonunuza kurup her ayın 15inde hesabı sıfırlayın kart kart diye gözleri açık gidecek su kabağının.
Sabit giderleriniz yok mu kredi cart curt geriye ne kalıyor ki bu adam takmış buna. Kaymakam filan mısın ne alıyorsun merak ettim taş çatlasın beş bindir, sanki ortada milyonlar var
kaymakam çok mu alıyor? merak ettim.
fikir guzelmiş.
erkekler aşırı paragöz olmuş ama devir değişti.
Kardes paraladin kendini bu konu sahibi icin.Muhabbet baslı basına cırkın, haddin degıl ama hadi kendını zeki sanıp kadın tongaya duser dıye bırkez kartı ıstemıssın.. kadın vermemis.
Ben naptım ya dıyıp az yuzun kızarsın mahcup ol ve bir daha lafını acma. Para mevzusu yapıyosun, gururun kırılsın reddedildin dıye..
Israrla aile boyle olunmaz derken kızarmaması bu derece piskin olması, saygıyı nasıl yok etmiyor nasıl sogutmuyor aklım bu kısmı da almıyor.
Para muhabbeti ve para uzerıne yapılan ısrar benı sahsen sogutur, saygımda sıfırlanır
Bilmem 8 bin filan alıyordur herhalde diye attım totomdan
Hiç kaymakam tanımıyorum
kaymakam çok mu alıyor? merak ettim.
fikir guzelmiş.
erkekler aşırı paragöz olmuş ama devir değişti.
1. Sınıf kaymakam 12 bin alıyormuş bacım, yani bi 10 bini varmış bak doğru atmışım
Memurla evlenip maasına el koyucam hayalı kurup hayalindeki evliligi yapmıs.
Hayaline ulasmaya calısıyor, tıpkı unı de ıstedıgı bolumu tutturmak ıcın calısanlar gıbı
Adamın hayali mutlu yuva mutlu es degıl.
Mutlu cebi.
Anlamiyorum bu eslerin neden kart istemelerini vermeyin bence benim esim bnm kartimi eline dahi almaz evin eksigini giderini hep bn alirim geri kalan fatura vs seyleri kendisi oder kendiside artirimini yapar bana hc bir zaman sormadiki kartin nerde bende bkim belkide krtimin hngi renk oldugunu bile bilmez hatta okadarki ben gecen gunlerde bir miktar para cekdim eve getirdim neden cekdin hesabindn bunu getirmeseydin kalsin sana lazim olurdu dedi bence sizde vermeyinki size kart sormasi bile sacma ve delilikArkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?