Maaş kartı

Peki bunu söyledikten sonra uzatıyormu yani soğuk mu davranıuyor tavır yapıyormu?

Eşim bir kez bile kartım bende dursun demedi demez ama kartım bir kez eşimde kaldı gayriihtiyari kartım kalmış alabilir miyim dedim sen de kartım kartım diyorsun dedi ilk defa böyle bir şey söylememe rağmen Sanırım erkeklerde böyle bir beklenti oluyor ama çok şükür bu konuda çok saygılı çünkü giderlerimiz harcamalarımız ortak ben onu dediğinde içindeki paradan istediğin kadar al zaten harcamalarımız kasamız ortak ama kart güvence demektir işe gidip geliyorum eve bir şey lazım oluyor ani bir şey olur beğendiğim herhangi bir şey görürüm alırım bu güvence demektir para değil dedim . Gerçekten de böyle düşünüyordum çünkü bence siz de böyle söyleyebilirsiniz. Ama eşimin kartımı alma gibi bir düşüncesi yoktu o yüzden sıkıntı yaşamadık umarım sizin de öyle olur

Babamda annemin maaş kartını elinden almış gizlice onları tabi çok tahmin edemeyeceğiniz sorunları var verse olmaz alsa olmazdı ahh bu erkekler güç getirerek erkek olduklarını zannediyorlar cogusu madem o kadar erkek siz ne iş yapıyorsun bilmiyom ama ben calismayayim sen bana bak kart Mart meselesi kalmasin de çok kızıyorum böyle adamlara

Eşiniz resmen maaşınızı alıp size kazandığiniz parayı koklatmama derdinde.

Bunu da gördükten sonra arada soğukluk oluyor diye verirseniz kartı, çalışıyorum ama üzerime kifayet bile alamıyorum diye sızlanmayin sakın.

Bence teklifi çok mantıklı tamam de ortak giderleri beraber ödeyin al gülüm ver gülüm. Kalanı da herkes kendisi harcasın ya da birikim yapsın. Kocan açgözlü para avcısı. Kadının parasına göz diken birisi çünkü. Ne kadar maaş aldığını bile bilmeyen o kadar öğretmen arkadaşım olmuştu ki bana gerçekten saçma geliyordu. Ha diyeceksin ki sen aldığın maaşı tek başına mı harcıyorsun hayır her şeyimiz tabi ki ortak benim param onun parası ama neden kendi kazanmış gibi kartıma el koysun? İhtiyacım olursa ben ondan isterim, ihtiyacı olursa o benden ister. Yani öyle bütün parayı kendisi kazanıyormuş gibi harcayamaz

Arkadaşlar bu saatler bebe uyutma saatleri lütfen kıkırdatacak yorumları kendimize saklayalım bebeler uyanıyor
Ahaha, nokta atışı. Zifiri karanlık bir odada ve bir elim bebe sırtındayken yazıyorum. Ama en çok şu yoruma güldüm. Bana on dakikaya patladınız.

asla verme uyanık paşa senin kendine muhtaçlığını bitirmemeye çalışıyor, çalıştığını bile farketmezsin harçlık alırsan. o maaş kartı bile özguven veriyor insana. hiç o topa girme, tamam yabancı gibi herkes kendi harcasın olsun ama aslaaaa onda durmasın.
kartlar kimdeyse padişah odur

Arkadaşlar bu saatler bebe uyutma saatleri lütfen kıkırdatacak yorumları kendimize saklayalım bebeler uyanıyor
Ahaha, nokta atışı. Zifiri karanlık bir odada ve bir elim bebe sırtındayken yazıyorum. Ama en çok şu yoruma güldüm. Bana on dakikaya patladınız.

Öyle her yerde 9'da uyuyan bebelerinizden bahsetmeyin arkadaşlar. Gece 1.30 olmadan uyumayanı vaaar
Maşallah diyeyim ikisine de bu arada; nazarım değmesin sabahi sabah etmeyin

Konu sahibi arkadaşım bu artık senin kart sorunun değil hepimizin sorunu verme bak vallahi gönül koyarim. Eşiniz de ne fena çıktı

Eşiniz ne kadar aç gözlü, bencil bir insanmış. Bu tuzağa düşmeyin. Tamam artık yabancıyız deyin.

Zaten sizin gereksiz para harcadığınızı da söylemiş, kartı verirseniz çok zorluk çekersiniz, istediğiniz bir şey olsa gereksiz diyecek vermeyecek, zorla kendi paranızı dileneceksiniz. Pes etmeyin, dirayetli olun en sonunda vazgeçecek,

Ah o aşamaları geçtik şu an 9 gibi uyuyup sabah en geç 5 buçukta ayakta olduğu bir düzen oturdu. Yani tabi bu bir düzen sayılırsa kargalar şeyini yemeden ayakta

Bence esiniz bir işler karıştırıyor ama hayırlısı
Memurla evlenip maasına el koyucam hayalı kurup hayalindeki evliligi yapmıs.
Hayaline ulasmaya calısıyor, tıpkı unı de ıstedıgı bolumu tutturmak ıcın calısanlar gıbı
Adamın hayali mutlu yuva mutlu es degıl.
Mutlu cebi.

Ver karti sonra şifresini degis.hakkin yetkinin kimde oldugunu anlasın.ne demek ben caliscam adam üzerine oturacak.ortak harcamalar için ortak hesaba varım.kalan param benimdir.sizin de öyle olmalı.tartismaya açık bir konu değil bu.maas kartımı en çok hakeden anam babamdir.birine vereceksem anama babama veririm .

Sen kendine kişisel bi birikim hesabı yap mutlaka gizli olsun, bu evlilik çok uzun vadeli olmayacak belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…