- Konu Sahibi Muallimee1
-
Arkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
Babamda annemin maaş kartını elinden almış gizlice onları tabi çok tahmin edemeyeceğiniz sorunları var verse olmaz alsa olmazdı ahh bu erkekler güç getirerek erkek olduklarını zannediyorlar cogusu madem o kadar erkek siz ne iş yapıyorsun bilmiyom ama ben calismayayim sen bana bak kart Mart meselesi kalmasin deArkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
Arkadaşlar bu saatler bebe uyutma saatleri lütfen kıkırdatacak yorumları kendimize saklayalım bebeler uyanıyorOnlarin da eşi 1000 lira maaşla calismiyirdur heralde.
Ahaha, nokta atışı. Zifiri karanlık bir odada ve bir elim bebe sırtındayken yazıyorum. Ama en çok şu yoruma güldüm. Bana on dakikaya patladınız.Arkadaşlar bu saatler bebe uyutma saatleri lütfen kıkırdatacak yorumları kendimize saklayalım bebeler uyanıyor
Arkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
Onlarin da eşi 1000 lira maaşla calismiyirdur heralde.
Arkadaşlar bu saatler bebe uyutma saatleri lütfen kıkırdatacak yorumları kendimize saklayalım bebeler uyanıyor
Ahaha, nokta atışı. Zifiri karanlık bir odada ve bir elim bebe sırtındayken yazıyorum. Ama en çok şu yoruma güldüm. Bana on dakikaya patladınız.
Eşiniz ne kadar aç gözlü, bencil bir insanmış. Bu tuzağa düşmeyin. Tamam artık yabancıyız deyin.Arkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
Ah o aşamaları geçtik şu an 9 gibi uyuyup sabah en geç 5 buçukta ayakta olduğu bir düzen oturdu. Yani tabi bu bir düzen sayılırsa kargalar şeyini yemeden ayaktaÖyle her yerde 9'da uyuyan bebelerinizden bahsetmeyin arkadaşlar. Gece 1.30 olmadan uyumayanı vaaar
Maşallah diyeyim ikisine de bu arada; nazarım değmesin sabahi sabah etmeyin
Konu sahibi arkadaşım bu artık senin kart sorunun değil hepimizin sorunu verme bak vallahi gönül koyarim. Eşiniz de ne fena çıktı
Memurla evlenip maasına el koyucam hayalı kurup hayalindeki evliligi yapmıs.Bence esiniz bir işler karıştırıyor ama hayırlısı
Ver karti sonra şifresini degis.hakkin yetkinin kimde oldugunu anlasın.ne demek ben caliscam adam üzerine oturacak.ortak harcamalar için ortak hesaba varım.kalan param benimdir.sizin de öyle olmalı.tartismaya açık bir konu değil bu.maas kartımı en çok hakeden anam babamdir.birine vereceksem anama babama veririm .Arkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?