- 16 Aralık 2012
- 462
- 399
- 303
- Konu Sahibi Muallimee1
Şu anda forumda aktifsiniz..Kartınızı eşinize verdiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdi bence, çekiniyor yazmaya.Şu anda forumda aktifsiniz..Kartınızı eşinize verdiniz mi?
Aynı konudan yeni açmış oraya gelin.Yok gerçekten de vermiş olabilir de, kızacak halimiz yok görüş paylaşıyoruz sonuçta
Benim hafızam bir başlığa ancak yetiyor, başka konu da açsa cidden takip edemem.![]()
Dun ıkı bucuk gıbı gırmıs halbuki siteye
Gitti gül gibi kartDun ıkı bucuk gıbı gırmıs halbuki siteye
Gitmedi daha yakında gider ama, koca evı terketmıs. Yeni konu actıGitti gül gibi kart![]()
Ah hocam, son zamanlarda böyle konular cok.aciliyor ve nedense kendini ezdirenlerin cogu da öğretmen inanin şaşıyorumMemuriye de mi öğretmen?
Eşimin büyük halası cumhuriyetin ilk öğretmenlerindenmiş.
17 yaşındayken bir köye atanmış.
Daha köyün girişinde köyün gençleri sarmış etrafını ve üzerine bir yılan atmış.
"Korkudan bayılacak gibi oldum ama bir şey yapmalıydım yoksa hayat çekilmez olurdu." diye anlatırmış bu hikayeyi.
Tuttuğu gibi üstlerine geri fırlatmış yılanı.
O günden sonra kimse ilişmemiş.
Bugünkü öğretmenlere, öğretmenler odasına bakıyorum da çocuğu okuldan alma fikri çok ağır basıyor.
Zorunlu olmasa bir gün bile göndermem.
Not: Öğretmenim.
Erkekler artık para evliliği yapiyor adina da hayat musterek diyorlar ama nedense o hayat sadece kendileri icin maddi acidan musterek yoksa ev isine gelince ev isi kadinin görevi! oluyorBöyle adamlar direkt itici oluyor. Bahsettiğim kadınlara maaaş kartını soran arkadaş ta bir dönem bana yakınlık kurmaya çalıştı. Adam direkt bana evlenirsek maaş kartını verir misin demişti. Ne münasebet demiştim o noktadan sonra daha itici gelmeye başladı bana. Bir bayan arkadaşıma da evlenme amaçlı tanıştırıldığı kişi ilk buluşmada maşını sormuş, kız devlet memuru bu arada. Bu erkeklere ne oluyor anlamadım![]()
Memurlar ayda 5 kez maaş almıyorlar canımAh Memuriye kayıplara karıştın
Arkadaşlar eşimle maaş kartı sorununu bir önceki konuda anlatmıştım. Kendisine kartimi vermeyecegimi ortak hesap açmayı uygun bir dille soyledim. Oda diretti para bir kişide durur dedi bende o zaman bende dursun dedim benim here hice para harcadigimi soyledi ama yok oyle bir sey gereksiz hicbir sey almam.o zaman bundan sonra sende benim harcamalarıma karışma bende karismayim herkes naparsa yapsin evde yabanci gibii dedi![]()
Arkadaşlar soranlar olmuş, ben polis evinde değil öğretmen evinde kaldım. Öğretmen evinde kalmak için kamu çalışanı, memur olma şartı yok. Polis evi için bu şart var, ben polis evinde kalmadım, konu sahibi memur olduğu için kalabilir polis evinde, o yüzden yazdım.Vallahi bayılma noktasına geldim. Güzel arkadaşım bak şimdi zaten sana ömür boyu oralarda kal diyen yok. Ha kalacak olursan da zaten gider konuşursun, dersin ki "ben uzun vadede kalacağım, bana miktar çıkarın". Tutarın içine kahvaltı ve akşam yemeğini de dahil ediyorlar o zaman, elektrik-su-doğal gaz-internet ücreti de bunların içinde, ayrı ödemiyorsun. Kendim kaldım, oradan biliyorum.
Bu pasiflikle bu yaşa nasıl geldin, nasıl sınavlar kazandın anlamıyorum.
Ya gerçekten bizi kandırıyorsun ya da olacağına varsın diyorsun.
Tutarsın 1+1, maaşın var, yaşarsın gül gibi.
Diğer türlü çalışacaksın, çalışacaksın ve paran eşinde olacak, elinde de sıfır olacak.
Valla hazir koca evi terk etmisse, ki evi terk etmek buyuk kusur cunku evlilik birlikteligini sarsmak anlaminda, ben olsam bosanma davasini acar bir de bu parahoz adamdan tazminat isterdim. Tipis tipis nasil donuyor o zaman bak gor.... Sanirim karti verince derdinin bitecegini saniyor. Asil dert o zaman baslayacak da biz ne desek bos....Gitmedi daha yakında gider ama, koca evı terketmıs. Yeni konu actı
Dönsun dıye verecek ç, cunku Bosanmayı dusunmuyormus.... e adamında amacı para olduguna gore, ortayol kartın verilmesinden gececek.
Bosanmayı dusunmedıgını okuduktan sonra yazmayı bıraktım ben![]()
Ustune daha Hersey normalmiş gibi evlilige alısamadım minvalinde konu actıValla hazir koca evi terk etmisse, ki evi terk etmek buyuk kusur cunku evlilik birlikteligini sarsmak anlaminda, ben olsam bosanma davasini acar bir de bu parahoz adamdan tazminat isterdim. Tipis tipis nasil donuyor o zaman bak gor.... Sanirim karti verince derdinin bitecegini saniyor. Asil dert o zaman baslayacak da biz ne desek bos....