maaş kartım eşimde yardım edin nasıl alabilirim?

sabirdemeti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
3
0
36
Konya
eyvahedigeldismile maaş kartım eşimde alamıyorum. en başta verdim evlendik bütün eşyalarımızı düğünümüzü herşeyimizi kendimiz yaptık. Borcu tek başına ödeyemeyeceği için paramı vermeyi kabul ettim. Babası onun istediği kızı almadığı için çöpünü dahi alamayacağını söylemiş. hayat müşterek deyip verdim. 3 yıllık evliyiz daha maaşımı kendim çekipte istediğim gibi harcayamadım.ne borç bitiyo ne para geliyo. ailesine yardım ediyo bana gelince benim aileme vermemi istemiyo. kaç kere kavga ettim ver kartımı diye kızdım kartı kırdım attım ama her seferinde kavgayı daha da büyüttü huzursuzluk yaşadım. çok zor sartlarda okudum ama elin oğlu içinmiş bana aylık sadece 100 tl harçlık veriyo. çok zoruma gidiyo kartı alırsam babanın evine git diye tehdit ediyo defalarca tamam vereyim 2 ay sonra 3 ay sonra ama vermedi hala. bende çalışıyorum ama herşey onunmuş araba sürmeyi öğretiyo mesela benim diyo ve motoru patlatacan gaza basmadın çarparsın falan yani benim hiç emeğim yok. evede çalış, işte çalış. ne için?kendimi enayi gibi hissediyorum. nasıl alırım kartımı kavga huzursuzluk da istemiyorum enayi olmakta.ha her istediğimi alıyo ama ben kendim harcamak istiyorum. kendi paramı. çocuğum da var onun da etkilenmesini istemiyorum

başta hata etmişsin vermekle kart sende kalsaydı parayı çekip verseydin

Son düzenleme:
Ne kadar ayıp,çağdışı bir durum.O kartı alın!..Gerekirse çekin gidin.Mesleğiniz var,kartınıza resmen el konulmuş.Sizin paranızla ailesine yardım etsin.Oh ,ne ala!..Korkmayın sizi maaş kartınız için tutuyorsa zaten hiç olmasın daha iyi.Bir de tehdit ediyor.Yazık...yazık...kötükedihüso

Şaka mı bu..?
Adam sizin paranızı bir de harçlık olarak size mi veriyor hem de 100 lira..
forumu okudukça eşime tekrar tekrar aşık oluyorum ..

yeni bir kart çıkartın kendinize digerini kaybettim diye iptal ettirin böyle olmuyormu
bidahada elinden zorla alacak degil yaa

o arabayı da kesin kendi üzerinede yapmıştır ...
valla maaş kartınızı alacaksınız.
birde alırsan babanın evine git diyormuş ha.
majesteye bak.
kimin evinden kimi kovuyormuş ki beyefendi.
gidecek kişi o olmalı siz değil

Bence de maaş kartınızı vermemeliydiniz.. Bir ay boyunca çalışıp emek veriyorsunuz, bari paranızı kendiniz çekip o manevi hazzı yaşayın.. Tabiki eşler arasında maddi konularda ayrı hesap tutulmaz, ancak size çocuk gibi ayda 100 TL verip, edinilen malları kendininmiş gibi görüyor olması çok çirkin.. Sizin yerinizde olsam, ayın 15'inde sabahtan şubeye gidip tüm parayı içerden alırdım.. Ayrıca gerekirse yeni maaş hesabı bile açtırırdım.. Kusura bakmayın ama istediğiniz halde kartınızı vermiyor oluşu da ayrı bir onursuzluk..

Hatta kartınızı iptal ettirin.İş yerinizin adresine yeni kartınızı göndertin.Neye uğredığını şaşırsın !!!

evet maaş çekme hazzını yaşayamıyorum. baştan çekip ben vereyim diyemezdim çünkü ben köye atanmıştım o ilçeye 100 km ye gidip geliyordu ve dolayısı ile bankamatik köyde bulunmuyo. 1 yıl hep o çekti ilçeye eş durumundan geldim doğum yaptı 6 ay falanda bu yüzden çekti. şimdi para tatlı geldi vermiyo. kavga ettim bunun için saçımı başımı yoldu çünkü hakarete dönüştü konuşmanın sonu(eve temizlikçi getirecektim çocukla ev taşıyamam dedim eşşek gibi temizleyeceksin deyince benim param seninmi dedim kırdım kartı) ama sonra tefeciye bulaştı, kredi çekti borcu ödeyemeyince tekrar verdim. boşanmak çekip gitmek kolay ama çocuk var sevgisinin bittiği yerde onu da yapacam ancak bi sürü arkadaşım aynı durumda ve bu geriler bir araraya gelince kart bendediye övünüyolar

ayyyy ben okurken sinirlendim şimdi kötükedihüsone bu ya bencillik bu öyle yada böyle kartınızı alın.ha ayrılırız dersede kendi bilir.o sizi kaybettiğine yansın.nasılsa eşiniz size değer vermiyo varlık içinde yokluk çekiyorsunuz.

Saçınızı mı yoldu ? :1shok: Eşek gibi temizleyecek misin?!:1shok:
Nasıl katlandınız bunlara anlamıyorum.Aileniz biliyor mu size yaptıklarını ?

cidden büyük konuşmak olmasında bazı kadınlar buldumcukmu oluyor bu erkekleri bulunca.
yarın birgün anası yerine elalemin karısına yedirdimi o parayı ozaman oturur döversin dizini.
okuyunca bile inanamıyorum yani şu yazdıklarınıza.

adam bide tefeciye bulaşmış iyimi :1shok:ben olsam çeker giderim ya ne bu sen ve çocuğun hiç güvende değilsiniz.adam resmen işkence yapıyo haaa

okumak hııc kolay degıl
annemın babamın elınden dısınden artırdıgıyla okuyupda
elın adamına (bu ıfadeyı sevmıyorum ancak esın gıbı ınsanlara kullanılabılır)al buyur senın olsun demekde bıle bıle lades olmus
kusura bakma esın kopeksız koyde degneksız gezıyor
adam gıbı karınsın emegıne hakkına saygı gosterır gostermezsede kendı bılır def olur gıder
bıde cocugun var yazık degılmı sanada kendını ezdırıyosun bu kadar cana can dıse dıs kendıne sahıp cıksana canım benım o korkuttu dıye nıye korkup sınıyosun
sana maas ıcın bu kadar ezıyetler eden adamın ya tedavıye ıhtıyacı var yada temız bır dayaga kusura bakma sınır oluyorum boyle karı parasına goz dıken ınsanlara

ben de aynı sorunları birebir yasadım vermiştim kartımı baktım ailesine yardım ediyor hep bizim ihtiyaçlarımız hep 2.planda valla ben istedim paşa paşa verdi ve hiç bişi demedi çünkü haklı değildi ve kart hala ben de
seni nasıl babaevine git diye tahdit edebilir ki eşek gibi temzileyeceksin filan
al karşına sen de iste kartını
tavrını koy kardeşim ya yazık değil mi sana

bankaya git kartımı kaybettim yada çaldırdım diye, yenisini çıkartsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

cidden büyük konuşmak olmasında bazı kadınlar buldumcukmu oluyor bu erkekleri bulunca.
yarın birgün anası yerine elalemin karısına yedirdimi o parayı ozaman oturur döversin dizini.
okuyunca bile inanamıyorum yani şu yazdıklarınıza.

ama arsel cim tabiki ialesine de yardım edecek ama kendisi muhtaçken kendi borçları dururken vermek ne kadar doğru
üstelik kadıncağızın kartını alıp da türlü hakaretler etmesi eşek gibi temzileyeceksin demesine de hak veremeyiz ki
okumuş ekmeğini eline almış insanın da bazı haklarının olması gerektiğini düşünüyorum

Back
X