- Konu Sahibi sabirdemeti
eyvahedigeldismile maaş kartım eşimde alamıyorum. en başta verdim evlendik bütün eşyalarımızı düğünümüzü herşeyimizi kendimiz yaptık. Borcu tek başına ödeyemeyeceği için paramı vermeyi kabul ettim. Babası onun istediği kızı almadığı için çöpünü dahi alamayacağını söylemiş. hayat müşterek deyip verdim. 3 yıllık evliyiz daha maaşımı kendim çekipte istediğim gibi harcayamadım.ne borç bitiyo ne para geliyo. ailesine yardım ediyo bana gelince benim aileme vermemi istemiyo. kaç kere kavga ettim ver kartımı diye kızdım kartı kırdım attım ama her seferinde kavgayı daha da büyüttü huzursuzluk yaşadım. çok zor sartlarda okudum ama elin oğlu içinmiş bana aylık sadece 100 tl harçlık veriyo. çok zoruma gidiyo kartı alırsam babanın evine git diye tehdit ediyo defalarca tamam vereyim 2 ay sonra 3 ay sonra ama vermedi hala. bende çalışıyorum ama herşey onunmuş araba sürmeyi öğretiyo mesela benim diyo ve motoru patlatacan gaza basmadın çarparsın falan yani benim hiç emeğim yok. evede çalış, işte çalış. ne için?kendimi enayi gibi hissediyorum. nasıl alırım kartımı kavga huzursuzluk da istemiyorum enayi olmakta.ha her istediğimi alıyo ama ben kendim harcamak istiyorum. kendi paramı. çocuğum da var onun da etkilenmesini istemiyorum