Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı ihtimali ben de düşündüm ve çok üzücü gerçekten. Bu tek başınalık hissi böyle zamanlarda çok daha yaralayıcı oluyor.

Aynı ihtimali ben de düşündüm ve çok üzücü gerçekten. Bu tek başınalık hissi böyle zamanlarda çok daha yaralayıcı oluyor.
Bazen yoklukları varlıklarından iyidir, öyle düşünmeye çalış. Biz burada elinizden gelen desteği sağlarız, konulabileceğin bir kuzenin de varmış. Kimi zaman i sanlar elden aile yapmak zorunda kalır, siz de böylesiniz, mutlaka destek alacağınız insanlar çıkacaktır karşınıza

Ben düşersem ne beni ne çocuklarımı kimse tutup kaldırmaz.

Ne münasebet. Sanki trilyon alacaksın aylık maaş. Memur olduğunu düşünerek yazıyorum ancak senin ve çocuklarının geçimine yeter kazancın. Üstüne onun destek olması lazım. Kirası kreşi okulu bitmez masrafın. Çok bencilce bu durum. Ayrıca senin aklın yetmez mi birikim yapmaya kalan olursa sen yaparsın birikimini. Karıştırma derim kesinlikle.

Karıştırmıyorum zaten hayatımdan çıkarmaya karar verdim.

Oku da ondan sonra yorum yap. Çünkü yaptığın yorum bomboş oluyor.
dışardan senelerce adama kendini baktırdı atanınca da adamı boşadı diyecekler biliyorsunuz değil mi
buna sa hazırlıklı olmanızda fayda var

dışardan senelerce adama kendini baktırdı atanınca da adamı boşadı diyecekler biliyorsunuz değil mi
buna sa hazırlıklı olmanızda fayda var
Aynı cümleyi eşim kurdu zaten. Çok da umrumda değil kimin ne dediği.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…