Aynı ihtimali ben de düşündüm ve çok üzücü gerçekten. Bu tek başınalık hissi böyle zamanlarda çok daha yaralayıcı oluyor.Ailenle görüşme. Boşanmadan önce hele asla. Sana destek olmayacaklarını biliyoruz da köstek olmalarına izin verme. Boşandıktan sonra da seni tek bulup maaşından pay isteyebilir o anan. O yüzden sıfır iletişim.
Bazen yoklukları varlıklarından iyidir, öyle düşünmeye çalış. Biz burada elinizden gelen desteği sağlarız, konulabileceğin bir kuzenin de varmış. Kimi zaman i sanlar elden aile yapmak zorunda kalır, siz de böylesiniz, mutlaka destek alacağınız insanlar çıkacaktır karşınızaAynı ihtimali ben de düşündüm ve çok üzücü gerçekten. Bu tek başınalık hissi böyle zamanlarda çok daha yaralayıcı oluyor.
Ben düşersem ne beni ne çocuklarımı kimse tutup kaldırmaz.Sizin ortalama üstü bir psikolojik sağlamlığınız var bunu gördükçe çocuklarınız adına çok mutlu oluyorum. Bu babayla uğraşırken kendisini kaybeden bir anneleri olsaydı yazık olcaktı onlara. Lütfen gücünüzü kaybetmeyin.
Günaydın kızlar;
Biliyorsunuz atandım çok şükür. Şu günlerde taşınma telaşındayım. Alışveriş yapmaya mecburum taşınma sürecim için. Allah gözünü doyursun diyen bir kocam var. Şimdi ise yeni tartışma konumuz henüz almaya başlamadığım maaş.
Ben 3 çocukla hiç bilmediğim bir şehirde sıfırdan hayat kurmanın telaşını ve gerginliğini yaşarken eşim, her ay bana 10 bin göndereceksin diye ültimatom veriyor. Çünkü bana orada 3 çocukla çok para lazım olmazmış. Ona gönderecekmişim, birikim yapacakmış.
Bu kadın orada 3 çocukla nasıl düzen kuracak, nelere ihtiyacı olur, nasıl yardımcı olurum diye düşüneceğine maaşımın neredeyse yarısını göndermem için baskı yapıyor. Böyle giderse ben bu adamı boşarım gibi.
Ekleme: Yeni ev için sürahi lazım, onu al bir ara demiştim. Güya çaktırmadan evdeki eski sürahiyi koliye tıkmış. Az önce gördüm. Farkında değilim diyor bana.
Güncel durum: Dün eşim uyandıktan sonra, ortak arkadaşlarımızın fikrini ona söyledim.
Fikir şu; 140 m2 ev boş duracağına, sen 1+1 eşyalı eve kiraya çık, bizim evi de eşyalı olarak kiraya verelim. Zaten bizim evin kirası 1+1 evin hem kirasını karşılar hem de eşimin masraflarını. Maaşına dokunmazsın, böylece dedim o çok istediğin birikimi yapmış olursun, araba da alırsın.
Ben evimden çıkmam dedi, reddetti. Bence gayet uygulanabilir ve iyi bir fikirdi.
Benim maaşa gelince birikim diye yırtınıyor ama bu mantıklı fikre gelince reddediyor iki yüzlü.
Ohhh çok iyi düşünmüşsünEvet, daha fazla katlanamayacağıma karar verdim.
Karıştırmıyorum zaten hayatımdan çıkarmaya karar verdim.Ne münasebet. Sanki trilyon alacaksın aylık maaş. Memur olduğunu düşünerek yazıyorum ancak senin ve çocuklarının geçimine yeter kazancın. Üstüne onun destek olması lazım. Kirası kreşi okulu bitmez masrafın. Çok bencilce bu durum. Ayrıca senin aklın yetmez mi birikim yapmaya kalan olursa sen yaparsın birikimini. Karıştırma derim kesinlikle.
AminOhhh çok iyi düşünmüşsün
Kocanında Allah belasını versin
Sen güçlü kadınsın tüm kk nın duası seninle. Allah'ın izniyle dusmeyeceksin
Amin. Allah hepinizden razı olsun.Sen güçlü kadınsın tüm kk nın duası seninle. Allah'ın izniyle dusmeyeceksin
Oku da ondan sonra yorum yap. Çünkü yaptığın yorum bomboş oluyor.Ben yine de sizin bir aksiyon alabileceğinizi sanmıyorum umarım yanılırım ve hayatınız için daha güzel adımlar atarsınız
dışardan senelerce adama kendini baktırdı atanınca da adamı boşadı diyecekler biliyorsunuz değil miOku da ondan sonra yorum yap. Çünkü yaptığın yorum bomboş oluyor.
Aynı cümleyi eşim kurdu zaten. Çok da umrumda değil kimin ne dediği.dışardan senelerce adama kendini baktırdı atanınca da adamı boşadı diyecekler biliyorsunuz değil mi
buna sa hazırlıklı olmanızda fayda var
Zaten baktırmış değilsin ki, adam da yeni atanmış, öncesinde de ikiniz de asgari ücretliymişsin, yok öyle bir şeyAynı cümleyi eşim kurdu zaten. Çok da umrumda değil kimin ne dediği.
hımm onu bilmiyordumZaten baktırmış değilsin ki, adam da yeni atanmış, öncesinde de ikiniz de asgari ücretliymişsin, yok öyle bir şey
Arada bir yerde yazıyor. Began çalışma hayatına yeni girmemişhımm onu bilmiyordum
Mesela bu yorum da anlamsız yazmasan daha iyiydi.Ya bir maaaş kavgasına 1000 yorum saçma değil mi? Yani daha ne yazılıyor anlam veremiyorum.
Bu filme buradan girilmiyor ablacım, 7 8 sezon izlemen lazımYa bir maaaş kavgasına 1000 yorum saçma değil mi? Yani daha ne yazılıyor anlam veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?