Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dimyat'a pirince giderken...
Resmen bencillik yapacağım derken evden, arabadan, maaşta, hanımdan, çocuklardan oluyor.
Hepsini hak etti. Annesi ona hemen 20 yaşında bir genç kız bulur evlendirir zaten.

Beş parasız kalışın hikayesi. Şundan iyi bir nafaka da iste. Ya boşan demem kimseye ama resmen adam boşanman için elinden geleni yaptı.
Bakalım avukatla görüşeceğim, onun yönlendirmesi ile hareket edeceğim. Çünkü konuşarak bir yere varamıyoruz.

Onun hayalleri var, arkadaşları eşlerinin maaşına el koyup araba falan almış. Bana üç kuruş verip güya para biriktirip araba alacak hava atacak. Arabasız memur mu olurmuş?
Asdfhh milletle aşık atacağına kaldırsın kıçını ek iş yapsın o zaman. Memurların maaşı cücük kadar kaldı yeme içme lüks oldu hiç aklı çalışmıyor hiç.

Asdfhh milletle aşık atacağına kaldırsın kıçını ek iş yapsın o zaman. Memurların maaşı cücük kadar kaldı yeme içme lüks oldu hiç aklı çalışmıyor hiç.
Ben varım ya ek kaynak olarak. Makarna ile bir ömür geçiririm çünkü o araba alsın diye.

Haftaya büyük gelişmeler olacak bakalım nasıl karşılayacak?

Ben varım ya ek kaynak olarak. Makarna ile bir ömür geçiririm çünkü o araba alsın diye.

Valla araba sizin altınıza olacaksa olur ancak size lazım sonuçta ona değil. Makarnayı da kendi yesin gelişim çağında 3 çocuk düzgün beslenmeli kafa kıt.

Valla araba sizin altınıza olacaksa olur ancak size lazım sonuçta ona değil. Makarnayı da kendi yesin gelişim çağında 3 çocuk düzgün beslenmeli kafa kıt.
Valla kızlar dua edin. Haftaya dananın kuyruğu kopacak.

Hepsini hak etti. Annesi ona hemen 20 yaşında bir genç kız bulur evlendirir zaten.
Kızlar da sırada bekliyordu, 3 çocuklu boşanmış bir hemşire gelsin de benimle evlensin diye. Hakikaten kendilerini nimetten sayıyor bu insanlar.

Bizi habersiz bırakma, buradan devam et ya da başka konu açarsan buraya link bırak, ben çok merak ediyorum seni.

Bizi habersiz bırakma, buradan devam et ya da başka konu açarsan buraya link bırak, ben çok merak ediyorum seni.
İnşallah kolayca hallolur. Gelişmeleri yazacağım fırsat buldukça.

Ailemle görüşmediğim için güvendiğim bir kuzenimle paylaştım bu durumları. Kızcağız şoka girdi. İnanamadı eşimin yaptıklarına. Boşanmak için geç bile kalmışsın dedi.

Görüsme zaten onlarla, Sana hic iyi gelmiyorlar. Aile degil düsmanlar sanki

Kızlar da sırada bekliyordu, 3 çocuklu boşanmış bir hemşire gelsin de benimle evlensin diye. Hakikaten kendilerini nimetten sayıyor bu insanlar.
AA sorsanız kaynanaya göre oğlu dünyanın 8. harikasıdır. Erkeklerin çoğu narsist o yüzden hepsini kendini bir bok sanıyor.

Ailenle görüşme. Boşanmadan önce hele asla. Sana destek olmayacaklarını biliyoruz da köstek olmalarına izin verme. Boşandıktan sonra da seni tek bulup maaşından pay isteyebilir o anan. O yüzden sıfır iletişim.

Allah yardımcın olsun, korkma sen üç çocuğun sorumluluğunu tek başına almış kadınsın yükünden kurtulmuş olacaksın eşşek gibi de nafaka verecek
Amin inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…