Paranızı kendi telefonundan yönetmeye niyet etmiş olabilir:)Maaş hesabımı sordu henüz bilgi vermediler dedim. Bu hafta maaş yatacak ya ben adam ağlıyor zannederken o bankaların sayfalarında geziyormuş
Anam hepi topu öğretmensiniz ( ben de öğretmenim) hasbel kader çok kazanıyor olsanız adam iyice dellenir sapıtırdıBöyle zamanlarda ben de ne düşündüğünü anlayamıyorum. Sadece paragöz olduğundan emin oluyorum.
Kesinlikle.Anam hepi topu öğretmensiniz ( ben de öğretmenim) hasbel kader çok kazanıyor olsanız adam iyice dellenir sapıtırdı
Pardon da anlamadım kim kimle oynuyor kim fare kim kedi acabaAdam yanındayken çok eziyet etti konu sahibine, şimdi intikam zamanı, hemen boşarsa bu keyiften mahrum kalırbence acele etmeye hiç herek yok. Kedi fare meselesi gibi
Vallahi böyle bir adam bu kadar kadın üzerinde hüküm sahibi bir adam güç (!) sahibi bir adam bu kadının okuyup edip KPSS'ye girip kazanıp atanmasına izin verecek ve onu ülkenin bı ucuna tek başına 3 çocukla gondercek öle miAradaki mesajları okumadığınız belli. 3 4 yıldır zaten sorunlar varmış. Adam kendisi memur olarak atanınca ona iyice bi haller olmuş. Kadın atanınca da zıvanadan çıkmış karı parayı buldu diye düşünüp doğrudan o para üzerinden hesaplar yapmaya başlamış.
Aralarda ki mesajları okudunuz mu bilmiyorum ama konu sahibi sevişmedi adamla diye adam sendeki tüm kartlarımı iptal ederim benimle yatmazsan bile dedi.
Ve evet adamın asıl gerçek yüzü kadın atanınca belli oldu. Kadın parayı bulunca değil adam kadının parasını bulunca.
Uzun uzun yazdım sonra sildim.Pardon da anlamadım kim kimle oynuyor kim fare kim kedi acabaadam başından atmış tek başına takiliyor, istediğini yapiyor.kadın ücra bir köşede üç çocukla tek başına mücadele vermeye cabaliycak.
Vallahi böyle bir adam bu kadar kadın üzerinde hüküm sahibi bir adam güç (!) sahibi bir adam bu kadının okuyup edip KPSS'ye girip kazanıp atanmasına izin verecek ve onu ülkenin bı ucuna tek başına 3 çocukla gondercek öle mibana hiç inandırıcı gelmedi.
Ha böyle bir cibiliyette ise şayet böyle bir adam ile Ben hala evli kalacam ve hiçbir aksiyon almayacağım. Hani bırakın işi gücü girmeyi yani normal şartlarda bile zaten bunu kabul ediyorsa kadın , para için için adamla sevişiyorsa,hiç bir aksiyon almiyorsa orada bence iki tarafta da sorun var demektir!!! Kimse boşuna tek taraflı adama p.h atmasın bence(yine bir sürü linç yerim şimdi)
Az önce aradı falanca bankaya git, şu kadar para çek diyor. Daha ilk maaşımı bile almamışım. Adamın söylediğine bak.
Borç varmış herhalde onu ödeyecekmiş.ne için çekecekmişsin
O degil de simdi bu adam 3 cocugunu bundan boyle goremeyecek mi? Yani o kadar uzak ki hadi geleyim dese dunya para
Tüm çocuklarını karısıyla dağa gonderince zaten tatiller hariç yılın 8 ayı gormemeyi garantilemisti. Derdine yeni mi düşmüş? "Tatillerde yollarım" diyin.Şimdi telefon açtı ağlıyor. Ben çocuklarım olmadan ne yapacağım diyor.
hemen başüstüne deseydinBorç varmış herhalde onu ödeyecekmiş.
Ağlaması 10 dakika sürmüş bugün bankalardan bilgiler verdiğine göre :)Tüm çocuklarını karısıyla dağa gonderince zaten tatiller hariç yılın 8 ayı gormemeyi garantilemisti. Derdine yeni mi düşmüş? "Tatillerde yollarım" diyin.
He he dedim.hemen başüstüne deseydin
Borcunu ödeyecek beş kuruşu yok muymuş? Bu arada siz şimdi çift maaş artı promosyon alacaksınız bunlardan erkek olduğunu iddia eden meczupta haberdar sizi sıkıştırmaya devam edecek çünkü artık ne koparsam kâr gözü ile bakmaya başladı, aman sakın para kaptırmayınBorç varmış herhalde onu ödeyecekmiş.
Elbette biliyor. Kendi de aynı yoldan geçti çünkü. Ama benim öyle bir niyetim yok.Borcunu ödeyecek beş kuruşu yok muymuş? Bu arada siz şimdi çift maaş artı promosyon alacaksınız bunlardan erkek olduğunu iddia eden meczupta haberdar sizi sıkıştırmaya devam edecek çünkü artık ne koparsam kâr gözü ile bakmaya başladı, aman sakın para kaptırmayın
Bu arada siz öğretmensiniz, yanlış anlamayın bende bir Kamu kurumunda memurum, aldığınız maaş belli yani karın tokluğuna çalışacaksınız eşiniz bu kadar parayla nasıl cozutuyor anlamadım. Bana çok garip geldi bu durum.Elbette biliyor. Kendi de aynı yoldan geçti çünkü. Ama benim öyle bir niyetim yok.
Onun hayalleri var, arkadaşları eşlerinin maaşına el koyup araba falan almış. Bana üç kuruş verip güya para biriktirip araba alacak hava atacak. Arabasız memur mu olurmuş?Bu arada siz öğretmensiniz, yanlış anlamayın bende bir Kamu kurumunda memurum, aldığınız maaş belli yani karın tokluğuna çalışacaksınız eşiniz bu kadar parayla nasıl cozutuyor anlamadım. Bana çok garip geldi bu durum.
Maalesef öyle.Vallahi buradaki konulara çok üzülüyorum eğitimli kariyer sahibi bir kadınsınız ama denk geldiğiniz adama bak bazı beş para etmez kadınlar var ne değer görüyorlar hayat çok acımasız valla
Güç zehirlenmesi yaşıyor sanırım memur olup atanınca özgüven geldi kocaya eziyet ediyorsevmiyorsun madem boşa gitsin ne gerek var eziyet etmeye.
Bu arada siz öğretmensiniz, yanlış anlamayın bende bir Kamu kurumunda memurum, aldığınız maaş belli yani karın tokluğuna çalışacaksınız eşiniz bu kadar parayla nasıl cozutuyor anlamadım. Bana çok garip geldi bu durum.
Teşekkür ederim beni anladığınız için.Adam yıllardır eziyet ediyor. Sürekli maddi olarak konu sahibini sıkıştırıyor en temel konularda bile. Atandıktan sonra da ne kadını ne çocuklarını düşünmedi paranın peşine yine adam düştü. Tayin hakkı varken siz gidin ben gelmeyeceğim dedi ta ki işyerinde sorun olana kadar... Menfaatçi, bencil, manipüleci bir adam.
Aslında güç zehirlenmesi değil eski çaresizlikten kurtulduğu için konu sahibi olayları daha iyi gördü, eyvallah etmeyecek seviyeye geldi.
Evlilikleri devam etse de adam paranın ve yıllarca yaşadığı konforunu peşinde olacak. Konu sahibi de kendisinin ve çocukların hakkınız savunacağım diye sürekli didişecek.
Doğu Demirkol bi gösterisinde anlatıyordu Bi arkadaşı parayla bozmuş oğlum o para bu para değil aldığın bir maaş diye... İzlerseniz epey komik gelmişti. Nasıl bir yoklukta adam bir maaş aldı diye kadının üzerine 3 çocuğun tüm bakımını attı kendisi bir ev geçimini bıraktı. Daha da karısının üzerinden kendine bir hayat kuruyor.
Teşekkür ederim beni anladığınız için.
Arkadaşlarının hepsinin arabası var diye acele araba almak istiyor. Bu arada bizi de başından postaladı. Ben eyvallah etmeyince paçaları tutuştu. Çünkü araba alamayacak, ev elinden gidecek. Maaşından nafaka kesilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?