Maaş zam konusu

huvese

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.409
380
123
Selam kızlar ben okuyanlar bilir sekreterlik yapıyorum üçüncü seneme girdim.Dun maasa yapılan zam oranini öğrendik.Bana 1950 TL+300TL zam toplam 2250 TL bir de Agi 220tl bekarlara yani 2470 TL olacak toplamda.
Yol parası iki senedir 100 Lira hiçbir değişim yapmadılar çoğu yer yol parasını 200 lira veriyor.
Sizce bu maaş oranı iyi mi bana az geldi .İki arkadaşım önce patronla konusacajlarini söyledi eğer olmazsa işten çıkacaklarını söyledi.Ama patron yapmaz değiştirmez zam oranını.
Sizce de düşük değil mi bu maaş . Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Sizce de düşük demi maaş oranı ve yol parası

Sizce de düşük demi maaş oranı ve yol parası

Alsın 100 lirayı neyse şimdi :)
Valla işinizi küçümsemiyorum ama o paraya çalışılmaz. Her meslek kendi açısından zordur.
Niye bedava çalışasınız ki?
Gidin kurumsal marketlerde çalışın daha iyi kazanırsınız emin olun.
Gidin tezgahtarlık yapın artısı olsun sizin için.
1.950 lirayı nasıl kabul ettiniz? Geçen sene asgari ücret 2.020 liraydı zaten.
Ayrıca size bu sene zam yapılmamış ki asgari ücret vererek zam yapılmış gibi göstermişler.
Valla patron değiştirmezse kendinizi kovdurun derim.
İşsizlik maaşı alsanız daha iyi.

Yani asgari ücret zaten 2324 TL 1950 + %16 zam yapıp niye 2250 oluyor + Agi ile birlikte 2470 lira ne anladım ben bu işten bir de yol parası 100 lira insan bari bir zam yapar iki senedir 100 TL

Ben de yönetici asistanlıgı yapıyorum. Ama benimki fabrika. Nasıl bir yerde sekreterlik yapıyorsunuz ? Çalışma şartlarınız neler ? Sonuca gelirsek az olmuş benim fikrimce

Aynen öyle zam yapmış gibi göstermişler zaten asgari ücret 2324 lira 1950tl den hesaplamak neyin mantığı .
Başka yere gitsen zaten 2324 asgari ücret agi yol parası verse 200lira 2670 lira olur toplamda

Sabah sekiz buçuk akşam 18.00 haftasonu tatil küçük bir yerde yani 15 kişi çalışıyor bir gümrük müşavirliği firmasında sekreterlik yapıyorum ama çok calisiyorum yani herşeye kosturuyorum kısacası

Yani asgari ücret zaten 2324 TL 1950 + %16 zam yapıp niye 2250 oluyor + Agi ile birlikte 2470 lira ne anladım ben bu işten bir de yol parası 100 lira insan bari bir zam yapar iki senedir 100 TL

Ulaşım araçları her geçen gün zamlanıyor, sizinkinin bundan haberi yok herhalde :)
Hoş tok açın halinden anlamaz zaten.
Normal de 2020 tl olan zammın üstüne %16 zam yapılır+agi+yol parası verilir.
Sizin patron baya bir pinti :)
Ses çıkarmazsanız sonuçlar hüsran :KK20:

kendinizi sakın öne atmayın, diğer 2 kişi konuşsunlar bakalım ne olacak. böyleleri çıkacağız derler bir bakmışsın onlar çalışıyor sen çıkmışsın.
eğer işinizden memnun değilseniz çaktırmadan iş arayın ve çıkın ama her şey para değil huzur da çok önemli.

Aynen pinti yol parasinin çoğu kendi cebimizden gidiyor zaten sabahın köründe kalkıp bütün angarya islerle uğraşıp gösterdiği maaş oranı 1950 resmen emeğinin karşılığını vermiyor.

Düşüncelerinizi merak ediyorum kızlar sizce ne yapmalıyım.

Aynen niye 1950 den gösteriyor üstüne %16 zam yapmış gibi gösteriyor çocuk kandırır gibi sabahın köründe bütün gun bu para için mi

Selam kızlar o asgari kısmı 2324 TL en az 100 lira zam yapsa agi 220 TL 2644 TL olması lazım.Sizce niye 1950 den gösterip %16 zam yapıp gibi gösterip 2300 TL gösteriyor.

İs veren büyük çakallık yapmış. Yedikleri emekler münasip taraflardan çıksın

Yani bana neden zam yapmış gibi göstermişler gerçekten haybeye gidiyor emeğin insanın.

Back
X