- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- Konu Sahibi mavikelebek92
-
gun tam bir ay ise agustosun yirmisinde basladiniz demek ki. o zaman on gunluk maas verilmis. normal...Bende öyle düşünmeye başladım bu benim ilk işyerim ne ümitlerle girmiştim. Gerçekten bişi dememek için kendimi zor tutuyorum haksızlığa tahammülüm yok
ozel sektorde maas oyle ayni gun olmaz.Nasıl bunu söyleyebiliyorsunuz? Neymiş fazla bile alıyormuşum siz konuyu başından sonuna kadar okudunuz mu ? Benim burada ssk m bile daha olmadı , iş sözleşmesi bile yapılmadı. Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamak istemiyorsunuz! Praryı geç aldım geç ayın başında almam lazımdı anladınız mı ? Karşınızdaki insanı aptal yerine koymayın!
evet genelde konulari bastan sona okumam amabu konuyu okudum ssk is sozlesmesi vs. burdaki arkadaslar soyledikten sonra akliniza gelmis sizin derdiniz bunlar degildi ki size maasinizi tam vermedikleri icin acmissiniz konuyuNasıl bunu söyleyebiliyorsunuz? Neymiş fazla bile alıyormuşum siz konuyu başından sonuna kadar okudunuz mu ? Benim burada ssk m bile daha olmadı , iş sözleşmesi bile yapılmadı. Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamak istemiyorsunuz! Praryı geç aldım geç ayın başında almam lazımdı anladınız mı ? Karşınızdaki insanı aptal yerine koymayın!
Sizin karşınızda cahil biri yok ssk mı iş sözleşmesi bunları hepsi baştan olmalıydı ama iş bulmak zaten zor çok yere iş görüşmesi için hiçbirinden cevap gelmedi bende burayı kabul etmek zorunda kaldım . Amacım sadece para değil eğer bu hafta ssk başlamazsa çıkacağım zaten böyle bir yerde çalışamamevet genelde konulari bastan sona okumam amabu konuyu okudum ssk is sozlesmesi vs. burdaki arkadaslar soyledikten sonra akliniza gelmis sizin derdiniz bunlar degildi ki size maasinizi tam vermedikleri icin acmissiniz konuyu
Bunları bende biliyorum ama öyle olmuyor işte herkes deneyimli eleman istiyor. Ben de ne olursa olsun gireyim dedim hiç olmazsa tecrübem olur. O aldığım paranın da ayın başında verilmesi lazımdı. Neyse ya hiç olmazsa tecrübe edindimMavi.kelebek, isin hayirli olsun. Bende muhasebeciyim. Ark. yazdiklari dogru, dun bir ay olmus ise agustos 20 gibi baslamissiniz, maas ay`a gore hesaplanir. Aldiginiz ucret 11 gunluk olabilir, ayrica maas odemeleri elden yapilmaz͵ bankadan resmi olarak yatirilmali, tabii ssk niz yapilmadigi icin muhtemelen elden aldiniz, deneme suresi de ssk yapilmak zorunludur. Cok buyuk yaptirimlari var artik. sorup bilgi alin bence.
Eğer ki mali Müşavir olmak değilse hedefiniz sirket ön muhasebesin de çalış derim. Maaşın düzenli ödenir. İş yoğunluğu çok olmaz resmi tatillerde tatil yaparsın. Geç saatlere kadar çalışmak zorunda kalmazsin. Maaşında normal muhasebe bürolarında çalışıp aldığının fazlası olur. Ama eger ki mali Müşavir olmak istiyorsaniz az maaş çok iş yaparak mesleği tam anlamıyla öğrenirsiniz.
Bunları bende biliyorum ama öyle olmuyor işte herkes deneyimli eleman istiyor. Ben de ne olursa olsun gireyim dedim hiç olmazsa tecrübem olur. O aldığım paranın da ayın başında verilmesi lazımdı. Neyse ya hiç olmazsa tecrübe edindim
Hanımlar bugün ilk maaşımı aldım. Ne hayaller kurmuştum ilk maaşımla şunu yaparım bunu yaparım diye ama sonu hüsran oldu. İlk maaşımı o kadar eksik verdiler ki stajer maaşı kadar bile yok neymiş ağustos maaşıymış bir daha ay tam maaşa geçilecekmiş. İş hayatında yeniyim yani maaş böyle mi hesaplanır Allah aşkına ya haksızlık değil mi 1 ay çalışıpta iki kuruş maaş almak şimdi ben ne yapayım ?!
Benim bildiğim normalde bir işe girersiniz ve o ay asgari ücret olur daha sonra ki aylar anlaştığınız maaş çünkü işveren sizi dener beğenmediyse çıkarır.
Zaten bunlar tecrübesiz olduğum için oldu. Bir daha bir yere girersem bu kadar sessiz durmam bana hem tecrübe hem ders oldu, hiç olmazsa artık bir şeyler biliyorum .o zaman, parayı ikinci plana atıp tecrübe kazanmaya çalışacaksın. para da önemli tabii.. ama ben mezun olduktan bir ay sonra işe başladım çağrı merkezinde. amacım sadece iş hayatına atılmaktı..
tabii ki şu an daha seçiciyim. ve kendime güvenim daha fazla.. başarılar dilerim.
maalesef çalıştığın gün kadar alırsın. sen ağustostan kaç gün çalıştn?Hanımlar bugün ilk maaşımı aldım. Ne hayaller kurmuştum ilk maaşımla şunu yaparım bunu yaparım diye ama sonu hüsran oldu. İlk maaşımı o kadar eksik verdiler ki stajer maaşı kadar bile yok neymiş ağustos maaşıymış bir daha ay tam maaşa geçilecekmiş. İş hayatında yeniyim yani maaş böyle mi hesaplanır Allah aşkına ya haksızlık değil mi 1 ay çalışıpta iki kuruş maaş almak şimdi ben ne yapayım ?!
11 gün çalıştım (19 unda işe girdim ) maaşın bana eylül ayının başında verilmesi gerekiyordu ama 19 eylül de verildimaalesef çalıştığın gün kadar alırsın. sen ağustostan kaç gün çalıştn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?