- Konu Sahibi mavikelebek92
-
Borduronu iste bak bakalim maasin ne kadar agi dahil mi degilmi sen elden neden maas aliyorsun ki bankaya yatmasi lazim250 tl
ya saçmalık resmen zaten normal maaşında az canım .Ya biraz daha ara sigortalı bir işe gir. Emekli olurken bu günleri çok anarsın sonra keşke ssklı çalışsaydım yeterli günüm yok diye..250 tl
Ben kendimi zor tuttum zaten benden 2 hafta önce işe giren bir kadın var temzilik elemanı onun maaşını bugün verdiler düşünün yani . Ben bu işi bile zor buldum. Deneyim kazandım diye avutuyorum kendimi napayım Allah şükür ihtiyacım yok. SSK daha başlamadı artık pazartesi mi olur bilmiyorum SSK sız bir gün kişi çalıştırılamaz ama işte ....Ben olsam konuşurum... hatta basta cok net konusman her detayi acikliga kavusturman gerekirdi... simdi yapilacak sey ise cok acik ve net konus... neye gore hangi zaman araliklari icin maasini almissin hepsini konus... net cevaplar iste... kivirirlarsa da cek git ben zamaninda cok uzuldum artik tahammulum hic yok... sektor insanlari cok kullaniyor... kullandirtmayalim kendimizi...
Bu hesaba gore 625 lira maasin olmasi lazim250 tl
Resmen stajer maaşıya saçmalık resmen zaten normal maaşında az canım .Ya biraz daha ara sigortalı bir işe gir. Emekli olurken bu günleri çok anarsın sonra keşke ssklı çalışsaydım yeterli günüm yok diye..
Nasıl bir yerde çalışıyorum anlamadım gitti ki resmen aptallaştım bugünBu hesaba gore 625 lira maasin olmasi lazim
aynen yani çık boşver,bulursun iş.Bana göre böyle başta maaşta sorun çıkaran,sigorta yapmayan işveren hep sorun çıkarır.Resmen stajer maaşı
Zaten çalıştığım yer sorunlu bir yer daha önce iflas etmiş işe girince öğrendim şansa bakar mısın?aynen yani çık boşver,bulursun iş.Bana göre böyle başta maaşta sorun çıkaran,sigorta yapmayan işveren hep sorun çıkarır.
Şanssızlık işte,sigorta yapmayan işverenden hayır gelmezZaten çalıştığım yer sorunlu bir yer daha önce iflas etmiş işe girince öğrendim şansa bakar mısın?
Evet kanun acik ve net derki ise baslayan personelin sgk girisi 1 gun onceden yapilir ama ozel sektordeysen muhasebe ogreneceksen once hak yemeyi ogretirler isin cakalligindan baslarlar deneyim kazanacaksan hakkin yeniyor boyle boyle ogreniyorsun hakkini aramayiBen kendimi zor tuttum zaten benden 2 hafta önce işe giren bir kadın var temzilik elemanı onun maaşını bugün verdiler düşünün yani . Ben bu işi bile zor buldum. Deneyim kazandım diye avutuyorum kendimi napayım Allah şükür ihtiyacım yok. SSK daha başlamadı artık pazartesi mi olur bilmiyorum SSK sız bir gün kişi çalıştırılamaz ama işte ....
sana söylemişler zaten ağustos maaşı olduğunu ve geç ödedikleriniBen daha acemiyim bende başak birisi daha var muhasebeye bakan maaşları o ödüyor . Bana al bu senin maaşın ağustos maaşları zaten maaşları geç veriyoruz dedi.Şaşırdım yani Bismillah ya daha yeni girdim ve bugün tam tamına bir ay
Teşekkür ederim. Ama keşke iş hayatına böyle başlamasaydım...Evet kanun acik ve net derki ise baslayan personelin sgk girisi 1 gun onceden yapilir ama ozel sektordeysen muhasebe ogreneceksen once hak yemeyi ogretirler isin cakalligindan baslarlar deneyim kazanacaksan hakkin yeniyor boyle boyle ogreniyorsun hakkini aramayi
Pazartesi yada yarin al bordronu anlamazsan bana mesaj olarak yolla ben kesintilerine bakarim ona gore konusursun
Hadi bu maaş ki maaş bile değil bayram harçlığı oldu bana kanun da belirtilenden oldukça düşük bir maaş. Kaldı ki diğer maaşlarda da sorun çıkar gibisana söylemişler zaten ağustos maaşı olduğunu ve geç ödediklerini
12 yillik muhasebeciyim ise nasil basladim biliyormusun tuvalet yikamayla stajerdik evraklara dokundurmazlardi ama simdi tek basima sirket yonetiyorumTeşekkür ederim. Ama keşke iş hayatına böyle başlamasaydım...
Bana iyi oldu iş iş diye diye dönüp durdum böyle bir yere girdim sırf kendi paramı kazanabileyim diye deneme süresi diye bir zıkkım çıkarmışlar neymiş SSK yokmuş çocuk kandırıyorlar sankiSigorta yapmayarak devletten para kaçıran bir kuruma girerken paranızı tam alacağınıza güvendiniz öyle mi?
Yerinizde olsam iş aramaya başlardım.
Ne güzel.. Ama ben ister istemez çok canımı sıkıyorum hakkımın yendiğini düşünüyorum12 yillik muhasebeciyim ise nasil basladim biliyormusun tuvalet yikamayla stajerdik evraklara dokundurmazlardi ama simdi tek basima sirket yonetiyorum
Bana iyi oldu iş iş diye diye dönüp durdum böyle bir yere girdim sırf kendi paramı kazanabileyim diye deneme süresi diye bir zıkkım çıkarmışlar neymiş SSK yokmuş çocuk kandırıyorlar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?