MAAŞ

Ben olsam konuşurum... hatta basta cok net konusman her detayi acikliga kavusturman gerekirdi... simdi yapilacak sey ise cok acik ve net konus... neye gore hangi zaman araliklari icin maasini almissin hepsini konus... net cevaplar iste... kivirirlarsa da cek git ben zamaninda cok uzuldum artik tahammulum hic yok... sektor insanlari cok kullaniyor... kullandirtmayalim kendimizi...

Ben kendimi zor tuttum zaten benden 2 hafta önce işe giren bir kadın var temzilik elemanı onun maaşını bugün verdiler düşünün yani . Ben bu işi bile zor buldum. Deneyim kazandım diye avutuyorum kendimi napayım Allah şükür ihtiyacım yok. SSK daha başlamadı artık pazartesi mi olur bilmiyorum SSK sız bir gün kişi çalıştırılamaz ama işte ....

Evet kanun acik ve net derki ise baslayan personelin sgk girisi 1 gun onceden yapilir ama ozel sektordeysen muhasebe ogreneceksen once hak yemeyi ogretirler isin cakalligindan baslarlar deneyim kazanacaksan hakkin yeniyor boyle boyle ogreniyorsun hakkini aramayi
Pazartesi yada yarin al bordronu anlamazsan bana mesaj olarak yolla ben kesintilerine bakarim ona gore konusursun

sana söylemişler zaten ağustos maaşı olduğunu ve geç ödediklerini

Teşekkür ederim. Ama keşke iş hayatına böyle başlamasaydım...

Sigorta yapmayarak devletten para kaçıran bir kuruma girerken paranızı tam alacağınıza güvendiniz öyle mi?

Yerinizde olsam iş aramaya başlardım.

Sigorta yapmayarak devletten para kaçıran bir kuruma girerken paranızı tam alacağınıza güvendiniz öyle mi?

Yerinizde olsam iş aramaya başlardım.
Bana iyi oldu iş iş diye diye dönüp durdum böyle bir yere girdim sırf kendi paramı kazanabileyim diye deneme süresi diye bir zıkkım çıkarmışlar neymiş SSK yokmuş çocuk kandırıyorlar sanki

Bak madem ihtiyacin yok maasa cik ordan git bir muhasebe burosuna bu isin mutfagi orasi orda ogren sirketlerde on muhasebe yaparak hic bir sekilde beyan doldurmayi ogretmezler

Bana iyi oldu iş iş diye diye dönüp durdum böyle bir yere girdim sırf kendi paramı kazanabileyim diye deneme süresi diye bir zıkkım çıkarmışlar neymiş SSK yokmuş çocuk kandırıyorlar sanki

Biz öğrencilerimizi staja gönderirken bile sigorta girişini yapıyoruz. Tecrübe edinirsiniz zamanla. Zaten o da yediğimiz kazıkların toplamı.

Ayrıca da hakkınızı arayın ola ki vermediler emeğime yazık deyip çekmeyin. Hem paranız birikir hem de emeğiniz. Sömürürler sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…