Maaşa zam

laviienrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
794
822
53
29
Herkese günaydınn :KK45:

Şimdi benim aklıma takılan, başıma dert olan bi sorunum var. Sorun demeyelim de sorum var aslında :dondurma:

Yaklaşık 8 aydır kurumsal bir şirkette çalışıyorum. 1650 maaşım var. Asistanlık gibi bir iş ama tam olarak asistanlık da değil. Her neyse. İşe girerken bu maaşla gireceğimi, daha sonra duruma göre bakılacağını söylediler. Çünkü bu pozisyon yeni açılmıştı ne olacağı belirsizdi.

Şimdi gelelim probleme. Ben maaşımın şirketteki diğer çalışanların durumuna göre az olduğunu düşünüyorum ve gerçekten bu maaş bana yetmiyor kurumsal bir şirkette çalıştığım için. Bunu müdürümle konuşmak istiyorum, ama nasıl konuşmam gerektiğini ne demem gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda da siz sevgili KK kadınlarından yardım bekliyorım En Büyük KK Pazartesi konuşmayı düşünüyorum, ne diye başlamalıyım ne diye girmeliyim konuya ?

bence kurumsal bir dille konusun ve işe başlarken ilerleyen zamanlar maaşımda iyileştirme yapılacağı söylenmişti bu konudaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim diyin. birde kurumsal şirkette ik olur niçin müdür ile konusuyorsunuz? umarım hak ettiğiniz zammı alırsınız..

Yılbaşı zamları yaklaştı oradan gir konuya.

Güzel fikir. Hazır yılbaşı yaklaştı zam yapılacak benimkine biraz daha yapıverin elinize mi yapışacak derim :KK53:

bence kurumsal bir dille konusun ve işe başlarken ilerleyen zamanlar maaşımda iyileştirme yapılacağı söylenmişti bu konudaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim diyin. birde kurumsal şirkette ik olur niçin müdür ile konusuyorsunuz? umarım hak ettiğiniz zammı alırsınız..

Bizim şirkette ik yok. Biraz değişik. Her bölümün direktörü var. Satış direktörü, muhasebe direktörü gibi. Bir de aramız iyi onunla konuşursam daha rahat olurum diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim inşallaah alırım:KK48:

Bence bekleyin Ocak zammını

Bu aşamada gidip istemek olumsuz da olabilir biz zaten yapacaktık diyebilirler

Yani makul olan zaten yılbaşında zam almak ondan önce yapmalarını beklemeniz doğru değil ki

İse girerken hep klasiktir bi süre sonra artacak derler bi bakalım vs sonra hep öyle kalır.. konuşun inş sözlerini tutarlar..

Back
X