- Konu Sahibi ethemmelek
o adreste oturmuyordum fakat yeni adresimide daha sonra bildirdim
eşimim bu borcundanda haberim yoktu
eşimim bu borcundanda haberim yoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanında kefil olmuş iseniz sizden alırlar yasal olarak ama olmadım diyorsunuz o zaman nasıl oluyor,bir yerlere falan imza attınız mı?Kızlar boşanmış olduğum eşimin borcu şimdi benim maaşımdan kesiliyor. Boşanmadan önce 2008 yılında banada tebliğat göndermişler benim haberim olmadı 2010 da boşandım şimdi çalışıyorum ve maaşımdan kesmeye başladılar ne yapabilirim bu konuda b ilgisi olan varmı?
Sitede hukuk köşesi var istersen sorunu orda da sor yada konunu oraya taşıt avukatlar o köşede cevap veriyor galiba.,2008 yılında eşimim borcundan dolayı bana tebligat gelmiş üç defa, ben o tarihlerde bir çocuğumu alarak ailemin yanını yerleştim. tebliğattan haberim olmadı 2010 yılında eşimden ayrıldıktan sonra nüfus kaydımı ailemin oturduğu mahalleye aldırdım. 2013 yılında tekrar bu dava alevlenmiş ben 06.2011 yılında çalışmaya başladım 11.2014 yılında maaşım kesilince haciz geldiğini söylediler.Olay bu, şimdi iyi bir avukat ve arkadaşlardan bu konuda bilgi istiyorum.
Kızlar vallahi çıldıracağım . Bilen biri varsa bu konuda ,bilgi alabilirmiyim?
,2008 yılında eşimim borcundan dolayı bana tebligat gelmiş üç defa, ben o tarihlerde bir çocuğumu alarak ailemin yanını yerleştim. tebliğattan haberim olmadı 2010 yılında eşimden ayrıldıktan sonra nüfus kaydımı ailemin oturduğu mahalleye aldırdım. 2013 yılında tekrar bu dava alevlenmiş ben 06.2011 yılında çalışmaya başladım 11.2014 yılında maaşım kesilince haciz geldiğini söylediler.Olay bu, şimdi iyi bir avukat ve arkadaşlardan bu konuda bilgi istiyorum.
,2008 yılında eşimim borcundan dolayı bana tebligat gelmiş üç defa, ben o tarihlerde bir çocuğumu alarak ailemin yanını yerleştim. tebliğattan haberim olmadı 2010 yılında eşimden ayrıldıktan sonra nüfus kaydımı ailemin oturduğu mahalleye aldırdım. 2013 yılında tekrar bu dava alevlenmiş ben 06.2011 yılında çalışmaya başladım 11.2014 yılında maaşım kesilince haciz geldiğini söylediler.Olay bu, şimdi iyi bir avukat ve arkadaşlardan bu konuda bilgi istiyorum.
Nasıl yani boşandıktan 4 yıl sonra mı haciz geliyorKızlar boşanmış olduğum eşimin borcu şimdi benim maaşımdan kesiliyor. Boşanmadan önce 2008 yılında banada tebliğat göndermişler benim haberim olmadı 2010 da boşandım şimdi çalışıyorum ve maaşımdan kesmeye başladılar ne yapabilirim bu konuda b ilgisi olan varmı?