nası yani neresi orası hiç bilmiyorumgeç kalmadan çalışma bölge müdürlüğüne başvurun.
işe gelecek param kalmadı deyin vermezse yarın işe gitmeyin hatta. paranızı alabilirseniz de koşarak kaçmanızı tavsiye ediyorum.bayram tatiline çıkmadan önce avans istedim param yok kusura bakma dedi.
bayramdan sonra alacaklarım var o zaman veririm dedi.
tatilden döndük 1 hafta bekledim kendi düşünüp verir diye.
en son dayanamadım cuma günü ne zaman maaşımı verceksiniz dedim ayın 10.dan 10 a dedi.
hala vermedi bugünde hiç bişey olmamış gibi benim dışarda işim var dedi çıkt gitti ofisten.
vereceği 800 lira onu da süründürüyo delircem ya ayıp valla.
bugün 6. haftaya girdim iş yerinde 1 haftalık parayıda istemiyorum kalsın da bari maaşımı versin ya.
nasıl konuşayım ne diyeyim bana bi akıl verin.
işe gelecek param kalmadı deyin vermezse yarın işe gitmeyin hatta. paranızı alabilirseniz de koşarak kaçmanızı tavsiye ediyorum.
ayıp ya bi insan bu kadar madur edilir mi?Paranı alır almaz çık o işyerinden
patron pislikmiş
ama bu 3. olacak zaten 2 kere açtım bu konuyu ben utanıyorum o utanmıyo yaNe kadar ayıp.
Bence maaşınızı alıp ayrılın oradan. Her ay süründürür böyle, daha ilk aydan belli etmiş kendisini.
Maaşınızı da isteyin bunda çekinecek bir şey yok.
utanmayın o sizin hakkınız alın teriniz.
6 hafta 1200 tl eder sanırım ama bari 800 ü alın ve iş bakın.
gelir gelmez odasına gidin. çok madur olduğunuzu, işe başladığınızdan beri 6 hafta geçtiğini, sürekli para istemekten de sıkıldığınızı ama o paraya ihtiyacınız olduğunu vurgulayın. hiiiç utanmayın.
isteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü...
çok iyi anlıyorum sizi.gerçekten çok sıkıldım artık
hem aldığım para moralimi bozuyo hemde alamadığım maaşım bu ne rezilliktir ya 5 sene boşuna okumuşum resmen.
o kadar mutsuzum ki.
bayram tatiline çıkmadan önce avans istedim param yok kusura bakma dedi.
bayramdan sonra alacaklarım var o zaman veririm dedi.
tatilden döndük 1 hafta bekledim kendi düşünüp verir diye.
en son dayanamadım cuma günü ne zaman maaşımı verceksiniz dedim ayın 10.dan 10 a dedi.
hala vermedi bugünde hiç bişey olmamış gibi benim dışarda işim var dedi çıkt gitti ofisten.
vereceği 800 lira onu da süründürüyo delircem ya ayıp valla.
bugün 6. haftaya girdim iş yerinde 1 haftalık parayıda istemiyorum kalsın da bari maaşımı versin ya.
nasıl konuşayım ne diyeyim bana bi akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?