maaşımı alamıyorum

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
bayram tatiline çıkmadan önce avans istedim param yok kusura bakma dedi.
bayramdan sonra alacaklarım var o zaman veririm dedi.
tatilden döndük 1 hafta bekledim kendi düşünüp verir diye.
en son dayanamadım cuma günü ne zaman maaşımı verceksiniz dedim ayın 10.dan 10 a dedi.
hala vermedi bugünde hiç bişey olmamış gibi benim dışarda işim var dedi çıkt gitti ofisten.
vereceği 800 lira onu da süründürüyo delircem ya ayıp valla.
bugün 6. haftaya girdim iş yerinde 1 haftalık parayıda istemiyorum kalsın da bari maaşımı versin ya.
nasıl konuşayım ne diyeyim bana bi akıl verin.

en son dayanamadım cuma günü ne zaman maaşımı verceksiniz dedim ayın 10.dan 10 a dedi.
hala vermedi bugünde hiç bişey olmamış gibi benim dışarda işim var dedi çıkt gitti ofisten.
bugün 6. haftaya girdim iş yerinde 1 haftalık parayıda istemiyorum kalsın da bari maaşımı versin ya.
işe gelecek param kalmadı deyin vermezse yarın işe gitmeyin hatta. paranızı alabilirseniz de koşarak kaçmanızı tavsiye ediyorum.

Paranı alır almaz çık o işyerinden
patron pislikmiş

Ne kadar ayıp.
Bence maaşınızı alıp ayrılın oradan. Her ay süründürür böyle, daha ilk aydan belli etmiş kendisini.
Maaşınızı da isteyin bunda çekinecek bir şey yok.

Ne kadar ayıp.
Bence maaşınızı alıp ayrılın oradan. Her ay süründürür böyle, daha ilk aydan belli etmiş kendisini.
Maaşınızı da isteyin bunda çekinecek bir şey yok.
ama bu 3. olacak zaten 2 kere açtım bu konuyu ben utanıyorum o utanmıyo ya

utanmayın o sizin hakkınız alın teriniz.

6 hafta 1200 tl eder sanırım ama bari 800 ü alın ve iş bakın.

gelir gelmez odasına gidin. çok madur olduğunuzu, işe başladığınızdan beri 6 hafta geçtiğini, sürekli para istemekten de sıkıldığınızı ama o paraya ihtiyacınız olduğunu vurgulayın. hiiiç utanmayın.

isteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü...

utanmayın o sizin hakkınız alın teriniz.

6 hafta 1200 tl eder sanırım ama bari 800 ü alın ve iş bakın.

gelir gelmez odasına gidin. çok madur olduğunuzu, işe başladığınızdan beri 6 hafta geçtiğini, sürekli para istemekten de sıkıldığınızı ama o paraya ihtiyacınız olduğunu vurgulayın. hiiiç utanmayın.

isteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü...

gerçekten çok sıkıldım artık
hem aldığım para moralimi bozuyo hemde alamadığım maaşım bu ne rezilliktir ya 5 sene boşuna okumuşum resmen.
o kadar mutsuzum ki.

gerçekten çok sıkıldım artık
hem aldığım para moralimi bozuyo hemde alamadığım maaşım bu ne rezilliktir ya 5 sene boşuna okumuşum resmen.
o kadar mutsuzum ki.
çok iyi anlıyorum sizi.
ne okudunuz bilemiycm ama ben de 5 sene dirsek çürütüp 3 sene sürünmüştüm şimdi iyiyim şükür. inşallah siz de rahata erersiniz.

yarın kendisiyle konuş, maddi anlamda sıkıntı çektiğini söyle. maaşlar tam olarak ne zaman yatar ona göre kendimi ayarlayayım de. eski zamanlarımı düşündüm de özeldeyken benim de öyleydi kadın işim var diyip çıkıp çıkıp giderdi ben de öyle beklerdim yatacak diye.

Bence de parayı aldıktan sonra istifanızı basın. Adam alışmış para vermemeye. Ama uğraşmak isterseniz Sigortanızı yapmadıysa veya sigortanızı yapıpta aylık bordronuzu imzalatmadıysa Alo 170 'i arayıp şikayet edebilirsiniz

neye utanıyosun emeğinin karşılığını gerekirse söke söke alacaksın..parayı alıncada masaya bir tekme vurup çıkacaksın..Allah yardım etsin.

gıcık oluyorum böyle tiplere ya, siz kendi paranızı istemeye çekiniyorsunuz adam vermemeye utanmıyor..en temizi devlete geçmek aslında böyle bir düşünceniz yok mu.??

Back
X