artık çok sinirlerim bozuk yaa daha geçtiğimiz dönem liseyi bitridim ilk işim bu benim ama galiba burda çalışmmdasn kaynklanıyor bn hiç sevmiyorum çalışmayı insanlar ne kadar acımasız. 2 buçuk aydır 5 kuruş para almıyorum hç... yani bu işe başladı başlayalı hiç maas almadım.... hadi bunu geçtimde insanı insan gibi davranmıyorlar nasıl bağırıp çağırıyorlar bi işi öğrenmek için çaba gösteriyorum zaten öğreten de olmadı kendi kendime problem çözer gibi çözüyorum beynim falan duruyo akşam eve vardıpımda hala iş iş düşünüyorum boş boş odaklanıp çözmeye çalışıyorum bide adam gelip bi sdoru soruyo bn bilmiyoırum ama 5 dkya buluryum diyorum sen ne öğrenmiyosunn die kızıp çağırıyo öğreten olmadı dediğimde sanki suç bnde gibi bakış atıp gene sayıyoo bana aklımı yitiricem sinrim mideme vurduu nefes alamaz olmaya bşladım hergün gitemek için dua ediyorum işten çıkmak istiyorum nasıl çıkcam diyeceğim bn bana maaşının en fazla 1 hafta geçer dedi 2 buçuk ay oldu bayrama grmeden önce bi istiyem dedim oda oğluna denizlinn en şık salonunu 2 geceliğine kiralamış sıkışıkmış durumu peki ya ben napayım sanki zevkine çalışıyorum gelecek yıl düğünüm olacak bnmde ailemin zaten maddi durumu bunun için yeterli deghil bu yüzden çalışıyordum burda başka yerden iş bulabilirim ama şuradan nasıl çıkayım bni burda hiç bi şekilde tutmaya hakları yok değilmi bu konuda az bilgiye sahibim maaşımı alıp çıkabilirim dimi